Здравейте! Не намерих нищо за сънуването на парашут в съновника. За втори път сънувам сън с парашут.
Преди него, сънувам че съм в една планина, но за съжаление подробностите пак не ги помня. Мисля, че имаше и други хора с мен. Като погледнах на горе видях много стръмни скали, почти отвесни. Дойде ми на ум, че искам да ги изкача, но после си казах, нее те са почти прави няма да мога. Самото качване на тази планина не го помня. След това казах на някай че трябва да си ходим. Това е.
А в съня с парашута пак ме гонеше един човек, бях в една сграда, висока като блок, но не жилищен. Качих се на доста високо, човека ме настигаше, през един голям прозорец видях един вертолет. Той чакаше друго момиче, но аз реших да се кача. а, всъшност дали се качих не помня добре, оф много се дразня като не помня подробностите. Но напълно ясно си спомням как скочих с парашута, дали от вертолета, дали от сградата, не знам. Но не падах право надолу, а летях.
Мислила съм си, че тези парашути ги сънувам, защото много искам наистина да скоча с парашут. Но, не знам, може да си има и друго значение, пък и на последък не съм си мислила за тази ми мечта. Приятен ден на всички!