Здравей Гост

Кражба

• 7 Отговора
  • 2182 Прегледи
*

Kali

• **
  • 1411
Кражба
« -: Януари 10, 2007, 08:07:15 pm »
Какво се гледа при кражба на електронен уред, служебен? :unsure:
  Елактрониката е по Уран, мисля, а кражбата?
Ние можем да бъдем промяната, която искаме да видим в света.

*

АН

Кражба
« Отговор #1 -: Януари 11, 2007, 08:59:11 am »
Нептун :)

Пък и злите планети действат в такива случаи или Лунният възел, арабската точка на инциденти, Сатурн :)  

*

Lillie

• 30532
Кражба
« Отговор #2 -: Януари 11, 2007, 09:10:24 am »
Да, и аз така съм чувала, че в хорара Нептун се гледа при загубена, забравена или забутана някъде по невнимание вещ. За кражба в интерес на истината не знаех какво точно се гледа - някъде бях чела, че сигнификатор може да бъде и 7 дом. Абе тия хорари са ми тъмна Индия все още, а пък и не са ми приоритет на този етап ...  :huh:  :rolleyes:

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

АН

Кражба
« Отговор #3 -: Януари 11, 2007, 11:57:13 am »
Цитат
Да, и аз така съм чувала, че в хорара Нептун се гледа при загубена, забравена или забутана някъде по невнимание вещ. За кражба в интерес на истината не знаех какво точно се гледа - някъде бях чела, че сигнификатор може да бъде и 7 дом. Абе тия хорари са ми тъмна Индия все още, а пък и не са ми приоритет на този етап ...  :huh:  :rolleyes:
Нептун има пряко отношение към всякакви лъжи, кражби, измами, заблуди и самозаблуди :D
На мен два пъти ми се е случвало да отворят колата и да вземат всичко, което си харесат от нея, но най-важното - всякакви там документи и пари :) Първия път ни накараха да прекратим на 3-я ден лятната ваканция и с наличния бензин и пари трудно да стигнем до родителите ми :) Това беше преди 20 години :) Втория път беше преди 4-5 години :) - като не си взема поука човек, така става :D  

*

Kali

• **
  • 1411
Кражба
« Отговор #4 -: Януари 11, 2007, 06:34:42 pm »
Благодаря  ви за отговорите.  :)
  А кражбите наистина много често стават поради невнимание. Логично е Нептун да действа, но кой да се сети.  
Ние можем да бъдем промяната, която искаме да видим в света.

*

Xalia

• *
  • 164
Кражба
« Отговор #5 -: Януари 16, 2007, 06:47:42 pm »
Цитат
Merkurij e pokroviteljat na kradzite, a Saturn gi isobli4ava.

Кражба
« Отговор #6 -: Януари 16, 2007, 09:44:09 pm »
Цитат
Цитат
Merkurij e pokroviteljat na kradzite, a Saturn gi isobli4ava.
Виж за меркурий ще се съглася,че дава ловкост на ръцете на крадците,но марс ги тласка към опасните занимавки,сатурна дава лишенията,нептуна умения да заблуждават,Плутон дава садизма,насилието и опасностите на ноща,а юпитер май се явяваше като разобличител или поне на мен така ми се води по памет. :unsure:  

*

Lillie

• 30532
Кражба
« Отговор #7 -: Януари 16, 2007, 09:55:01 pm »
Ако се абстрахираме от хорарната астрология...  B)

Сатурн е този, който наказва. Е, и Плутончо го обича, но по своя си леко "извратен" начин  :lol:
Връзката на Меркурий с крадците е повече от очевидна, ако се обърнем към митологията на древните гърци и архетипния образ на Хермес, откраднал кравите на Аполон  :)

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.