Здравей Гост

Астро шеги

• 60 Отговора
  • 12147 Прегледи
Астро шеги
« Отговор #20 -: Февруари 28, 2007, 10:08:51 pm »
Цитат
:P Док незнам как още не си намерил жената до себе си.Имаш толкова много качества:huh: Не идват ли с автобиографии у вас? :D
Сърдит съм на звездите сложили са ми ДСЦ -дева <_<  :D  

*

Lillie

• 30532
Астро шеги
« Отговор #21 -: Февруари 28, 2007, 10:10:43 pm »
Е, на Луна в Рак няма нужда да й се готви - много добре се справя и сама, но пък тръгне ли да се прави на много заета или безпомощна  :lol: равни на себе си няма  :P  :D

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

Астро шеги
« Отговор #22 -: Февруари 28, 2007, 10:14:49 pm »
Цитат
Цитат
:P Док незнам как още не си намерил жената до себе си.Имаш толкова много качества:huh: Не идват ли с автобиографии у вас? :D
 :P Е Моя е Овен и също не ми е лесно  ;) май претенциите ми са много големи :(  
"Сърцето има доводи, които разумът не познава"  Паскал

Астро шеги
« Отговор #23 -: Февруари 28, 2007, 10:14:57 pm »
Цитат
Е, на Луна в Рак няма нужда да й се готви - много добре се справя и сама, но пък тръгне ли да се прави на много заета или безпомощна  :lol: равни на себе си няма  :P  :D
Е, стига да не готви в промишлени количества,да се жалва колкото си иска :D  

*

Lillie

• 30532
Астро шеги
« Отговор #24 -: Февруари 28, 2007, 10:15:57 pm »
Цитат
Цитат
Какво да кажа с Юпитер, почти неаспектиран, в най-мудния земен знак в 7ми дом?  :P то бива, бива нещата да стават бавно и мудно, ама чак пък толкова!
Добре, че поне ПЪТник ме светна, че не бил прахосник, а напротив - този, който умножава чрез раздаване и споделяне на материални, духовни и енергийни ресурси  B)  
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Lillie

• 30532
Астро шеги
« Отговор #25 -: Февруари 28, 2007, 10:19:50 pm »
Цитат
Цитат
Е, на Луна в Рак няма нужда да й се готви - много добре се справя и сама, но пък тръгне ли да се прави на много заета или безпомощна  :lol: равни на себе си няма  :P  :D
Хм... точно това прави - готви в промишлени количества, но само, когато има стимул. Нещо, което наистина трябваше да изчистя, е навика да споделям много, който се възприемаше като "жалване". Добре си ти с твоите сатурнови "граници"  B)

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

Астро шеги
« Отговор #26 -: Февруари 28, 2007, 10:20:17 pm »
Цитат
Цитат
Цитат
:P Е Моя е Овен и също не ми е лесно  ;) май претенциите ми са много големи :(
Аз не им обръщам внимание на звездичките, а и ако някой ми каже ,че няма големи претенции,ще му се изсмея.
Истината е,че на разумните люде винаги ни е трудно ;)  :P  :D  ;)  ;)  ;)  ;)  ;)  ;)  :lol:  

Астро шеги
« Отговор #27 -: Февруари 28, 2007, 10:23:56 pm »
Цитат
Цитат
Цитат
Е, на Луна в Рак няма нужда да й се готви - много добре се справя и сама, но пък тръгне ли да се прави на много заета или безпомощна  :lol: равни на себе си няма  :P  :D
Хм... точно това прави - готви в промишлени количества, но само, когато има стимул. Нещо, което наистина трябваше да изчистя, е навика да споделям много, който се възприемаше като "жалване". Добре си ти с твоите сатурнови "граници"  B)
Хайде,хайде........жалвай се колкото си искаш :) ,ще се включа и аз.

МЪРЗИ МЕ ЯКО ТЕЗИ ДНИ :(  

*

Jeni

Астро шеги
« Отговор #28 -: Февруари 28, 2007, 10:24:41 pm »
.

« Последна редакция: Януари 31, 2009, 10:41:19 pm от Jeni »

Астро шеги
« Отговор #29 -: Февруари 28, 2007, 10:28:02 pm »
Цитат
Цитат
Странно... напоследък ми се случва да "викам" хора, за които съм мислила или съм ги наблюдавала известно време. Вчера или онзи ден си мислех за Niamh и теб, къде се изпокрихте  :P  :rolleyes:
Знаеш ли това установих и аз поне 5 пъти за последните две седмици. Тъкмо се сетя за някоя приятелка и тя звънне, или за друга и тя вземе, че ми пише. Така ми \"изкочиха\" много хора от миналото, които са ми важни, от онези хора, които някак сме изгубили и се питаме какво ли става с тях и хоп - те се появяват. :)  Много странно! :ph34r:  А за нашата приятелка ти писах на личните :)
Предстои ти важно събитие в живота,когато стари приятели изскачат от небитието ,винаги предстои важен момент ,а способността да общуваме на астрално ниво ,кара да подърпваме нишките на необходимите хора към нас. :D  

Астро шеги
« Отговор #30 -: Февруари 28, 2007, 10:28:03 pm »
;) Всички ни мързи и затова пишем тия лакуми.

