Здравей Гост

Често сънувам..

• 8 Отговора
  • 3417 Прегледи
Често сънувам..
« -: Февруари 05, 2007, 11:30:00 pm »
Често сънувам, че се движа по въздуха. Немога да го обясня - всякаш летя, но не точно. Правя разни стъпки или скокове - всякаш се движа по улиците с летене или нещо такова ? Можете ли да го обясните ? Този сън се повтаря няколко пъти.. :unsure:  

Често сънувам..
« Отговор #1 -: Февруари 06, 2007, 01:59:20 am »
Цитат
Често сънувам, че се движа по въздуха. Немога да го обясня - всякаш летя, но не точно. Правя разни стъпки или скокове - всякаш се движа по улиците с летене или нещо такова ? Можете ли да го обясните ? Този сън се повтаря няколко пъти.. :unsure:
Летенето на сън е свързано със символичното отделяне на астралното тяло от физическото,един вид малко астрално пътуване. :D
Характеризира се с приповдигнатост на духа  и способност за откъсване от проблеми.

Съня може да  означава- далечно пътуване,прилив на жизнена енергия,сексуални пориви,любовни преживявания.

Често сънувам..
« Отговор #2 -: Февруари 06, 2007, 09:39:11 am »
Ха иа зз много често сънувам ,че летя само че мойто изглежда сякаш плувам във въздуха или левитирам :)  Много е яко!След такъв съм съм много изпълнена :) аз може би вече от 10 години приодично си сънувам ,че летя :)Ама и аз незнам какво символизира ;)  
Трикът е да останеш жив, докато живееш

Често сънувам..
« Отговор #3 -: Февруари 06, 2007, 10:01:57 am »
Цитат
Ха иа зз много често сънувам ,че летя само че мойто изглежда сякаш плувам във въздуха или левитирам :)  Много е яко!След такъв съм съм много изпълнена :) аз може би вече от 10 години приодично си сънувам ,че летя :)Ама и аз незнам какво символизира ;)
Аз мога да ти кажа какво означават сънищата ти ,но ти ми кажи как летиш в съня си ,ниско, високо, на какво място. ;)  :P  :D

*

loraa

• 12
Често сънувам..
« Отговор #4 -: Февруари 10, 2007, 03:31:36 pm »
Цитат
Цитат
Летенето на сън е свързано със символичното отделяне на астралното тяло от физическото,един вид малко астрално пътуване. :D
Характеризира се с приповдигнатост на духа  и способност за откъсване от проблеми.

Съня може да  означава- далечно пътуване,прилив на жизнена енергия,сексуални пориви,любовни преживявания.
:unsure:  не подозирах че това явление има толкова дълбок мисъл! Но изживяването е наистина върховно! :rolleyes:

Често сънувам..
« Отговор #5 -: Февруари 22, 2007, 09:46:06 pm »
Аз също много често летя - все едно че плувам жабешката иии отна4ало се засилвам като малко тичам по земя после се хвърлям напред във въздуха и той сякаш ме поема ако искам мога да летя и по нагоре стига да направя по голям замах и да си вдигна леко нагоре главата... и обикновено летя достатъчно високо за да не може да ме стигне никой + това някои път се издигам почти до покривите на мноооого високи сгради. :D  

Често сънувам..
« Отговор #6 -: Февруари 22, 2007, 11:00:02 pm »
Цитат
Аз също много често летя - все едно че плувам жабешката иии отна4ало се засилвам като малко тичам по земя после се хвърлям напред във въздуха и той сякаш ме поема ако искам мога да летя и по нагоре стига да направя по голям замах и да си вдигна леко нагоре главата... и обикновено летя достатъчно високо за да не може да ме стигне никой + това някои път се издигам почти до покривите на мноооого високи сгради. :D
Брей,направо съм шашнат  :huh: .

Навремето ,когато сънувах и помнех сънищата си,летенето при мен се получаваше ;
с нещо като засилка за бързо бягане последвано с отскок и протягане ръка нагоре.
Когато исках да се издигна по-високо се усуквах в спирала,а усещанията ми бяха като да се гмуркам във вода.

*

Xalia

• *
  • 164
Често сънувам..
« Отговор #7 -: Февруари 23, 2007, 02:59:04 pm »
Не съм наблюдавала дали летенето в сънищата ми е носело периоди на повече лична свобода, но поне по време на съня съм изпитвала това чувство. Не ми харесва тълкуването на някои съновници, че това означавало опит за бягство от действителността. Сега се сещам, че бързото и неконтролирано летене с въздушен балон ми се манифестира в действителност малко по-късно като наркоза при една операция.

Често сънувам..
« Отговор #8 -: Февруари 23, 2007, 03:12:04 pm »
Летене -Дългите разстояния символизират любовните преживявяния,които ви предстоят.
Високия полет -щастие.
Реенето във въздуха,като птица -изпълнение на мечтите ви.
Летене ниско над земята -предстои ви дълго пътуване.
На самолет-щастие в личния живот.
На въртолет -кризистна ситуация.
На дирижабъл-ще направите нещо значимо в живота си.
На балон-ще съжалявате за пропусната възможност.
На делтаплан-голямо веселие.