Здравей Гост

Molq za pomo6t

• 31 Отговора
  • 6778 Прегледи
Molq za pomo6t
« -: Февруари 02, 2007, 11:59:18 am »
От 2 години съм с моя приятел.Обожавам го!Толкова съм прикована за него!Не мога да си представя да не мога да го прегърна,да не мога да го целуна,да спра да го привличам,да спре да ме обича!Да всичко добре,уж и той ме обича,обаче нешо се караме много често и много зверски :(.Нараняваме се с думи,повече той мен,а аз побеснявам,когато човека,който претендира,че ме обича,непрекъснато ме обвинява,обижда,жсе не деиствам правилно,все сум невузпитана,все го е срам от мен!(А другите хора които ме познават не мислят така!.Казвам го по повод ,че ако имаше защо да говори така).А когато не се караме имаме такава красива любовva liubov, направо се разтапям в прегръдките му.Исекса ни е страхотен!Обаче тези зверски обиди ме убиват малко по малко и пак не съм готова да го загубя!Съвсем се отчайвам,сега съм се заровила в хороскопите игледам,че навсякъде пише ,че няма никаква сувместимост между наще зодии.С болка ихъс търся да намеря светлинка в тунела,да прочета,някъде да пише,че е възможно да се разбираме!И в момента докато пиша ми текат сълзите,много ме боли.Има ли все пак някаква надежда,да можем да намерим начин да се разбираме ида живеем заедно. :blink: Той е зодия Близнаци роден на :19.06.1978,а аз съм Риби родена на 13.031980   Поне няма ли нещичко между нас,което да си пасва между нас,нещо в хороскопите ни.И аз търся помощ тук,защото не разбирам от астрологияи търся хора ,които разбират и могат да ми кажат нещо повече. Който може да ми помогне с каквото и да билои да даде мнението си или съвет ще съм много благодарна.Благодаря ви!
« Последна редакция: Февруари 02, 2007, 12:56:54 pm от DasModel »
Трикът е да останеш жив, докато живееш

*

Lillie

• 30532
Molq za pomo6t
« Отговор #1 -: Февруари 02, 2007, 12:08:36 pm »
Моля, пиши на кирилица, ако не искаш да затрудниш този, който евентуално би проявил желание да ти отговаря на въпросите  :)

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

Molq za pomo6t
« Отговор #2 -: Февруари 02, 2007, 12:59:58 pm »
Цитат
Моля, пиши на кирилица, ако не искаш да затрудниш този, който евентуално би проявил желание да ти отговаря на въпросите  :)
Разбира се!Извинявам се за създаденото неудобство с латиницата! :unsure:  Незнаех ,че това е условие.Съжалявам

*

Lillie

• 30532
Molq za pomo6t
« Отговор #3 -: Февруари 02, 2007, 01:24:09 pm »
Без час и място на раждане на двама ви трудно би могло да се отговори. Тук сме форум за астрологични дискусии все пак. От друга страна би трябвало да си наясно, че астрологията не е всемогъща, и да прецениш дали да предоставяш данните ви на публично обсъждане тук.

Всичко, което споделяш тук за връзката ви с приятеля ти, ми звучи до болка познато. Ако искаш чисто човешко, а не астрологично мнение, бих могла да ти кажа, че не може безкрайно да се толерира такова отношение. Критиката е уместна и дори полезна, когато е обективна и основателна, стига да не се прекалява. Човекът, който вижда в отсрещния само недостатъци, би трябвало първо да се замисли да не би приектира върху партньора си свое вътрешно /себе/усещане, с което не му е много комфортно да живее и затова търси и "вижда" вината навън и отсреща.

Не знам дали Астрологията ще ти даде изчерпателен отговор на какво се дължи това неразбирателство помежду ви, възможно е търсеният отговор и да е вътре в теб...
 :)

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

Molq za pomo6t
« Отговор #4 -: Февруари 03, 2007, 07:44:16 pm »
Цитат
Човекът, който вижда в отсрещния само недостатъци, би трябвало първо да се замисли да не би приектира върху партньора си свое вътрешно /себе/усещане, с което не му е много комфортно да живее и затова търси и "вижда" вината навън и отсреща.

