Здравей Гост

Сатурни, Плутони..злини

• 10 Отговора
  • 3042 Прегледи
Сатурни, Плутони..злини
« -: Март 03, 2004, 07:01:00 pm »
много съм му сърдита на транзитният ми хороскоп...и този Сатурн..още мнооооого време ще ми скита в 12 дом...наталният ми Сатурн пък е в 8д..май никаква връзка любовна не е текла нормално при мен...е няма да крия че влизам за едно потупване по рамото приятелско..за утеха..да чуя още малко ще се мъчиш...и после бух в розовият памук...да ама не...то зер от как онзи гадняр е там в 12дом се разведох...потдържам връзка която едва ли ще доведа до там където ми се ще...в работата нещата са на косъм...лошо та лошо...е ще ми поразгледате ли звездите...дали ще имам нов брак...и мъничко късмет занапред..28-11-1965-   21.40. Силистра...аз ли само виждам лошото в хороскопа си...сега живея в София...от мноооого време вече 30год.Много ви благодаря...

*

АН

Сатурни, Плутони..злини
« Отговор #1 -: Март 03, 2004, 08:07:12 pm »
Здравей,

дай да уточним нищо, че покрай ZET-а на Лин е добре да проверим програмите - с тия твои данни асцендентът ти е на 14 Лъв? /или гледаш транзитите по новото местоположение?/ -  Сатурн достигна само до 13 Рак преди да тръгне ретроградно и следователно без да влиза в 12-ти дом е бил само в орбис - освен ако все пак не ползваш координатите на София и за наталния хороскоп........

Уран е бил 2000г на десцендента и тогава би трябвало да внесе някакви нови нови енергии в партньорските отношения...
А също и сега - предстои му смяна на дома:) -

и новата връзка сега ще е под влияние на Нептун:)

а тр.Сатурн в 12-ти дом- ами той все някога го транзитира и все някъде се намира:)

Сатурни, Плутони..злини
« Отговор #2 -: Март 03, 2004, 08:15:30 pm »
Лелей какъв съм пишман астролог, ами така е да прогресията я строя върху наталният си хороскоп..а не е правилно ей добре че има с кого да сподялям трохичките си знания ...аз работя с Астролог5.4 защото на гаджето ми Асц. с нея е Стрелец като моят  слънчев знак а така ми паресва повече...този ЗЕТ го изкарва Козирог...а той си е Везничка и Стрелец отвсякъде....и мераците му са едни такива на стрелец.....ама Сатурна пък не ми ли вреди в 11дом...уф все търся обяснение за това което ми се случва в горкичките звездички...ами онези любоавните планети няма ли да  ми донесат нещичко по добро..аз съм го намерила всъщност това добро...ама няма ли ей така и звездна благословия за брак да получим...много стана..извинявай

*

DD

Сатурни, Плутони..злини
« Отговор #3 -: Март 04, 2004, 05:07:04 pm »
Цитат
Лелей какъв съм пишман астролог, ами така е да прогресията я строя върху наталният си хороскоп..а не е правилно ей добре че има с кого да сподялям трохичките си знания ...аз работя с Астролог5.4 защото на гаджето ми Асц. с нея е Стрелец като моят  слънчев знак а така ми паресва повече...този ЗЕТ го изкарва Козирог...а той си е Везничка и Стрелец отвсякъде....и мераците му са едни такива на стрелец.....ама Сатурна пък не ми ли вреди в 11дом...уф все търся обяснение за това което ми се случва в горкичките звездички...ами онези любоавните планети няма ли да  ми донесат нещичко по добро..аз съм го намерила всъщност това добро...ама няма ли ей така и звездна благословия за брак да получим...много стана..извинявай
pri men tranzitniq сатурн също е в 11-ти,това което се сещам е че все по  рядко се виждам с приятелите си. Т.е. не ме топлят много))

*

АН

Сатурни, Плутони..злини
« Отговор #4 -: Март 04, 2004, 05:29:19 pm »
Някоя,

Твоят хороскоп може да се окаже един от ония случаи, в които картата на новото местопребиваване реагира по-точно на транзитите, независимо че нямаме преместване в знак, а само на няколко градуса:)

А тия дни имах поводи да мисля за ролята на положителните и отрицателните ни нагласи по отношение на бъдещи събития:) Всякак статистиката е в полза на положителните нагласи, независимо че има и случаи, в които те не се потвърждават:)

И да се върнем на влиянието на тр.Сатурн в 12-ти дом.
Ако не преувеличаваме ролята си доколко ние можем да влияем на външните събития, това, което можем да направим, е да разберем изискванията на даденото външно влияние /в случая звездно/ и ако не можем ефективно да противодействаме/при положение че не ни допада ситуацията/, трябва да се опитаме адекватно да реагираме, така че да не ни се наруши драстично вътрешното равновесие....

Когато успяваме да разглеждаме по тоя начин нещата, ние изместваме на втори план факти като работата или конкретните ни връзки с разни хора /те стават следствие от нашето отношение/, както и това ще се случи ли или не някакво събитие, и на преден план поставяме опитите ни за синхронизация с енергиите около нас – например предлага ни се битка, но ние осъзнато избираме дали да се включим в нея или не:)

И сега ще видим какво най-често предлага Сатурн, когато транзитира 12-ти дом:)
Където и да транзитира, той иска свиване на структурите...12-ти дом е от духовните домове и примерите са по-специфични. Ако транзитира например 2-ри дом примерите са доста по-понятни – когато той е там, ще е по-удачно, ако трябва да си купим миксер например, внимателно да направим избора си, да купим един сполучлив и надежден, вместо да купим три, да похарчим повече пари и те да не ни вършат работа:)
Същото принципно е и в 12-ти дом – само че сега внимателно ще правим избора си за външните енергии, влияния, хора, които присъстват в живота ни....Да свием структурите тук ще рече, да изберем по-малък брой хора, задължения, ангажименти и само към тях да насочим силата и вниманието си...Не го ли направим сами, то Сатурн ще го свърши вместо нас:) – например няма да е удачен период, в който да поддържаме близки връзки с няколко човека, да разпиляваме мислите, времето си по тях...Не е удачно и да се захванем с няколко работи и да тичаме по всичките....Вземем ли превантивни мерки, енергията и силите ни ще стигнат да се справяме с предизвикателствата около нас и вътре в нас....Свикнали сме например с някаква работа, с някакъв колектив, с някакви приятели, но идва тоя период /а той не е кратък – около 2 години продължава и го има евентуално 2 пъти в живота/ и ние просто трябва да поограничим външните си контакти и да търсим хармонията........

И виж - сега все още Сатурн е в 11-ти дом, а ние си говорим за приятелства и работа и евентуално нови проекти....Как закономерно идват нещата едно след друго и даже не са неочаквани....Т.е. почти за същите неща говорим и за Сатурн в 12-ти дом....Актуалното сега обаче е опозицията на тоя тр.Сатурн към наталния Марс.....Значи тоя аспект като нищо се свързва с разни раздели...:) – можем да се разделим психически с ненужните ни неща и после и физически, а можем и някак да правим опити да се борим с изискванията на Сатурн.....За тоя аспект някъде се казваше: “Сехмет /Марс/ е снабден с власт от Сет/Сатурн/. Сехмет по поръчка на съдбата/Сатурн/ разрушава всичко небожествено в Космоса с разрушителна любов...”

И т.н. и т.н.:) – това са все по-трудните неща в хороскопа ти сега:) – да не забравяме обаче приятните за да си създаваме правилната нагласа:)

Сатурни, Плутони..злини
« Отговор #5 -: Март 04, 2004, 05:53:57 pm »
Благодаря ти Ан, за труда..зная си аз че този САтурн ми е прокобата в хороскопа...натално нахално разположен в 8дом....сега пък аще злини..права си приключих брака си...защо ли обаче аз това го усещам като облекчение...дали няма да отиде  връзката ми в края си..ще видиш ли имаме ли заедно бъдеще с всичкото му там бяло и памперси....той е роден на 13.10.1966г в София в (12.30...ужас дали не е смешно да искам още деца на тази почтена възраст...много искам да му подаря..ама не се срамувам от въпроса си за децата....искам го този мъж и децата му искам...а добричките планети няма ли да ме погалят малко...извинявам се ако досаждам....ама май само със звездите споделям проблемите си

*

АН

Сатурни, Плутони..злини
« Отговор #6 -: Март 05, 2004, 05:13:41 pm »
Дааа:)

мнооого важен въпрос – дали това е човекът, с когото ще си щастлива, ще имате много общи неща, включително и детенце.........:)

Това, което сега виждаме в неговия хороскоп, е тр.Сатурн в дома на партньорски отношения:) – седми дом е дома на екзалтация на Сатурн, т.е. той там показва най-хубавите си качества...:)

И според тия хубави качества, каквото и решение да вземе господина, то то ще бъде внимателно обмислено, разумно и максимално правилно и добро за двама ви...:)

Със Сатурн в 7-ми дом обаче, човек е склонен да изпитва малко недоверие към другите, та ти бъди внимателна – не му давай поводи да се съмнява в теб:) И без това сега за него външният свят е отражение на вътрешния, а ако той не е използвал транзита през 6-ти дом за да поработи над себе си / в смисъл да открие достатъчна стабилност – в работа, във взаимоотношения, в подредба на важните неща за него/, то сега ще продължи да се занимава и с тях...:)

*

тъ

Сатурни, Плутони..злини
« Отговор #7 -: Ноември 29, 2006, 07:53:49 pm »
Цитат
Някоя,

Твоят хороскоп може да се окаже един от ония случаи, в които картата на новото местопребиваване реагира по-точно на транзитите, независимо че нямаме преместване в знак, а само на няколко градуса:)

А тия дни имах поводи да мисля за ролята на положителните и отрицателните ни нагласи по отношение на бъдещи събития:) Всякак статистиката е в полза на положителните нагласи, независимо че има и случаи, в които те не се потвърждават:)

Ако не преувеличаваме ролята си доколко ние можем да влияем на външните събития, това, което можем да направим, е да разберем изискванията на даденото външно влияние /в случая звездно/ и ако не можем ефективно да противодействаме/при положение че не ни допада ситуацията/, трябва да се опитаме адекватно да реагираме, така че да не ни се наруши драстично вътрешното равновесие....

Когато успяваме да разглеждаме по тоя начин нещата, ние изместваме на втори план факти като работата или конкретните ни връзки с разни хора /те стават следствие от нашето отношение/, както и това ще се случи ли или не някакво събитие, и на преден план поставяме опитите ни за синхронизация с енергиите около нас – например предлага ни се битка, но ние осъзнато избираме дали да се включим в нея или не:)

Където и да транзитира, той иска свиване на структурите...12-ти дом е от духовните домове и примерите са по-специфични. Ако транзитира например 2-ри дом примерите са доста по-понятни – когато той е там, ще е по-удачно, ако трябва да си купим миксер например, внимателно да направим избора си, да купим един сполучлив и надежден, вместо да купим три, да похарчим повече пари и те да не ни вършат работа:)
Същото принципно е и в 12-ти дом – само че сега внимателно ще правим избора си за външните енергии, влияния, хора, които присъстват в живота ни....Да свием структурите тук ще рече, да изберем по-малък брой хора, задължения, ангажименти и само към тях да насочим силата и вниманието си...Не го ли направим сами, то Сатурн ще го свърши вместо нас:) – например няма да е удачен период, в който да поддържаме близки връзки с няколко човека, да разпиляваме мислите, времето си по тях...Не е удачно и да се захванем с няколко работи и да тичаме по всичките....Вземем ли превантивни мерки, енергията и силите ни ще стигнат да се справяме с предизвикателствата около нас и вътре в нас....Свикнали сме например с някаква работа, с някакъв колектив, с някакви приятели, но идва тоя период /а той не е кратък – около 2 години продължава и го има евентуално 2 пъти в живота/ и ние просто трябва да поограничим външните си контакти и да търсим хармонията........

И виж - сега все още Сатурн е в 11-ти дом, а ние си говорим за приятелства и работа и евентуално нови проекти....Как закономерно идват нещата едно след друго и даже не са неочаквани....Т.е. почти за същите неща говорим и за Сатурн в 12-ти дом....Актуалното сега обаче е опозицията на тоя тр.Сатурн към наталния Марс.....Значи тоя аспект като нищо се свързва с разни раздели...:) – можем да се разделим психически с ненужните ни неща и после и физически, а можем и някак да правим опити да се борим с изискванията на Сатурн.....За тоя аспект някъде се казваше: “Сехмет /Марс/ е снабден с власт от Сет/Сатурн/. Сехмет по поръчка на съдбата/Сатурн/ разрушава всичко небожествено в Космоса с разрушителна любов...”

И т.н. и т.н.:) – това са все по-трудните неща в хороскопа ти сега:) – да не забравяме обаче приятните за да си създаваме правилната нагласа:)
фтрурддддд

*

ot4aqanata

Сатурни, Плутони..злини
« Отговор #8 -: Ноември 29, 2006, 08:03:49 pm »
Цитат
Някоя,

iskam daznam za Sehmet..............????????????????????????
v y4ili6te iskat material pomo6t!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
6tem mipi6e zabele6ka gospojata!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
iskam materiali za Sehmet. dayte materiali za tova!!!!!!!!!!!!!!
POMO6T MOLA VI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
PI6ETE ZA SEHMET STAVA LI??? :( ????????????????!!!!!!!!!!!!!!!!

*

Lillie

• 30532
Сатурни, Плутони..злини
« Отговор #9 -: Ноември 29, 2006, 08:23:56 pm »
*OFF TOPIC*

За Секмет и прочие египетски божества би могла да си набавиш инфо като пишеш "Mythology of Egypt", "Egyptian Mythology", "Egyptian Goods" или, в конкретния случай, "Sekhmet" в гугъла. Би могла да провериш и в уикипедията също.

Насочвам те към някои линкове, които ще ти бъдат полезни да си напишеш домашното:

http://www.egyptartsite.com/sekmet.html

http://www.egyptianmyths.net/sekhmet.htm

http://en.wikipedia.org/wiki/Sekhmet

http://www.tattooheaven.com/Sekhmet.html

http://www.thekeep.org/~kunoichi/kunoichi/...am/sekhmet.html

http://showcase.netins.net/web/ankh/sekhmet1.html

http://www.crystalinks.com/sekhmet.html

Има и много други, виж целия списък със сайтове в гугъла тук:

http://www.google.co.uk/search?hl=en&q=sekhmet&meta=

:)

Апропо, има ли изгряващи Лъвчета тук?  :P  B)

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Guest

Сатурни, Плутони..злини
« Отговор #10 -: Декември 04, 2006, 10:08:17 am »
я, точно на място <_<
а има ли някои идея, впечатления или собствено преживяване на Плутон опозиция Сатурн :( по-голяма злина от таз` здраве му кажи, не стига че плуто, сатурн, ами отгоре на всичко и опозиция, ужасссс :ph34r: