Здравей Гост

странно... как ще го тълкуваме

• 3 Отговора
  • 2142 Прегледи
« -: Февруари 13, 2007, 11:45:36 am »
сънувах странен сън... вървя и не съм сама а с гадже /ха това в реалността го няма/ по безлюдна улица, панелен квартал, вечер е... и попадам до група скупчена в кръг... виждам 4-5 кутрета пухкави като топчета красиви, и майка им до тях - бездомни са, от породата улична превъзходна...  и групата от гаменчета я ритат в корема, някои грабнали по едно кутре и го измъчват като му дърпат силно крачетата...
не се чува писък, нито стон... само майката ме гледа с тъжни очи...
аз хуквам сред групичката - какво правите ще им счупите крачетата... :blink:
а те - помиари трябва да измрат, така ще се реши проблема на софия... /това съм го чела често по форумите, та не се учудвам че чувам тази реплика/
бутам момчето до себе си - хайде направи нещо, измъкни ги от ръцете им, набий ги... но оня се подсмихва - и що да го правя...
започвам да се бия с тях - смела постъпка от едно момиче... групичката се разпръсква... приклякам до кучката и тя ме гледа благодарно с очи, а кутретата щъпукат щастливи до нея...
тръгнах към близкия магазин да купя мляко и хляб за попара на кутретата и кило месо с кокали за кучката - да ги нахраня де... и се събудих :unsure:
« Последна редакция: Февруари 13, 2007, 12:57:24 pm от BlackCat »

« Отговор #1 -: Февруари 13, 2007, 11:54:00 am »
Цитат
сънувах странен сън... вървя и не съм сама а с гадже /ха това в реалността го няма/ по безлюдна улица, панелен квартал, вечер е... и попадам до група скупчена в кръг... виждам 4-5 кутрета пухкави като топчета красиви, и майка им до тях - бездомни са, от породата улична превъзходна...  и групата от гаменчета я ритат в корема, някои грабнали по едно кутре и го измъчват като му дърпат силно крачетата...
не се чува писък, нито стон... само майката ме гледа с тъжни очи...
аз хуквам сред групичката - какво правите ще им счупите крачетата... :blink:
а те - помиари трябва да измрат, така ще се реши проблема на софия... /това съм го чела често по форумите, та не се учудвам че чувам та реплика/
бутам момчето до себе си - хайде направи нещо, измъкни ги от ръцете им, набий ги... но оня се подсмихва - и що да го правя...
започвам да се бия с тях - смела постъпка от едно момиче... групичката се разпръсква... приклякам до кучката и тя ме гледа благодарно с очи, а кутретата щъпукат щастливи до нея...
тръгнах към близкия магазин да купя мляко и хляб за попара на кутретата и кило месо с кокали за кучката - да ги нахраня де... и се събудих :unsure:
Ще си спечелиш верен приятел. ;)

Re: странно... как ще го тълкуваме
« Отговор #2 -: Август 05, 2008, 10:50:12 am »
ok vervam ti :)

Re: странно... как ще го тълкуваме
« Отговор #3 -: Август 05, 2008, 10:37:20 pm »
ok vervam ti :)
;D ;D ;D Ами ти що ще речеш по въпроса със съня ;D