Здравей Гост

Един сън за момиче, песен и още нещо...

• 10 Отговора
  • 3471 Прегледи
« -: Февруари 09, 2007, 11:54:23 pm »
Сънувах, че съм на някакъв конкурс за песни и танци. Бях сам, и изведнъж една жена от журито дойде до мен и завърза моята дясна ръка (за китката) за ръката на едно момиче от моя клас, казвайки: "Ето, тя е за тебе." Не беше верига, а по-скоро каишка или тънко въже. После пяхме и танцувахме. Интересното е, че първата двойка станаха първи. Ние пяхме втори и останахме втори. А тези, които пяха трети си останаха на трето място. Аз и съученичката ми останахме втори, защото като паднах на колене не можех да задържа на една нота толкова дълго, колкото тези от първата двойка. Какво означава този сън?

*

AH

• 2201
« Отговор #1 -: Февруари 10, 2007, 07:41:10 am »
зависи от много неща :)

какво усещане остави сънят в теб? :)  

*

loraa

• 12
« Отговор #2 -: Февруари 10, 2007, 03:29:34 pm »
много интересен сън! По принцип занимаваш ли се с танци? може би е свързано с това!

« Отговор #3 -: Февруари 10, 2007, 05:59:36 pm »
какво усещане остави сънят в теб?
Приятно, но странно. Защото с това момиче не се понасяме по принцип. Сега вече не я вразя! :lol:
много интересен сън! По принцип занимаваш ли се с танци? може би е свързано с това!
Не, не се занимавам с танци и никога не съм го правил. Същото е и за музиката. Преди казвах, че искам да пея и танцувам, но то не е било сериозно.

« Отговор #4 -: Февруари 10, 2007, 06:15:45 pm »
Цитат
Сънувах, че съм на някакъв конкурс за песни и танци. Бях сам, и изведнъж една жена от журито дойде до мен и завърза моята дясна ръка (за китката) за ръката на едно момиче от моя клас, казвайки: "Ето, тя е за тебе." Не беше верига, а по-скоро каишка или тънко въже. После пяхме и танцувахме. Интересното е, че първата двойка станаха първи. Ние пяхме втори и останахме втори. А тези, които пяха трети си останаха на трето място. Аз и съученичката ми останахме втори, защото като паднах на колене не можех да задържа на една нота толкова дълго, колкото тези от първата двойка. Какво означава този сън?
Моля дай малко повече информация за музиката и танците(Какво пяхте ,блус ,латино ,рап)

« Отговор #5 -: Февруари 10, 2007, 06:25:45 pm »
Беше поп. В стил Бритни Спиърс и Бекстрийт Бойс.

« Отговор #6 -: Февруари 10, 2007, 06:42:15 pm »
Цитат
Беше поп. В стил Бритни Спиърс и Бекстрийт Бойс.
Танците символизират сексуална енергия и са прелюдия към нова любов. Танцът с красиво момиче означава ,че ще предизвикаш завист сред приятелите си.Популярната музика означава приятно и изненадващо преживяване.

« Отговор #7 -: Февруари 10, 2007, 06:45:36 pm »
Само дето тя не е много красива.
Освен това с нея вече 4 години много се караме. Абе въобще сегашният ми клас е бойно поле.
А завързването с думите "Тя е за теб!" не значат ли обвързване?

« Отговор #8 -: Февруари 10, 2007, 06:52:43 pm »
Цитат
Само дето тя не е много красива.
Освен това с нея вече 4 години много се караме. Абе въобще сегашният ми клас е бойно поле.
А завързването с думите "Тя е за теб!" не значат ли обвързване?
Айде сега, може ти да не виждаш потенциала на момичето на база караниците с нея,но при мен най -хубавите връзки със съученички ми започваха след страшна дандания ;) .
А и да ти кажа под секрет ,че най- популярните момичета в училище,по-късно не бяха от най-красивите,а едно от "скучните момичета" се превърна в страхотен модел :D  

« Отговор #9 -: Февруари 10, 2007, 10:16:26 pm »
Красив сън! :)

« Отговор #10 -: Февруари 10, 2007, 10:17:56 pm »
Падането на колене не ви ли напомня за Ромео? ;)
Аз май забравих да ви поздравя! Нали съм нов тук! Здравейте на всички! :)  :lol:  
« Последна редакция: Февруари 10, 2007, 10:22:07 pm от eliano »