Док аз съм цар на основните ястия да вземем да отворим ресторант? :lol:  :lol:  :lol:  

Астро шеги
« Отговор #31 -: Февруари 28, 2007, 10:32:22 pm »
Цитат

Док аз съм цар на основните ястия да вземем да отворим ресторант? :lol:  :lol:  :lol:
За теб винаги ;)  :D ,а и доста хора може да се включим ....ще го кръстим на нещо от астрологията, а като бонус ще гадаем на клиента с най -тлъста сметка ;)  :P  :D  

Астро шеги
« Отговор #32 -: Февруари 28, 2007, 10:35:59 pm »
Цитат
Цитат

Док аз съм цар на основните ястия да вземем да отворим ресторант? :lol:  :lol:  :lol:
За теб винаги ;)  :D ,а и доста хора може да се включим ....ще го кръстим на нещо от астрологията, а като бонус ще гадаем на клиента с най -тлъста сметка ;)  :P  :D
 :D Нещо рогато трябва да е. :P

Можеш да правиш еклери, от два месеца съм на еклерова диета. :lol:  :lol:  :lol:  

Астро шеги
« Отговор #33 -: Февруари 28, 2007, 10:45:35 pm »
Цитат
Цитат
Цитат

Док аз съм цар на основните ястия да вземем да отворим ресторант? :lol:  :lol:  :lol:
:D Нещо рогато трябва да е. :P

Можеш да правиш еклери, от два месеца съм на еклерова диета. :lol:  :lol:  :lol:
Дай нправо да се спрем на" ЛУНАТА В КУХНЯТА ", ще има меню за всяка луна и всеки да си избира на кое да се спира :D  :lol:  

Астро шеги
« Отговор #34 -: Февруари 28, 2007, 10:47:54 pm »
Еклерите,ги правя с един млечен крем и стават по-хубави от тези по сладкарниците :lol:  ;)  :P  

*

Lillie

• 30532
Астро шеги
« Отговор #35 -: Февруари 28, 2007, 10:50:13 pm »
Млечния крем - оня с жълтъци, захар, прясно мляко и малко брашно ли?  :rolleyes:

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

Астро шеги
« Отговор #36 -: Февруари 28, 2007, 11:03:46 pm »
Цитат
Млечния крем - оня с жълтъци, захар, прясно мляко и малко брашно ли?  :rolleyes:
С кисело мляко и прясно мляко,но нама да си издам рецептата :P  

*

Jeni

Астро шеги
« Отговор #37 -: Март 01, 2007, 01:49:58 am »
l
« Последна редакция: Януари 31, 2009, 10:41:40 pm от Jeni »

*

Jeni

Астро шеги
« Отговор #38 -: Март 01, 2007, 02:04:22 am »
u
« Последна редакция: Януари 06, 2009, 01:20:25 am от Jeni »

Астро шеги
« Отговор #39 -: Март 01, 2007, 02:52:29 am »
Цитат

Знаеш ли от известно време усещам, че става нещо, на астрален план ли незнам, но знам , усещам, че се готви нещо, нещо важно, надали си въобразявам. :huh:  Много си прав, като се замисля, преди други много важни събития пак изкачаха някои от тези хора...Откъде ги знаеш тези тайни незнам, но има много истина. Дори един от хората, които се появи ,не бях виждала,цели 5 години, той е мой близък, роднина и въпреки, че няма реални предпоставки да си мисля, че този човек можеше да се обади, аз дори си мислех, че може да дойде да ме види, незнайно защо, но наистина си го мислех(тъй като отдавна изгубихме контакт, поради разните там житейски обстоятелства), и човека взе, че наистина се обади и очаквам скоро да го видя..времето ще покаже. Надявам се само, докторе, събитието да е с положителен знак..и за хубаво и за лошо , преди такива събития предчувствията ми са неопределни,затова съm напрегната дали е положително,или отрицателно,по-реално  и точно усещане добивам, от 3 дни, до 12 часа преди точното събитие.. :)
колкото-по малко време остава сякаш, всичко става по и по-ясно :)
Най-лесно се разбира какво ще е събитието ,като си припомниш при какви събития с положителен развой-кои хора се появяват  и при отрицателни -кои хора се появяват.
Човек си изгражда някакво радарче към хора и събития,което включва подсъзнателната ни аларма при повтарящи се моменти.

При мен винаги на 17, 18,19 и 20 вевруари има събития през няколко години,които се съчетани с присъсвието на баба ми и и още двама човека,които изникват точно при тях.