Здравей Гост

Скъсана на изпит

• 13 Отговора
  • 4469 Прегледи
Скъсана на изпит
« -: Януари 08, 2007, 11:10:32 am »
Добър ден. Снощи както предполагате имах ненормален сън, защото нормални сънища няма  Първо си джиткахме с моя любим в доста интересна кола: предница на лада, задница на фиат и вътрешен салон на мерцедес S-класа  Но след това се озовах в класна стая в час по математика (предмета който най не ми допадаше в училище) и учителят нещо ме взимаше под внимание като нередовна обаче не криеше и симпатията си към мен (като към любимката от класа защото все нещо не е направила) и връщаше контролни. Всичките съученици ми казваха че имам 3.33 (видях това число), но като си погледнах контролното пишеше слаб 2 (това също видях) и бях много разочарована. И сега тва разочарование още ми стои неприятно неприятно  

П.П. Обърках се и първо го написах в Астрология, извинете хих, то е от вълнението
Онова, което за гасеницата е краят на света, за наблюдателя е пеперуда.

*

АН

Скъсана на изпит
« Отговор #1 -: Януари 09, 2007, 09:55:27 am »
Интересен сън:)
Нали се сещаш, че ако наистина редовно сънуваме и ползваме сънищата, сами сме си най-добри тълкуватели:)

Все пак, общо указание е, че по-това време всички, може би, сме склонни да сънуваме сънища, които символизират области, в които Азът ни има нужда от утвърждаване. :)

Накъде тече мисълта ти, по отношение на тоя сън?:)

Скъсана на изпит
« Отговор #2 -: Януари 09, 2007, 01:27:48 pm »
ами в момента съм в сесия, утре ми е първият изпит и снощи пак сънувах че ме късат  :(  :ph34r:  но иначе мисля--де да знам вероятно май се страхувам да не ме скъсат  :)  но мисля че може да значи да не слушам какво другите ми казват. или просто тези сънища ме отърсват от негативните емоции за да мога да посрещна момента подобаващо и да победя  ;)  верно че става въпрос просто за изпити но е доста напрегнато когато ти предстоят, особено ако от тях зависи нещо много по-важно в живота ти....уф мале мила!

*

АН

Скъсана на изпит
« Отговор #3 -: Януари 10, 2007, 10:43:58 am »
Успех на изпита днес:)
Това последен изпит ли е?:) Ако не е последен, си запази малко емоции и страхове и за следващите:)

Скъсана на изпит
« Отговор #4 -: Януари 11, 2007, 01:36:49 pm »
Ухх де да беше! Първият е но го минах с отличен  :)  остават ми само още 4  :ph34r:  

*

АН

Скъсана на изпит
« Отговор #5 -: Януари 12, 2007, 10:16:11 am »
Е, честито и успех на другите изпити:)

*

Jeni

Скъсана на изпит
« Отговор #6 -: Февруари 02, 2007, 08:38:03 pm »
.
« Последна редакция: Януари 31, 2009, 10:51:36 pm от Jeni »

