Здравей Гост

Пари

• 19 Отговора
  • 6858 Прегледи
Пари
« -: Февруари 26, 2007, 01:09:54 pm »
Основни правила как да се отнасяме с парите :D

Ничии пари не съществуват ;)

Парите не обичат светлината.

Ако може да не давате заем,не го правете!

Когато нямаме пари, имаме много желания и идеи къде да ги похарчим ;) ,а колкото повече пари имаме толкова по-малко стават желанията ни

:huh:

Парите, привличат пари !

Не давайте заем ако няма механизъм как да ги върнете!

Обичайте парите!

Никога не тъпчете пари с нозе!

Поставете сребърна монета под прага и когато се връщате си казвайте .
-Аз влизам у дома ,пари след мен!

Поставете монети в ъглите на дома! Не ги подменяйте и не ги замитайте!

Не давайте пари във вторник и при намаляваща луна.

Вземайте пари с лявата ръка,а ги давайте с дясна.

Как да разберем каква година ни предстои (богата или бедна)

На рожденния си ден сутринта, вземете шепа пшеница и я поставете  в двора или на терасата във формата на кръст.
Ако до вечерта птиците са изкълвали зрънцата финансовите проблеми ще изчезнат  :huh: .

При растяща луна и още по-добре при пълнолуние ,когато има много звезди на небето ,отидете до някое плодно дърво,което не е вързало още плод и го прегърнете седем пъти.
При този ритуал носите в себе си 50 жълти и 50 бели монети ,които няма да похарчите  B) .

*

Xalia

• *
  • 164
Пари
« Отговор #1 -: Март 04, 2007, 05:14:09 pm »
Парите не са важни, важно е количеството. :)

Новият ти аватар има много загрижен вид. Да се тревожим ли?  

Пари
« Отговор #2 -: Март 05, 2007, 01:21:56 am »
Цитат

Новият ти аватар има много загрижен вид. Да се тревожим ли?
Не е необходимо :D  

Пари
« Отговор #3 -: Март 14, 2007, 05:55:59 pm »
:P Майка ми ми е казвала че ако намериш четрилистна детелина на Гергьовден ще имаш пари чак до следващия и годината ще ти е изпълнена с късмет.

Познавам хора ,които на всеки Гергьовден ги виждам на една полянка да търсят детелинки. :D

Е и аз съм пробвала ,но точно тогава не съм намирала. По едно време имах колекция от 88 детелини - четрилистни, петлистни и шестлистни, но нито една от тях не беше намерена на Гергьовден. :rolleyes:
« Последна редакция: Март 14, 2007, 06:16:14 pm от SANIELI »
"Сърцето има доводи, които разумът не познава"  Паскал

Пари
« Отговор #4 -: Март 14, 2007, 06:41:34 pm »
Цитат
:P Майка ми ми е казвала че ако намериш четрилистна детелина на Гергьовден ще имаш пари чак до следващия и годината ще ти е изпълнена с късмет.

Познавам хора ,които на всеки Гергьовден ги виждам на една полянка да търсят детелинки. :D

Е и аз съм пробвала ,но точно тогава не съм намирала. По едно време имах колекция от 88 детелини - четрилистни, петлистни и шестлистни, но нито една от тях не беше намерена на Гергьовден. :rolleyes:
Е,значи не само аз съм откривал такива шестлистни мутанти :D .
Миналата година ,като се разхождах със сестра ми и племенника ,бях попаднал на малка полянка с такива мутанти......берях букети от четири,пет и шестлистни детелини ;)  :lol:  B)  

Пари
« Отговор #5 -: Март 14, 2007, 06:48:24 pm »
:P Док скоро не бях търсила детелини и парите намаляха.

