Здравей Гост

Kakvo zna4i??

• 3 Отговора
  • 2272 Прегледи
Kakvo zna4i??
« -: Февруари 01, 2007, 12:21:27 pm »
 Iskam da spodelq konkretno za edin sun,koito sunuvah onaq ve4er!Sunuvah,4e putuvam v reis i ima6e nakakvi hlapeta okolo men.az sedqh na edna dvoina sedalka.Reisa sprq na edna spirka i zapo4naha da se ka4vat hora.Po edno vreme vidqh maika i to4no predi da sedne do men na sedalkata pripadna za malko.Izvednuj sunqt svur6i ve4e ni6to ne vijdah kato kartina no 4uh ne6to mnogo qsno!Glasa na maika,kaza:"Iliana,Ilianche,pomo6t.mamo" I tova be6e i se subudih.Subudih se mnogo pritesnena.Daje se razplakah,stana mi mnogo mu4no!   Moje li nqkoi da mi kaje kakvo misli po vuprosa.Kakvo ozna4ava tova mnogo me pritesnqva :( :blink:  
Трикът е да останеш жив, докато живееш

Kakvo zna4i??
« Отговор #1 -: Февруари 01, 2007, 05:20:39 pm »
Цитат
 Iskam da spodelq konkretno za edin sun,koito sunuvah onaq ve4er!Sunuvah,4e putuvam v reis i ima6e nakakvi hlapeta okolo men.az sedqh na edna dvoina sedalka.Reisa sprq na edna spirka i zapo4naha da se ka4vat hora.Po edno vreme vidqh maika i to4no predi da sedne do men na sedalkata pripadna za malko.Izvednuj sunqt svur6i ve4e ni6to ne vijdah kato kartina no 4uh ne6to mnogo qsno!Glasa na maika,kaza:"Iliana,Ilianche,pomo6t.mamo" I tova be6e i se subudih.Subudih se mnogo pritesnena.Daje se razplakah,stana mi mnogo mu4no!   Moje li nqkoi da mi kaje kakvo misli po vuprosa.Kakvo ozna4ava tova mnogo me pritesnqva :( :blink:
Автобуса символизира социалното положение,а това ,че се возите на него е показател,че заемате второ място в живота на някого.Думите чути от майката ,могат да се тълкуват ,че ще узнаете нещо за въпрос,който силно ви вълнува.

*

Xalia

• *
  • 164
Kakvo zna4i??
« Отговор #2 -: Февруари 01, 2007, 08:09:22 pm »
Цитат
Не е изключено зовът на майката за помощ да се манифестира действително в живота и това, предполагам скоро. За мен автобусът означава общ житейски път, когото споделяме и с други хора и групи, без да имаме задължително взаимоотношения с тях. При това ние избираме да ползваме помощ в житейския си път (превозно средство - автобус), която е и на разположение на обществото, но на която й е предопределен маршрутът, за разлика от автомобила, на когото определяме свободно и  сами посоката.

Припадането може да е знак за проблема, т.е., че майката в определен (кратък) момент не може да бъде господар на себе си.

Kakvo zna4i??
« Отговор #3 -: Февруари 02, 2007, 12:23:20 am »
Samo iskam da dobavq ,4e tova be6e moita maika!MAIKA MI!Za tova sum pritesnena
« Последна редакция: Февруари 06, 2007, 03:20:00 pm от DasModel »
Трикът е да останеш жив, докато живееш