Не, май не е така, не е само това, има и още.
Виж, според мен, планетите са си планети и на тях може да се гледа като на знаци.
Но, при уловие, че няма нищо случайно на този свят и че всичко е потопено в съвършенство.
Кое не е така, ето това:"бих могла да ти кажа, че не може безкрайно да се толерира такова отношение. Критиката е уместна и дори полезна, когато е обективна и основателна, стига да не се прекалява."
Понякога, често пъти, почти винаги Битието събира двама души при неподходящо разположение на звездите. "НЕПОДХОДЯЩО" е възприятие наше, то не е на зведите. Нашето "НЕПОДХОДЯЩО" е невидимо за нас подходящо нещо.
Духът в този мъж, който е приятел на нашата приятелка написала темата която коментираме сега, та този дух е поел трудната задача да предизвиква силни вътрешни терзания  в колегата си в женско тяло с цел да може така да изгори гордостта, гордост, която замъглява чистия дух и го прави на боклук.
Разбираш ли, мъжът се жертва да разстърсва по един неприятен и за него начин , да изгори гордостта у  приятелката си ...и както тя каза той е само с нея такъв, този мъж не е такъв по принцип, той учи жената която обича като дух....и ти ти съветаш тази жена да го зареже и да не търпи повече?
А начина на учението се избира и анализира от много същества и за различни периоди от време, от минути да цял живот,  висша стратегия на обучение.... ние не сме сами
Да, ама Битието е взело мерки, дало  е на нашата приятелка  силна обич, за да не избяга от учението си, дава и и времени натоварвания и кратки почивки, грижи се за нея ...време за всичко. Може и деца да и даде, който да я задържат при учителя и...и това ще изглежда в очите ни приблизително така: Майкини, /тук майката горко ридае прегърнала прекрасните си р :) ожби/, майка заради вас стои при този лош татко, ех само да пораснете веднъж и мама ще избяга  от тати:)
Така, това е само моя друга гледна точка и се чудя как да я вмъкна в интерпретацията в хороскопите им.
Защо, защо астрологията да не може да дава такива отговори?
Пътят на звездите води към никъде. Важното е да не сбъркаш посоката.

Molq za pomo6t
« Отговор #5 -: Февруари 03, 2007, 07:47:31 pm »
Цитат
От 2 години съм с моя приятел.Обожавам го!Толкова съм прикована за него!Не мога да си представя да не мога да го прегърна,да не мога да го целуна,да спра да го привличам,да спре да ме обича!Да всичко добре,уж и той ме обича,обаче нешо се караме много често и много зверски :(.Нараняваме се с думи,повече той мен,а аз побеснявам,когато човека,който претендира,че ме обича,непрекъснато ме обвинява,обижда,жсе не деиствам правилно,все сум невузпитана,все го е срам от мен!(А другите хора които ме познават не мислят така!.Казвам го по повод ,че ако имаше защо да говори така).А когато не се караме имаме такава красива любовva liubov, направо се разтапям в прегръдките му.Исекса ни е страхотен!Обаче тези зверски обиди ме убиват малко по малко и пак не съм готова да го загубя!Съвсем се отчайвам,сега съм се заровила в хороскопите игледам,че навсякъде пише ,че няма никаква сувместимост между наще зодии.С болка ихъс търся да намеря светлинка в тунела,да прочета,някъде да пише,че е възможно да се разбираме!И в момента докато пиша ми текат сълзите,много ме боли.Има ли все пак някаква надежда,да можем да намерим начин да се разбираме ида живеем заедно. :blink: Той е зодия Близнаци роден на :19.06.1978,а аз съм Риби родена на 13.031980   Поне няма ли нещичко между нас,което да си пасва между нас,нещо в хороскопите ни.И аз търся помощ тук,защото не разбирам от астрологияи търся хора ,които разбират и могат да ми кажат нещо повече. Който може да ми помогне с каквото и да билои да даде мнението си или съвет ще съм много благодарна.Благодаря ви!
Трудна, трудна е съдбата на моделите.
Аз заради това  си избрах да съм шофьор на ТИР

*

Lillie

• 30532
Molq za pomo6t
« Отговор #6 -: Февруари 03, 2007, 11:03:31 pm »
А аз си избрах да бъда лилав елф с леко отнесен поглед  :P и си актуализирах аватара :rolleyes:

Сега сериозно. Подтекстът на думите ми, ако изобщо е имало такъв, определено не беше да зарязва когото и каквото и да било. В астрологията, както казва Стивън Аройо, умението да не дадеш съвет е цяло изкуство. Особено непоискан съвет.
Понякога гордостта може да бъде и уместна, стига да е на място и в умерени количества. А и има разлика между "гордост" и "горделивост", мисля си...  B)

Не се и съмнявам в добронамереността на духа на въпросния приятел и нелеката задача, която си е поставил. Това, което исках да кажа, е че в човешките взаимоотношения някои неща са въпрос на граници. Говоря за живота ни "тук и сега", за социология и психология, а не за това, което би било добре за еволюцията на нашите души в духовен план. Всеки рано или късно си научава уроците. В повечето случаи обаче осъзнаваме смисъла на конкретния 'знак', който ни е бил изпратен, доста по-късно, пост фактум.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

Molq za pomo6t
« Отговор #7 -: Февруари 04, 2007, 09:12:36 am »
Цитат
А аз си избрах да бъда лилав елф с леко отнесен поглед  :P и си актуализирах аватара :rolleyes:

Сега сериозно. Подтекстът на думите ми, ако изобщо е имало такъв, определено не беше да зарязва когото и каквото и да било. В астрологията, както казва Стивън Аройо, умението да не дадеш съвет е цяло изкуство. Особено непоискан съвет.
Понякога гордостта може да бъде и уместна, стига да е на място и в умерени количества. А и има разлика между "гордост" и "горделивост", мисля си...  B)

Не се и съмнявам в добронамереността на духа на въпросния приятел и нелеката задача, която си е поставил. Това, което исках да кажа, е че в човешките взаимоотношения някои неща са въпрос на граници. Говоря за живота ни "тук и сега", за социология и психология, а не за това, което би било добре за еволюцията на нашите души в духовен план. Всеки рано или късно си научава уроците. В повечето случаи обаче осъзнаваме смисъла на конкретния 'знак', който ни е бил изпратен, доста по-късно, пост фактум.
Да не би да искаш да кажеш, че модела може да установи кога нейният приятел си върши съвестно работата или подвластен на зависимостите използва дадената му ситуация и си донажда. Ако му се наложи да я пошляпне по дупето за да я унижи, за да изгори гордостта/примерно/ той пича я пребива от бой?
 Тя като модел как да разбере това? :)
Тогава следва по закона за кармата, че той в следващия си живот ще се прероди в комар ще и кацне на дупето и тя що го шамароса и така ще възмезди върховната справедливост :)
Не ми обръщай внимание, аз нямам опит в интерпретациите, но се опитвам да вложа всичко което имам в тях и търся равновесие някакво, а и само си говорим.
Все още не сме се преродили в комари. :)
И гордос и горделивост изгарят в огъня на скръбта, също както златото се пречиства с огън, пише в книгите

Molq za pomo6t
« Отговор #8 -: Февруари 06, 2007, 09:27:20 am »
Аз малко ще се намеся,тъй като аз зададох темата.Благодаря и на двама ви за даденото мнение.И в коментара на Lilie и на ПЪТник открих доста интересни неща,които ме накараха да се замисля!И това определено ме научава на нещо.Благодаря ви!Има истини,които открих и в двата коментара.Само искам да подчертая нещо което е от моите наблюдения върху моя приятел-как аз го виждам.Първо аз искам да кажа(не отричам ,че нямам гордост за смачкване),но съм забелязала,че неговата гордост е в доста по-голямо количество от мойта!И имам чуството,че това така наречено"мачкане" прилагано от негова страна върху мен е поради това да не бъде смачкана неговата собствена гордост,неговото его!
  Обаче също съм съгласна с това,че това ме учи мен да ставам все-по добра. Но пък от друга страна съм съгласна с това,че всичко си има граници! А бе доста сложни за обяснение са човешките взаимоотношения.А в същото време закона на кармата е елементарен:)
  Друго което искам да кажа специално за ПЪТник-аз не съм модел по професия.Този ник дойде от едно мое любимо парче!(Аватара е моя снимчица от това лято във Варна). Нещо усетих нотка на подигравка в това за моделите и затова си позволих да го изкоментирам.Имам чувството,че ме взехте на подигравка.Няма значение,някой ден ако се запознаем ще разберете какъв човек съм.Много обичам да обичам и съм душа човек както казват хората.
 И аз така мисля,че гордост и горделивост са две различни неща :)    
Много ви благодаря,че ми отделихте внимание :) Наистина и двамата ми дадохте по нещо полезно.Ако искате още ще обсъждаме-за мен е доста полезно защото наистина се старая към нещо по-добро и към това да бъда щастлива и да се разбирам с приятеля си,който обожавам.:)
« Последна редакция: Февруари 06, 2007, 09:34:32 am от DasModel »