Обаче на 6 май нямам шанс да открия, защото ще съм изморена от танците на 5 -ти - най -хубавата дата от годината :D  :P  B)
« Последна редакция: Март 14, 2007, 06:50:53 pm от SANIELI »

Пари
« Отговор #6 -: Март 14, 2007, 08:27:17 pm »
Цитат

Обаче на 6 май нямам шанс да открия, защото ще съм изморена от танците на 5 -ти - най -хубавата дата от годината :D  :P  B)
Аз пък не си обичам рожденния ден <_<  :P  B)  :D  

*

Lillie

• 30532
Пари
« Отговор #7 -: Март 14, 2007, 09:01:12 pm »
Защо?  :blink:
Като заговорехме за рождени дни, знаете ли за какво се сетих...
Напоследък където и да ида ми 'върви' на Овни и вече наистина съм склонна да го приема като "знак свише".
Тъкмо се отървах от шеф Овен и... опааа  :lol: разбирам, че новата ми колежка е със съвпад на Слънце, Меркурий и Марс в Овен! Но Луната й веднага ми допадна - скорпионче  :rolleyes: първото ми впечатление не знам защо беше за Слънце или Асц в Близнаци, но се оказа, че е изгряващо Лъвче, дуодата на Асц пък е между Близнаци и Рак /първото ми впечатление бе за излъчване, характерно за тези два знака/, но наистина ми лъхна на близнашка комуникативност и рачешка чувствителност  B)
Пак се отплеснах....
Та тия овнешки "знаци" явно не са случайни. И преди са ми казвали, че имам "проблем" с интеграцията /знака на/ Слънцето си, и все по някакво стечение на обстоятелствата с Овни се сблъсквам. Вероятно "знакът" е да си 'живея' повече Слънцето, а не да се вкопчвам в Луната :huh:
« Последна редакция: Март 14, 2007, 09:04:09 pm от Lillie »
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

Пари
« Отговор #8 -: Март 15, 2007, 05:52:02 pm »
Цитат
Цитат

Обаче на 6 май нямам шанс да открия, защото ще съм изморена от танците на 5 -ти - най -хубавата дата от годината :D  :P  B)
;) Док защо не си обичаш рожденния ден. За мен този ден е много специален и в него мога да се почувствам специална.

« Последна редакция: Юни 12, 2007, 09:46:36 pm от SANIELI »

Пари
« Отговор #9 -: Март 15, 2007, 05:57:51 pm »
Цитат
Защо?  :blink:
Като заговорехме за рождени дни, знаете ли за какво се сетих...
Напоследък където и да ида ми 'върви' на Овни и вече наистина съм склонна да го приема като "знак свише".
Тъкмо се отървах от шеф Овен и... опааа  :lol: разбирам, че новата ми колежка е със съвпад на Слънце, Меркурий и Марс в Овен! Но Луната й веднага ми допадна - скорпионче  :rolleyes: първото ми впечатление не знам защо беше за Слънце или Асц в Близнаци, но се оказа, че е изгряващо Лъвче, дуодата на Асц пък е между Близнаци и Рак /първото ми впечатление бе за излъчване, характерно за тези два знака/, но наистина ми лъхна на близнашка комуникативност и рачешка чувствителност  B)
Пак се отплеснах....
Та тия овнешки "знаци" явно не са случайни. И преди са ми казвали, че имам "проблем" с интеграцията /знака на/ Слънцето си, и все по някакво стечение на обстоятелствата с Овни се сблъсквам. Вероятно "знакът" е да си 'живея' повече Слънцето, а не да се вкопчвам в Луната :huh:
Лили надявам се скоро да ми остане време да пусна една тема , която включва в себе си и тези неща. :P Направо преобърнах живота си и сега не ми остава време да влизам често във форума, а ми се ще да участвам в дискутирането на темите.

Пари
« Отговор #10 -: Март 15, 2007, 06:09:19 pm »
Цитат
Цитат
Цитат

Обаче на 6 май нямам шанс да открия, защото ще съм изморена от танците на 5 -ти - най -хубавата дата от годината :D  :P  B)
;) Док защо не си обичаш рожденния ден. За мен този ден е много специален и в него мога да се почувствам специална.

Имала съм само един тъжен рожден ден, толкова много ревах, че заваля силен дъжд, за да е съпричастен с мъката ми.

Във Варна така се стекоха нещата че имам много познати, но все още малко приятели. Притеснявам се че ще празнуваме малко хора. :unsure:
Всеки ден може да се чувстваш специален. :D

При мен рожденните дни се свързани с много неприятности и бели,например в първи клас напих съучениците си ,стоях в дирекцията;В трети клас организирах бой с тротата ,умерих учителката си -стоях в дирекцията ....и т.н.
А сега захванах да остарявам   :P  :D  ;)  

Пари
« Отговор #11 -: Март 15, 2007, 06:15:36 pm »
Цитат

А сега захванах да остарявам   :P  :D  ;)
 :P  :P  :P Забелязах, вече си побелял. :lol:  :lol:  :lol:  

Пари
« Отговор #12 -: Март 15, 2007, 06:21:04 pm »
За твое сведение има само 10 бели косъма :P  B)  

Пари
« Отговор #13 -: Март 15, 2007, 06:24:29 pm »
Цитат

Всеки ден може да се чувстваш специален. :D

:D  
« Последна редакция: Май 15, 2007, 03:34:06 pm от SANIELI »

Пари
« Отговор #14 -: Март 15, 2007, 06:32:30 pm »
Цитат
За твое сведение има само 10 бели косъма :P  B)
Охо, ти ги броиш!

А аз нито един , но повечето ми приятелки се оплакват че косите им побеляват, та аз взех кардинални мерки.

Тъй като харесвам много естествения си цвят си го възвърнах. Спрях за малко  екпериментите с косата си. :rolleyes:
« Последна редакция: Март 15, 2007, 06:42:04 pm от SANIELI »

Пари
« Отговор #15 -: Март 15, 2007, 06:53:03 pm »
Като заговорихме за специални работи ,тези дни открих художник ,чиито работи ме грабнаха и ми се дощя да ги споделя с вас :) .
Когато сънувах сънищата ми бяха толкова ярки :(

*

Lillie

• 30532
Пари
« Отговор #16 -: Март 15, 2007, 07:36:59 pm »
Наистина са много красиви  :)  
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Xalia

• *
  • 164
Пари
« Отговор #17 -: Март 31, 2007, 05:05:58 pm »
Преди години туторката ни по методика подари на всеки от групата ни по едно намерено от нея кехлибaрче, с препоръката да си го носим винаги в портмонето, за да не ни свършват никога парите. Не мога да твърдя, че не действа. ;)  

Пари
« Отговор #18 -: Април 17, 2007, 12:02:42 pm »
Съвета да държиш кехлибарче в портмонето си определено е по - добър от този с банкнотата. Предполагам, че същата работа вършат и някой зелени минерали.

SANIELI това с Овните не е случайно. Трябва да усвоиш нещо свързано с качествата символизирани от този знак. Или поне да се научиш да общуваш по - добре с хората от тази зодия. Хубаво е,  че ти е приятно да общуваш с новата си колежка.
Между другото и аз съм имала подобна ситуация. В един момент от никъде се появяват - приятелка Овен, колега Овен и гадже Овен.
Смешната страна на това беше , че получиш от тези хора 3 часовника, като подарък за рожденния ми ден. А аз дори не нося часовници. Хубаво, че поне единия беше стенен. :D  

Пари
« Отговор #19 -: Април 17, 2007, 12:25:12 pm »
Цитат
Съвета да държиш кехлибарче в портмонето си определено е по - добър от този с банкнотата. Предполагам, че същата работа вършат и някой зелени минерали.

SANIELI това с Овните не е случайно. Трябва да усвоиш нещо свързано с качествата символизирани от този знак. Или поне да се научиш да общуваш по - добре с хората от тази зодия. Хубаво е,  че ти е приятно да общуваш с новата си колежка.
Между другото и аз съм имала подобна ситуация. В един момент от никъде се появяват - приятелка Овен, колега Овен и гадже Овен.
Смешната страна на това беше , че получиш от тези хора 3 часовника, като подарък за рожденния ми ден. А аз дори не нося часовници. Хубаво, че поне единия беше стенен. :D
 :D Десц. ми е в Овен, но смених работата и в момента намаляха Овните.
На този свят няма случайни неща или хора, всичко е свързано по 1 или по друг начин.