Здравей Гост

Pomognete

• 3 Отговора
  • 2325 Прегледи
Pomognete
« -: Февруари 02, 2007, 11:31:36 am »
Iskam da spodelq.Ve4e godina godina i polovina sunuvam edin i su6ti siujet suni6ta.Boli me ot tqh 4ak mi se reve kogato se subudq!Sunuvam 4e moq ptiatel(koito mnogo obi4am,ujasno sum vliubena,zaedno  sme ot 2 godini,no mnogo se karame )sunuvam 4e neprekusnato moq priqtel me otbluskava,durji se lo6o s men,podigrava mi se nasun,prismiva mi se,ili go sunuvam s druga jena kato otnovo demonstrira bezrazli4ie kum men,neuvajenie.Sunuvam kak bqga i se krie ot men!:(Subujdam se i me boli du6ata.Ujasno se 4ustvam.A go obojavam i ne moga da si predstavq nqkoga da ne moga da go pregurna ,da ne e do men da ne me obi4a da ne go privli4am neznam.Mnogo sum ot4aqna!4eta i v horoskopite sum se zarovila i suvsem ve4e se ot4aqh 4eta 4e na6te zodii hi4 ne sa suvmestimi!:( AZ sum ribi toi Bliznaci.Ne iskam da povqrvam v tova.Ima li nadejda da budem 6tastlivi i da mojem da se obi4ame vinagi? Iskam sqka6 iskam da se hvana za slamka:( Dali ima hora ot tezi dve zodii koito sa suumqli da jiveqt zaedno! Neznam sqka6 ne6to me e prikovalo za tozi 4ovek! :blink:
« Последна редакция: Февруари 02, 2007, 11:42:00 am от DasModel »
Трикът е да останеш жив, докато живееш

Pomognete
« Отговор #1 -: Февруари 06, 2007, 10:15:28 am »
Цитат
Iskam da spodelq.Ve4e godina godina i polovina sunuvam edin i su6ti siujet suni6ta.Boli me ot tqh 4ak mi se reve kogato se subudq!Sunuvam 4e moq ptiatel(koito mnogo obi4am,ujasno sum vliubena,zaedno  sme ot 2 godini,no mnogo se karame )sunuvam 4e neprekusnato moq priqtel me otbluskava,durji se lo6o s men,podigrava mi se nasun,prismiva mi se,ili go sunuvam s druga jena kato otnovo demonstrira bezrazli4ie kum men,neuvajenie.Sunuvam kak bqga i se krie ot men!:(Subujdam se i me boli du6ata.Ujasno se 4ustvam.A go obojavam i ne moga da si predstavq nqkoga da ne moga da go pregurna ,da ne e do men da ne me obi4a da ne go privli4am neznam.Mnogo sum ot4aqna!4eta i v horoskopite sum se zarovila i suvsem ve4e se ot4aqh 4eta 4e na6te zodii hi4 ne sa suvmestimi!:( AZ sum ribi toi Bliznaci.Ne iskam da povqrvam v tova.Ima li nadejda da budem 6tastlivi i da mojem da se obi4ame vinagi? Iskam sqka6 iskam da se hvana za slamka:( Dali ima hora ot tezi dve zodii koito sa suumqli da jiveqt zaedno! Neznam sqka6 ne6to me e prikovalo za tozi 4ovek! :blink:
Може да ти прозвуча грубо ,но ще ти кажа.
Сънищата ти са основани на реални проблеми ,които в ежедневието си опитваш да изтласкаш на заден план.
Явно си много влюбено момиче,което в сънищата си вижда реалното развитие на тази връзка,но ти е трудно ,а и нямаш желание да приемеш това в действителноста.
Мисля ,че действително си душа човек,разумна,но прекалено влюбена и зависима от мъжа до теб.  

Pomognete
« Отговор #2 -: Февруари 06, 2007, 12:50:36 pm »
Цитат
Цитат
Iskam da spodelq.Ve4e godina godina i polovina sunuvam edin i su6ti siujet suni6ta.Boli me ot tqh 4ak mi se reve kogato se subudq!Sunuvam 4e moq ptiatel(koito mnogo obi4am,ujasno sum vliubena,zaedno  sme ot 2 godini,no mnogo se karame )sunuvam 4e neprekusnato moq priqtel me otbluskava,durji se lo6o s men,podigrava mi se nasun,prismiva mi se,ili go sunuvam s druga jena kato otnovo demonstrira bezrazli4ie kum men,neuvajenie.Sunuvam kak bqga i se krie ot men!:(Subujdam se i me boli du6ata.Ujasno se 4ustvam.A go obojavam i ne moga da si predstavq nqkoga da ne moga da go pregurna ,da ne e do men da ne me obi4a da ne go privli4am neznam.Mnogo sum ot4aqna!4eta i v horoskopite sum se zarovila i suvsem ve4e se ot4aqh 4eta 4e na6te zodii hi4 ne sa suvmestimi!:( AZ sum ribi toi Bliznaci.Ne iskam da povqrvam v tova.Ima li nadejda da budem 6tastlivi i da mojem da se obi4ame vinagi? Iskam sqka6 iskam da se hvana za slamka:( Dali ima hora ot tezi dve zodii koito sa suumqli da jiveqt zaedno! Neznam sqka6 ne6to me e prikovalo za tozi 4ovek! :blink:
Може да ти прозвуча грубо ,но ще ти кажа.
Сънищата ти са основани на реални проблеми ,които в ежедневието си опитваш да изтласкаш на заден план.
Явно си много влюбено момиче,което в сънищата си вижда реалното развитие на тази връзка,но ти е трудно ,а и нямаш желание да приемеш това в действителноста.
Мисля ,че действително си душа човек,разумна,но прекалено влюбена и зависима от мъжа до теб.
Да съгласна съм с това изказване!Но пък искам да отбележа и че много ясно виждам и обратното тои наистина ме обича,но има някакъв конфликт в самия него.Комплекси,тесногръдие и т.н.т.
Трикът е да останеш жив, докато живееш

*

Lillie

• 30532
Pomognete
« Отговор #3 -: Февруари 06, 2007, 01:39:39 pm »
Ако не можеш ти да му помогнеш или ако той не го иска, трябва да си помогне сам. Но е въпрос на желание и нагласа.
Повечето хора се чувстват по-комфортно, пренасяйки отговорността и вината за проблемите и вътрешните си конфликти върху другите, върху човека отсреща...

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.