Здравей Гост

Змии

• 5 Отговора
  • 3074 Прегледи
Змии
« -: Януари 25, 2007, 02:30:43 pm »
:o Сънувах, че съм в някаква сграда.Беше пълна със змии.Не можех да избягам от тях.Излизаха от всякъде.Имаше и много големи и много мънички.В един момент тъкмо си помислих, че се оттървах и от някъде пак започнаха да излизат едни малки змийчета и много.Ужасих се много.Спомням си също че с мен имаше някой който ми помагаше и ги избиваше,но те не свършваха.
На следващата вечер сънувах,че изневерявам на приятеля си(когото много обичам)и насън изпитвах голяма вина че го правя.Моля,помогнете:(

Змии
« Отговор #1 -: Януари 25, 2007, 06:48:34 pm »
Цитат
:o Сънувах, че съм в някаква сграда.Беше пълна със змии.Не можех да избягам от тях.Излизаха от всякъде.Имаше и много големи и много мънички.В един момент тъкмо си помислих, че се оттървах и от някъде пак започнаха да излизат едни малки змийчета и много.Ужасих се много.Спомням си също че с мен имаше някой който ми помагаше и ги избиваше,но те не свършваха.
На следващата вечер сънувах,че изневерявам на приятеля си(когото много обичам)и насън изпитвах голяма вина че го правя.Моля,помогнете:(
Змиите представят различни видове жизнени енергии: сексуална,духовна; символизират и изкуството на изцелението.
-Ухапване на змия-измяна ,лъжа ,болест или болка.
-Танцуваща змия-сексуални отношения,порив.
-Спяща змия-излекуване,мъдрост ,успех.
-Навита на спирала змия-съблазън.
-Множество извиващи се и съскащи змии край вас-борба за своята любов и преживавания по този повод.
-Ако хванеш змия в ръката си -ще намериш изход и от най-сложната ситуация.
-Змия пълзяща в леглото ви-предвещава предателство.
-Хипнотизирани сте от погледа на змия и не можете да помръднете-някой се мъчи да ви изземе правата.
-Змия лежаща в скута ви-вас ще ви унижат.

Змии
« Отговор #2 -: Януари 26, 2007, 08:02:14 am »
Благодаря :)
Пак сънувах,че изневерявам с друг непознат човек.В съня си бях много влюбена в него.Защо постоянно сънувам такива работи,като в действителност нищо не ми липсва в любовта:(:(:(?????

Змии
« Отговор #3 -: Януари 26, 2007, 10:46:48 am »
Цитат
Пак сънувах,че изневерявам с друг непознат човек.В съня си бях много влюбена в него.Защо постоянно сънувам такива работи,като в действителност нищо не ми липсва в любовта:(:(:(?????
Изневяра- сбълскване с житейски трудности.
Съпружеска изневяра-съобщава за предателство спрямо вас.
Да се съпротивяваш на съблазън-предсказва,успехи и че ще ви се изпълни някакво желание.
« Последна редакция: Януари 26, 2007, 04:32:41 pm от ЗЪБОЛЕКАР »

*

Xalia

• *
  • 164
Змии
« Отговор #4 -: Януари 26, 2007, 02:15:55 pm »
Цитат
Мисля, че сънят ти не означава опасност от изневяра. Според мои наблюдения е възможно в реалния живот да показваш любов и признаване на качествата на партньора само при определени условия, т. е. да имаш любими качества у него, да хонорираш определено държане, да харесваш изолирани негови фрагменти. Кои точно - това показват партньорите в съня. Искам да кажа, че може да има неоценени от теб достойнства на любимия ти, на които трябва да обърнеш внимание.

Змии
« Отговор #5 -: Януари 26, 2007, 03:17:06 pm »
Цитат
Мисля, че сънят ти не означава опасност от изневяра. Според мои наблюдения е възможно в реалния живот да показваш любов и признаване на качествата на партньора само при определени условия, т. е. да имаш любими качества у него, да хонорираш определено държане, да харесваш изолирани негови фрагменти. Кои точно - това показват партньорите в съня. Искам да кажа, че може да има неоценени от теб достойнства на любимия ти, на които трябва да обърнеш внимание.
Май е точно така...Накара ме да се замисля
Благодаря ти :)  за помощта