*

AH

• 2201
Скъсана на изпит
« Отговор #7 -: Февруари 03, 2007, 06:04:36 am »
Цитат
и аз бях в изпитна сесия- до вчера  :) за статистиката- Преди първия изпит - сънувах обредна пита, топла със сирене, отчупвам парче - а вътре късмет! Първия изпит беше по инфо-тика :lol:  още много притеснена се справих с писмената и практическата част, но не отидох при професора за повече, задоволих се с 4ри, плюх в пазва и избягах  :D , втория по психология си го взех с 6 и преди онзи изпит сънувах нещо, но не си спомням какво точно, на третия по физиологична пс-я,   едва 4-ри на теста с тези точки, допуснала бях глупави грешки върху неща, които знам иначе, от стреса, но поне ме изпита устно и на устния имам 6, и в книжката-5! Но преди последния изпит вече си спомням идеално съня и беше много неприятен и драматичен - в съня сънувах , че имам едно от онези сладки хамстери и го изгубих, след което си взех ново, тъкмо си го бях нахранила, когато усетих как забива нокти в ръцете ми от болка, когато погледнах видях че някаква котка го е захапала през стомаха и го разкъсва, а то се държеше за мен, но вече беше късно, всичко стана в кръв, няма да описвам беше много неприятно, а емоциите твърде реалистични, въпреки, че си нямам хамстерче в реала. та и така преди последния изпит по Логика , дадох всичко от себе си да науча всички онези неща, които трябва, за да си подсигуря, че няма да се занимавам с поправки, обаче на самия тест , видя ми се много лесен, но отново от бързане и от недоуглеждане бях допуснала страхотни грешки, въпреки, че за мен вече бяха ясни, разбрани и научени неща/е, не съвсем всички/, питат ме за едно,аз разбирам друго и пиша, тва което не трябва и т.н. и професора намаля точки и намаля :(  и като ни ги върна, се оказва че съм скъсана :angry:  , щото не ми достигат няколко точки заради ей такива безумни грешки  :D и тва беше страхотен шок за мене, добре че ме изпита после и ми даде възможност да се поравя и в резултат и там 5ца. :rolleyes:
Всичко е добре като свърши добре!
честито :)

сега ти се полага заслужена почивка :)  

Скъсана на изпит
« Отговор #8 -: Февруари 03, 2007, 12:23:09 pm »
Eeее супер значи е била късметлийска сесия, всички сме си взели изпитите!!  :D  

*

Jeni

Скъсана на изпит
« Отговор #9 -: Февруари 17, 2007, 02:34:54 am »
.
« Последна редакция: Януари 31, 2009, 10:51:47 pm от Jeni »

Скъсана на изпит
« Отговор #10 -: Февруари 17, 2007, 03:08:05 am »
Цитат
Здравейте ! :rolleyes:
Сигурна съм, че всички са си взели успешно изпитите! Честито от мен! :)
Жалко, че почивката е толкова малко, първите две седмици почти проспах, останалите две ще посветя за премахване на последици от изпити, изразяващи се в 4ри новопридобити следизпитни килограми   :ph34r:   .Въобще хубаво ще си почина във фитнеса, но така ми се пада като прекалявам със сладките, особено на 14-ти, когато малко оставаше да им се обясня в Любов   :D  :D  :D  Най-сериозно и отговорно твърдя, че идеално усещам влиянието на Сатyрн в периода като цяло и така като гледам, ще си го усещам поне до края на втора изпитна сесия! Ами то сигурно и  това не е случайно!  :ph34r: Никога не съм се оплаквала от интуицията си, но сега мога да кажа, че си я чувствам по-изострена от всякога , за всякакви неща , което едва ли се дължи на Сатyрн ... :ph34r: Остава да пожелая на всички  още по-успешна следваща сесия! B)  :)  :)

аз пък си имам детелинки с пет и щест листенца  :P -Това означава ,че яко ни е друснала радиацията :D  :D  :D  

*

Jeni

Скъсана на изпит
« Отговор #11 -: Февруари 18, 2007, 12:48:53 am »
.
« Последна редакция: Януари 31, 2009, 11:36:24 pm от Jeni »

Скъсана на изпит
« Отговор #12 -: Февруари 19, 2007, 04:08:57 pm »
Цитат
Цитат
аз пък си имам детелинки с пет и щест листенца  :P -Това означава ,че яко ни е друснала радиацията :D  :D  :D
ехеее, браво! :D
Аз 4-рилистна само веднъж съм намирала, след почти едно целодневно търсене, а други хора си правят колекции от такива детелинки! :)
А  тези 5 и 6ст листните късмет донесоха ли ти ?  B)
Не съм забелязал да са ми донесли късмет ,но наистина имам колекция от 128 детелинки  :D .

Ето и една подарък за теб ;)

*

Jeni

Скъсана на изпит
« Отговор #13 -: Февруари 19, 2007, 09:00:24 pm »
Цитат
Ето и една подарък за теб ;)
Aу, че симпатична детелинка! :D
Благодаря! :)