*

Lillie

• 30532
Molq za pomo6t
« Отговор #9 -: Февруари 06, 2007, 10:14:53 am »
Не знам какво е имал ПЪТник предвид, но нямам нищо против моделния бранш и моделите. Напротив, дори съм естет  :rolleyes:

Може някой и да не се съгласи, но държа да отбележа, че човешките взаимоотношения Не са "мачкане". Или поне не би трябвало да бъдат.
За съжаление все още това е честосрещано явление и в реалния, и във виртуалния живот. Може и да е полезно за "усмиряване" на Егото, както казва ПЪТник, но не това е начинът. Стремежът да "смачкаш" другия, било с думи или с действия,  за мен е манифестация на собствена /осъзната или неосъзната/ "импотентност". Но животът е такъв - да има "мачкащи" и "мачкани".

Добре дошла при нас... и кой знае, някой ден може да се видим и във Варна  :)

« Последна редакция: Февруари 06, 2007, 10:17:33 am от Lillie »
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

Molq za pomo6t
« Отговор #10 -: Февруари 06, 2007, 11:07:03 am »
Цитат
Аз малко ще се намеся,тъй като аз зададох темата.Благодаря и на двама ви за даденото мнение.И в коментара на Lilie и на ПЪТник открих доста интересни неща,които ме накараха да се замисля!И това определено ме научава на нещо.Благодаря ви!Има истини,които открих и в двата коментара.Само искам да подчертая нещо което е от моите наблюдения върху моя приятел-как аз го виждам.Първо аз искам да кажа(не отричам ,че нямам гордост за смачкване),но съм забелязала,че неговата гордост е в доста по-голямо количество от мойта!И имам чуството,че това така наречено"мачкане" прилагано от негова страна върху мен е поради това да не бъде смачкана неговата собствена гордост,неговото его!
  Обаче също съм съгласна с това,че това ме учи мен да ставам все-по добра. Но пък от друга страна съм съгласна с това,че всичко си има граници! А бе доста сложни за обяснение са човешките взаимоотношения.А в същото време закона на кармата е елементарен:)
  Друго което искам да кажа специално за ПЪТник-аз не съм модел по професия.Този ник дойде от едно мое любимо парче!(Аватара е моя снимчица от това лято във Варна). Нещо усетих нотка на подигравка в това за моделите и затова си позволих да го изкоментирам.Имам чувството,че ме взехте на подигравка.Няма значение,някой ден ако се запознаем ще разберете какъв човек съм.Много обичам да обичам и съм душа човек както казват хората.
Много ви благодаря,че ми отделихте внимание :) Наистина и двамата ми дадохте по нещо полезно.Ако искате още ще обсъждаме-за мен е доста полезно защото наистина се старая към нещо по-добро и към това да бъда щастлива и да се разбирам с приятеля си,който обожавам.:)
Каквото и да ти кажем, връзката ти с този мъж ще си е все същата.
Ние нямаме вълшебни рецепти за разрешаване на проблемите между вас. Мога само да те насоча да прочетеш една книга на Линда Гудман "Знаци на сродните души" обърни внимание на положението Слънце квадратура със Сатурн.

Molq za pomo6t
« Отговор #11 -: Февруари 06, 2007, 12:41:07 pm »
Цитат
Не знам какво е имал ПЪТник предвид, но нямам нищо против моделния бранш и моделите. Напротив, дори съм естет  :rolleyes:

Може някой и да не се съгласи, но държа да отбележа, че човешките взаимоотношения Не са "мачкане". Или поне не би трябвало да бъдат.
За съжаление все още това е честосрещано явление и в реалния, и във виртуалния живот. Може и да е полезно за "усмиряване" на Егото, както казва ПЪТник, но не това е начинът. Стремежът да "смачкаш" другия, било с думи или с действия,  за мен е манифестация на собствена /осъзната или неосъзната/ "импотентност". Но животът е такъв - да има "мачкащи" и "мачкани".

Добре дошла при нас... и кой знае, някой ден може да се видим и във Варна  :)
напълно съм съглсна с теб!:) Така е. Мисля че това е тесногръдие от негова страна.Това са неговите собствени проблеми ,с които не може да се справи и ги хвърля като вина вурху мен :)Тоя вариант така си го обяснявам

Molq za pomo6t
« Отговор #12 -: Февруари 06, 2007, 12:45:41 pm »
Цитат
Цитат
Каквото и да ти кажем, връзката ти с този мъж ще си е все същата.
Ние нямаме вълшебни рецепти за разрешаване на проблемите между вас. Мога само да те насоча да прочетеш една книга на Линда Гудман "Знаци на сродните души" обърни внимание на положението Слънце квадратура със Сатурн.
Ни най-малко съм се надявала вие да оправите връзката ми с този човек.Просто не се отказвам търся отговори навсякъде и си давам обратна връзка за себе си!Само ние помежду си можем да оправим връзката си.Поне аз имам надежда,желание и не се отказвам!  :angry:
« Последна редакция: Февруари 06, 2007, 12:46:50 pm от DasModel »

*

Lillie

• 30532
Molq za pomo6t
« Отговор #13 -: Февруари 06, 2007, 01:27:42 pm »
Понякога, и дори много често, любовта ни прави много, много зависими от обекта, който обичаме или в който сме влюбени. Това не означава да не обичаме и да не изпитваме чувства. Но все някога ще се наложи да си зададем въпроса "А какво ще правя, когато любовта си отиде, респ. когато любимият човек ме напусне?". Много неприятен въпрос, но в повечето случаи уместен и необходим.

Надявам се, че думите ми не са много травмиращи за чувствителното ти Слънце в Риби  :rolleyes:  :)

« Последна редакция: Февруари 06, 2007, 01:29:27 pm от Lillie »
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

Molq za pomo6t
« Отговор #14 -: Февруари 06, 2007, 03:24:40 pm »
:rolleyes: Започнах да свиквам вече толкова обиди съм изтърпяла,че. Може ли да ми обясниш по подробно какво значи  чуствително слънце в Риби  по астроложки ?:) :rolleyes:  

Molq za pomo6t
« Отговор #15 -: Февруари 06, 2007, 03:28:27 pm »
Цитат
Ни най-малко съм се надявала вие да оправите връзката ми с този човек.Просто не се отказвам търся отговори навсякъде и си давам обратна връзка за себе си!Само ние помежду си можем да оправим връзката си.Поне аз имам надежда,желание и не се отказвам!  :angry:
Погледни книгата преди да ми направиш кисела муцунка. :P  ;)  :D

Прегледай сатурн квадратура със слънце,защото там ще откриеш отговори за вас двамата.
« Последна редакция: Февруари 06, 2007, 03:28:50 pm от ЗЪБОЛЕКАР »

*

Lillie

• 30532
Molq za pomo6t
« Отговор #16 -: Февруари 06, 2007, 03:43:59 pm »
Да вметна нещичко и аз  :P
Връзките Слънце-Сатурн (ако и останалите фактори го подтвърждават) в синастрията са едни от най-силните и трайни. Определено има какво да научите един от друг. А научаването е винаги двустранен, а не едностранен процес.

