Здравей Гост

Странен сън

• 3 Отговора
  • 2002 Прегледи
*

Eli

Странен сън
« -: Януари 04, 2007, 12:56:28 pm »
Сънувах,че имам ангел  хранител и,че това е Бойко Борисов.Седях си на един стол и една черно-кафява змия се опитваше да ме ухапе,но той я смачка,после ме пращаше с някакви  учебници на училище и през цялото време усещах,че той е човекът,който ме пази от всичко лошо.Много странно е,защо сънувах точно него.Нито съм впечатлена от него нито съм го виждала скоро по телевизията,а пък и неговите среди са твърде далеч от мен.Как бихте изтълкували такова нещо. :blink:  :unsure:  :o  

Странен сън
« Отговор #1 -: Януари 04, 2007, 06:24:05 pm »
Цитат
Сънувах,че имам ангел  хранител и,че това е Бойко Борисов.Седях си на един стол и една черно-кафява змия се опитваше да ме ухапе,но той я смачка,после ме пращаше с някакви  учебници на училище и през цялото време усещах,че той е човекът,който ме пази от всичко лошо.Много странно е,защо сънувах точно него.Нито съм впечатлена от него нито съм го виждала скоро по телевизията,а пък и неговите среди са твърде далеч от мен.Как бихте изтълкували такова нещо. :blink:  :unsure:  :o
Мисля,че се усещаш застрашена от жена ,която обича да те наставлява и да те клевети и без повод.

*

Евгения

Странен сън
« Отговор #2 -: Януари 05, 2007, 06:31:05 pm »
Ама ти откъде разбра,че е ангел-хранител-как изглеждаше Бойко Борисов??

*

elina

• 10
Странен сън
« Отговор #3 -: Януари 06, 2007, 02:12:15 pm »
Ами нали знаеш насън някак си знаеш всичко,виждах се отстрани.А пък той изглеждаше както си изглежда,само,че много едър и силен.Съзнавам,че е странно,но пък е сън,какво да ти кажа. :rolleyes:  :blink:  :unsure: