Здравей Гост

Хората които привличаме към себе си

• 43 Отговора
  • 8567 Прегледи
:(  :(  :(  
« Последна редакция: Март 17, 2007, 03:22:45 pm от SANIELI »
"Сърцето има доводи, които разумът не познава"  Паскал

*

Lillie

• 30532
« Отговор #1 -: Март 18, 2007, 06:14:37 pm »
Тъкмо щях да понадраскам нещо в тази тема, но сега видях само три нацупени муцунки на мястото й. Вероятно си решила, че никой не проявява интерес и си я затрила. Но бихме могли и да я актуализираме, стига да искаш  :rolleyes:

Във всеки хороскоп е заложен "сбор" от астрологически типажи, които най-често привличаме. В повечето случаи те 'идват' в живота ни по линията Асц-Дсц, МЦ-ИЦ, по Лунните възли, Вертекс-Антивертекс, в зависимост от знака и аспектите на Слънцето, Луната, Венера, Марс...
Всички срещи добиват фокус в отсрещния на Асц 7-ми дом, където "Аз" и "Ти" се срещат. Нодалната ос  също се свързва със срещите в живота ни, които "срещи" се разглеждат като такива в най-широкия смисъл на думата - срещи със събития, обстоятелства, последствия, идеи, хора, чувства, мисли или желания.

В определени моменти и периоди от живота на всеки от нас диапазонът на астрологичните "типажи", които срещаме, се разширява или търпи развитие, промяна. Най-лесно тази закономерност може да се наблюдава като се проследи движението на прогресивната Луна по вторична прогресия. Движението на нодалната ос също като часовников механизъм отчита цикличността на някои "срещи" в живота ни. Повече конкретика в динамика внасят транзитите към важни радикални точки и/или към прогресивни и др. констелации.

:)

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #2 -: Март 19, 2007, 01:36:08 pm »
Цитат
Тъкмо щях да понадраскам нещо в тази тема, но сега видях само три нацупени муцунки на мястото й. Вероятно си решила, че никой не проявява интерес и си я затрила. Но бихме могли и да я актуализираме, стига да искаш  :rolleyes:

:) Точно това си помислих и я изтрих.
В мен има повече огън и темперамент дори от някои огнени знаци. Дължи се на средата, в която съм израснала , все пак съм южнячка.  При нас всичко е по-силно и емоциите ,и чувствата и страстта.

От астрологическа гледна точка в натала Плутон ми е в първи дом и не дава да ме пренебрегват.Друга причина са лунните възли, и по точно южния който е в 5 дом, проблемите там още не са отработени.
Лили на теб ти бях малко сърдита че с Валда не ме насочихте към истинския проблем в картата, а ме забихте в 8 дом , където дори да има проблеми успявам лесно да се справя.Но с лунните възли се връзвам и развръзвам и пак не успявам. Вече ми е минало и не ти се сърдя, обаче на Валда.............................

*

Lillie

• 30532
« Отговор #3 -: Март 19, 2007, 04:53:05 pm »
Честно казано не си спомням да сме говорили за присътстващ "проблем" в наталната ти карта... би ли ме подсетила? Доколкото се сещам, първоначално те съмняваше дали знакът на Асц ти попада в края на Дева или в началото на Везни. Имам смътни спомени за струпване на планети на границата между два дома, май по към осми бяха  :huh: нямам спомен някой да ти е казал, че присътствието на еди коя си планета или струпване на планети в този дом само по себе си е "проблем", но както и да е, няма значение  :)
Ако питаш за динамиката на Лунните възли, наистина сферите, засегнати от тях в радикса, имат нужда от уравновесяване, но не можеш тотално да  контролираш линията на съдбата. Прекаленото вкопчване в единия полюс автоматично поражда дисбаланс и изисква "компенсация" в отсрещната сфера. В случая не знам какво си имала предвид за проблематиката на възлите...  B)  
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #4 -: Март 19, 2007, 05:04:49 pm »
:rolleyes:Права си че не говорехме за проблем, а за нещо друго, но това е друг въпрос за друга тема :D  :D  :D

Та какви хора привличаш? :unsure:  

*

Lillie

• 30532
« Отговор #5 -: Март 19, 2007, 06:48:21 pm »
Цитат
Та какви хора привличаш?
С лични планети в Телец  :P  :P  :P
Тъкмо се чудех на какво се дължи еуфорията и задушевната атмосфера със сътрудниците в отдела на новата ми работа, а то какво било  :lol: всеки от тях има по нещо "лично" в Телец, а една колежка, в чието присътствие усещам невероятно спокойствие и уют, се оказа със Слънце в Телец и Асц Скорпион... другата е с три лични планети в Овен, телешка Венера и скорпи Луна, bossЪТ е с две лични планети в съвпад с Юпитер в Телец  :D
Навремето работех в два колектива с преобладаващи лъвове, водолеи и деви... атмосферата бе много напрегната и нетолерантна  :huh:

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #6 -: Март 19, 2007, 07:06:00 pm »
Цитат
Цитат
Та какви хора привличаш?
Тъкмо се чудех на какво се дължи еуфорията и задушевната атмосфера със сътрудниците в отдела на новата ми работа, а то какво било  :lol: всеки от тях има по нещо "лично" в Телец, а една колежка, в чието присътствие усещам невероятно спокойствие и уют, се оказа със Слънце в Телец и Асц Скорпион... другата е с три лични планети в Овен, телешка Венера и скорпи Луна, bossЪТ е с две лични планети в съвпад с Юпитер в Телец  :D
Навремето работех в два колектива с преобладаващи лъвове, водолеи и деви... атмосферата бе много напрегната и нетолерантна  :huh:
 :P Лили ти как успявах да им разбереш Асц, питаш ги и за точния час ли?

В последната ми работа имахме 2 Водолея,1 Близнак , колежката ми беше Скорпи, ама според мен си беше разсеяна и отвеяна и шефката беше Скорпион/дявол в човешки образ- ужас/.Вечно греши и се вживява в ролята на големия шеф, а като излезе й се смеехме
Имала съм и шеф пак жена- Близнаци- алчност и присвояване до скъсване и само крещеше.
Не искам повече жена да ми е шеф.
Първият ми шеф беше баща ми - Риба, понякога спорехме, обаче накрая винаги отстъпваше след аргументите ми и фирмата вървеше нагоре.  

*

Lillie

• 30532
« Отговор #7 -: Март 19, 2007, 07:24:18 pm »
Не, засега само едната си колежка - овенче  :P - питах за часа.
Между другото, най-проблемните ми колежки бяха със Слънце в Лъв, но и една от най-добрите ми приятелки е слънчев Лъв, така че не се опитвам да правя обобщения само по слънчев знак. Мисълта ми е, че онази приказка за знаците от един триплицитет, които винаги се разбират помежду си и се сработват заедно, не винаги отговаря на това, което е в действителност. Нужни са много компромиси, особено когато има повечко "огън". А и се знае, че огънят не търпи конкуренция, винаги иска да е пръв  B)  
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #8 -: Март 19, 2007, 07:29:12 pm »
Цитат
:P Лили ти как успявах да им разбереш Асц, питаш ги и за точния час ли?

Хихи, понякога няма нужда и да питаш - просто хвърляш "въдицата" като питаш за слънчевия знак, а останалото хората сами ти пеят без да питаш  :lol: ако се интересуват от тия неща  B) днес, например, като питах една от колежките за "зодията" й, тя многозначително ме погледна и си каза Асцендента със забележката, че и той е от значение  :D

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #9 -: Март 19, 2007, 07:41:19 pm »
:P Веднъж попитах моu  много близък приятел в колко часа е роден, той ми отговори "За кво ми е да знам", той е Водолей и смята че е воден знак от името.Но за него е много важно че сме в ерата на Водолея.

В момента най- близките ми хора са Козирози. B)
« Последна редакция: Март 19, 2007, 10:21:06 pm от SANIELI »

*

Lillie

• 30532
« Отговор #10 -: Март 19, 2007, 08:08:19 pm »
Към гореспоменатата комбинация Лъв+Водолей+Дева забравих да добавя и Близнаци. А и не можах дискретничко да си редактирам постинга, защото вече си го цитирала  :P
Най-интересното при мен е, че вариации и комбинации от тези четири знака, гарнирани със сатурнова доминанта, просто не мога да 'дишам', но те постоянно ми се лепят и присътстват в обкръжението ми. Наскоро или не толкова наскоро бях писала за дуодите, та си мисля, че може би несъзнателно 'проектирам' дуодата на Асц  /Близнаци/ и на Луната си /Дева/ върху горките хорица  :lol: плюс "заключен" Сатурн в интерсептирани Лъв-Водолей и Уран в 12 дом... и мисля, че картинката става от ясна по-ясна  :rolleyes:

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #11 -: Март 19, 2007, 08:10:48 pm »
Цитат
Цитат
Та какви хора привличаш?
Привет Лили,

Как го определи това ? :)  

*

Lillie

• 30532
« Отговор #12 -: Март 19, 2007, 08:18:06 pm »
Цитат
Към гореспоменатата комбинация Лъв+Водолей+Дева забравих да добавя и Близнаци.
Дълго си мислех и стигнах до заключението, че вероятно енергиите на тези четири знака са най-неосъзнати при мен, "в сянка", и затова ми е толкова трудно да ги приема, чувствам ги "враждебни", но същевременно ме интригуват, провокират  B)  
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #13 -: Март 19, 2007, 08:20:12 pm »
Цитат
Как го определи това ?
От личен опит  с "лични" планети, по линията "Аз-Ти"  :lol:  :)  :lol:
« Последна редакция: Март 19, 2007, 08:21:37 pm от Lillie »
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #14 -: Март 19, 2007, 08:44:51 pm »
Цитат
Цитат
Как го определи това ?
От личен опит  с "лични" планети, по линията "Аз-Ти"  :lol:  :)  :lol:
OK ;)
Очаквах нещо "по-така",  което да ме осветли като светкавица и наведе към размисъл за моите лични, а пък то било просто "1-7"   :lol:  :D  :lol:
Мерси все пак, че не ме остави дълго да се надявам  :lol:  

*

Lillie

• 30532
« Отговор #15 -: Март 19, 2007, 08:46:45 pm »
Просто не разбрах какво точно ме питаш  :unsure:  :)  
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #16 -: Март 19, 2007, 08:52:38 pm »
Цитат
Просто не разбрах какво точно ме питаш  :unsure:  :)
Да, да, отговорът ти е много конкретен, смея се на себе си.... ;)  

*

Lillie

• 30532
« Отговор #17 -: Март 19, 2007, 08:53:30 pm »
Цитат
Очаквах нещо "по-така",  което да ме осветли като светкавица и наведе към размисъл за моите лични, а пък то било просто "1-7"   :lol:  :D  :lol:
Ок. Преди като че ли не се включваше в астрологичните теми. Уцели светкавично бързо и право в "десятката" с първи и седми, Jashpeh  :D
« Последна редакция: Март 19, 2007, 09:17:54 pm от Lillie »
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #18 -: Март 19, 2007, 09:54:00 pm »
Цитат
Цитат
Очаквах нещо "по-така",  което да ме осветли като светкавица и наведе към размисъл за моите лични, а пък то било просто "1-7"   :lol:  :D  :lol:
Ок. Преди като че ли не се включваше в астрологичните теми. Уцели светкавично бързо и право в "десятката" с първи и седми  :D

;)  

« Отговор #19 -: Март 20, 2007, 08:01:35 pm »
Цитат

Във всеки хороскоп е заложен "сбор" от астрологически типажи, които най-често привличаме. В повечето случаи те 'идват' в живота ни по линията Асц-Дсц, МЦ-ИЦ, по Лунните възли, Вертекс-Антивертекс, в зависимост от знака и аспектите на Слънцето, Луната, Венера, Марс...
Всички срещи добиват фокус в отсрещния на Асц 7-ми дом, където "Аз" и "Ти" се срещат. Нодалната ос  също се свързва със срещите в живота ни, които "срещи" се разглеждат като такива в най-широкия смисъл на думата - срещи със събития, обстоятелства, последствия, идеи, хора, чувства, мисли или желания.
 :)
:rolleyes: Четейки темата на Халия се замислих че в живота ми няма Стрелци, ИЦ ми е там. Досега е имало само 3 жени Стрелец и то се изчакват , първо се появява едната и си отива,след това другата и така.
Луната ми е в Близнаци и явно това е магнит за тях.Обаче много съм разочарована от приятелките си от тази зодия, оставила съм си 1 за кадем, но тя може да се окаже че е Раче.МЦ ми е в Рак ама там пълно затишие- раци няма . Притеснявам само да не се появят като Овните от нищото  :unsure:
« Последна редакция: Март 20, 2007, 08:02:48 pm от SANIELI »