Здравей Гост

Починали близки

• 8 Отговора
  • 5996 Прегледи
*

Dino

• 10
Починали близки
« -: Януари 27, 2007, 07:53:50 pm »
От както почина баба ми преди около 7 години, я сънувам от време на време. Преди два дни отново я сънувах. Искаше да я заведа при едно момиче (за което бях мислил преди ден-два във връзка с работата ми). В съня ми баба би носеше половинка бял хляб, който даде на мен или на въпросното момиче, не помня точно. Когато двете се видяха се прегърнаха все едно не са се виждали от години.
Дали сънят ми е добър или не? Същата вечер, моя колежка ме е сънувала в много лоша ситуация, че чак се притеснила за мене.

Дали да не се свържа с това момиче (от съня ми)? (Ние сме се виждали един единствен път и оттогава не поддържам никакъв контакт с нея.)
Слънце - Стрелец
Луна - Овен
Марс - Козирог
Асц. - Везни

*

Xalia

• *
  • 164
Починали близки
« Отговор #1 -: Януари 27, 2007, 08:50:58 pm »
Цитат
От както почина баба ми преди около 7 години, я сънувам от време на време. Преди два дни отново я сънувах. Искаше да я заведа при едно момиче (за което бях мислил преди ден-два във връзка с работата ми). В съня ми баба би носеше половинка бял хляб, който даде на мен или на въпросното момиче, не помня точно. Когато двете се видяха се прегърнаха все едно не са се виждали от години.
Дали сънят ми е добър или не? Същата вечер, моя колежка ме е сънувала в много лоша ситуация, че чак се притеснила за мене.

Дали да не се свържа с това момиче (от съня ми)? (Ние сме се виждали един единствен път и оттогава не поддържам никакъв контакт с нея.)
Може да е свързано и с момиче(то) и с работа, например духът на баба ти да те свърже с хора и обстоятелства, имащи връзка с това къде ще си изкарваш хляба.

Починали близки
« Отговор #2 -: Януари 27, 2007, 09:19:49 pm »
Мъртвия символизира някакъв краен етап на развитие ,очаква ви заслужена награда (баба), удовлетворение (бял хляб), сбъдване на мечти (момиче)

« Последна редакция: Януари 27, 2007, 09:21:15 pm от ЗЪБОЛЕКАР »

*

Dino

• 10
Починали близки
« Отговор #3 -: Януари 27, 2007, 09:19:56 pm »
Когато съм я сънувал, много често ми носи нещо. Например веднъж ми носеше сладки и кекс, друг път ми даде 2 саксии с цвета и ми каза че са за баща ми и леля ми... Другите пъти когато съм я сънувал, обикновено е искала да види някой и аз съм я водил при него..
Това звучи малко станно като го разказвам така, но за мен си е съвсем обикновено.
Слънце - Стрелец
Луна - Овен
Марс - Козирог
Асц. - Везни

Починали близки
« Отговор #4 -: Януари 27, 2007, 09:29:58 pm »
Цитат
Когато съм я сънувал, много често ми носи нещо. Например веднъж ми носеше сладки и кекс, друг път ми даде 2 саксии с цвета и ми каза че са за баща ми и леля ми... Другите пъти когато съм я сънувал, обикновено е искала да види някой и аз съм я водил при него..
Това звучи малко станно като го разказвам така, но за мен си е съвсем обикновено.
Връзката между теб и баба ти явно е много силна.Чрез сънищата духът на баба ти е намерил начин да ти помага. Намерил си начин да съхраниш общуването с нея.

*

Dino

• 10
Починали близки
« Отговор #5 -: Януари 27, 2007, 09:42:24 pm »
Да, приживе тя много ме обичаше, разбира се и аз нея  :D

На следващият ден след съня имах гости в къщи. Знаеш ли какво ми каза една от гостенките? Каза ми: "По-вкусен хляб до сега не бях яла". Останах направо изумен. Зная че когато черпиш някого за помен или подаряваш дреха, наричайки я за някои починал, не се казва какъв е поводът.
В случая с госотите, не го направих специално с тази цел, бяхме се уговорили от преди няколко дни...

Слънце - Стрелец
Луна - Овен
Марс - Козирог
Асц. - Везни

Починали близки
« Отговор #6 -: Януари 27, 2007, 10:02:39 pm »
Навремето сестра ми имаше много силна връзка с прадядо ни,който почина.Няколко години и беше трудно да приеме смъртта му и го сънуваше често.Един ден ми дойде на ум ,че скоро не е споменавала да го е сънувала и я попитах.Мислех ,че ще се сърди и ще се натъжи отново,когато я подсетя за него,но този път бях изумен.Сестра ми се усмихна и ми каза ,че са се сбогували и тя е пуснала духа му да си върви.Беше ми странно и и поисках да ми обясни как така се е сбогувала с дядо. Ето какво ми разказа тя; сънувала го в една градина на една алея,водили дълъг разговор за нея и живота и, кокато дядо решил да си ходи,сестра ми поискала да отиде с него.Дядо  и се усмихнал и казал,че не и е дошло времето още, и я помолил да го пусне да си върви. Сестра ми ми каза нещо странно,че тя до този сън не е искала да разбере ,че дядо си е отишъл от този свят и в съзнанието и той продължавал да живее.

Re: Починали близки
« Отговор #7 -: Август 01, 2008, 09:13:12 pm »
Здравейте,може ли  да ми помогнете за един мои сън?
Дядо ми почина на скоро още няма 40 дена и аз го сънувах как лети със затворени очи,а после как се смее.Когато баба почина и нея я сънувах как се качва във рейс и ме гледа но не ми казва нищо моля помогнете ми какво значат тези сънища  :D

*

Lillie

• 30532
Re: Починали близки
« Отговор #8 -: Август 02, 2008, 01:02:08 pm »
Дядо ми почина на скоро още няма 40 дена и аз го сънувах как лети със затворени очи,а после как се смее.

Може би е искал да ти каже, че е заминал в по-добрия свят и душата му се чувства свободна от оковите на материята...

Цитат
Когато баба почина и нея я сънувах как се качва във рейс и ме гледа но не ми казва нищо

Сбогувала се е с теб преди да си замине... Не е задължително да ти казва нещо. Починалите близки, които понякога сънуваме, в повечето случаи като че ли не говорят, а предават "думите" си по телепатичен път.

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.