Винаги са ми били интересни онези, които до такава степен се вживяват в ролята на "учител", че забравят колко неща биха могли да научат от "ученика" си.
Иначе желаещи да дават съвети и акъли има бол, в случая въпросът е, че акъл се налива там, където има обективна потребност от това. Научаването е процес, а не самоцел, и то е взаимно.
« Последна редакция: Февруари 06, 2007, 03:48:04 pm от Lillie »
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

Molq za pomo6t
« Отговор #17 -: Февруари 06, 2007, 05:59:16 pm »
Здравей, DasModel и от мен!   :D  :D  :D  Аз не разбирам много от астрология, но писмото ти ме провокира да ти пиша. Ти, безспорно си добро момиче, /а и много хубаво както виждам от снимката ти/! Е, та директно по "ОВЕНСКИ"  ще те питам: Защо се оставяш да бъдеш унижавана от този твой "приятел"???? Пиша в кавички приятел, защото той май не ти е такъв /по простата причина, че приятелите не се държат по този начин/. Защо едно такова хубаво момиче позволява всичко това?!? Не разбирам? Само заради страхотния секс ли, или защото си мислиш, че няма по- достойни и по- хубави момчета от него????? Едно съм научила и е вярно за мен и това е, че: НЯМА НЕЗАМЕНИМИ ХОРА /изключение правят само роднините/ Задавала ли си си въпроса дали не си с него "по навик"? То е хубаво да влагаш емоции в една връзка, но тя за да "процъвтява" е нужно да бъде "отглеждана" от двама ви! Ти си показала, че зависиш по някакъв начин от него /дори и емоционално/ и той се възползва от това. Не е лошо човек да е малко горд и да се уважава. Когато покажеш на хората около теб, че държиш на това, то те ще го правят. т.е. уважавай себе си, за да те уважават и другите. Когато една жена изгуби своята самоличност и позволи подобен род поведение, то мъжът вече я е завоювал и интересът му към нея изчезва малко, по малко /а понякога и доста бързичко/. Мъжете по природа са "ловци" и държат да подченят жената до себе си, но когато го постигнат се впускат в следващото завоевание. Всъщност, това не важи само за мъжете :D  :D  :D Така, че мило и хубаво момиче, огледай се около теб и ще забележиш, че светът е пълен с много хубави и интересни неща! Лично аз не бих позволила тази връзка да продължи ако бях на твое място. Всичко е прекрасно в началото на всяко запознанство, когато сме склонни дори и да идеализираме човека до нас, без да забелязваме недостатаците му, но когато това време поотмине /а това винаги става/ започваш да виждаш човека до теб в по- различна светлина т.е. по- реални отенъци! При всяка двойка този момент настъпва и при двавамата, но по различно време. Важното е след това да можеш да приемеш човека до теб такъв, какъвто е /с целия пакет хубави и лоши неща/ или да си "плюеш на петичките"  :lol:  :lol:  :lol: От какво те е страх? Да не останеш без обожатели ли? Дълбоко се съмнявам в това :D  Та ти си в една страхотна възраст, когато жената трябва и може да използва целия си потенциал да се изгради като личност и всичко останало. Така, че смело на пред и опитай да погледнеш света с малко по- други очи!!!!  

Molq za pomo6t
« Отговор #18 -: Февруари 06, 2007, 06:12:50 pm »
Има един термин в психологията,който бих свързал с поведението на DasModel,нарича се Стокхолмски синдром,макар че в този случай не може да се говори за истински стокхолмски синдром.

Molq za pomo6t
« Отговор #19 -: Февруари 06, 2007, 06:18:40 pm »
Цитат
:rolleyes: Започнах да свиквам вече толкова обиди съм изтърпяла,че. Може ли да ми обясниш по подробно какво значи  чуствително слънце в Риби  по астроложки ?:) :rolleyes:
Като казах че е трудна съдбата на моделите, точно това имах предвид
Това не е подигравка, нямам навика да се подигравам на хора за които си мисля че им е трудно.
Нормално е да не ме разбереш правилно. Живеем в свят в който ценностната система е объркана...властта, парите, блясъка, славата се поставят на височина...в такъв случай да си модел е пристижно, лесно и приятно.
Но за моите разбирания не е така и заради това казах трудна съдба. Казах го с цялото си уважение към живота, професията и съдбата на моделите.
Да, имам трудности в общуването.
И аз не съм тираджия :)