Здравей Гост

Хората които привличаме към себе си

• 43 Отговора
  • 8591 Прегледи
*

Lillie

• 30532
« Отговор #20 -: Март 20, 2007, 08:08:39 pm »
Ще ви докладвам пак сега  :D на новата работа пак 'намазах' на Деви и Близнаци, ех значи, просто няма отърване!  :blink: само водолейско липсва, за да е пълен "комплектът"  :lol:

По знака на Луната приятелки не съм имала, но пък имам близки с такива Слънца и Асценденти. Най-краткотрайното ми приятелство бе с жена със Слънце в Рак, но там имаше абсолютна несъвместимост по знака и аспектите на Луните ни. Двете ми най-добри приятелки още от ученическите и студентски години бяха Скорпион и Телец  B)  
« Последна редакция: Март 20, 2007, 08:16:10 pm от Lillie »
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #21 -: Март 20, 2007, 08:14:01 pm »
Цитат
Ще ви докладвам пак сега  :D на новата работа пак 'намазах' на Деви и Близнаци, ех значи, просто няма отърване!  :blink: само водолейско липсва, за да е пълен "комплектът"  :lol:
:D Мен Водолеите направо ме преследват :P
Може скоро да се появи някои нов колега или колежка Водолей и комплекта ти ще се запълни.
Ти ми кажи къде са се скрили моите събратя Телци че ми е много въздушно. :D  :D
« Последна редакция: Март 20, 2007, 08:15:00 pm от SANIELI »
"Сърцето има доводи, които разумът не познава"  Паскал

*

Lillie

• 30532
« Отговор #22 -: Март 20, 2007, 08:22:49 pm »
Цитат
Може скоро да се появи някои нов колега или колежка Водолей и комплекта ти ще се запълни.
Пу пу пу... тц, не ми требе това цудо  :lol: въздухари не ща, ама по някаква странна случайност все "въздух" привличам  :huh: но ми е трудно да разбера афинитета им към безгрижното и неангажирано плъзгане по повърхността...  :ph34r:
« Последна редакция: Март 20, 2007, 08:23:13 pm от Lillie »
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #23 -: Март 20, 2007, 08:27:35 pm »
Цитат
Цитат
Пу пу пу... тц, не ми требе това цудо  :lol: въздухари не ща, ама по някаква странна случайност все "въздух" привличам  :huh: но ми е трудно да разбера афинитета им към безгрижното и неангажирано плъзгане по повърхността...  :ph34r:
 :D А питаш ли ме мен как съм търпяла 1 Водолей 4 години. Кога е тук, кога го няма само той си знае :unsure:  

*

Lillie

• 30532
« Отговор #24 -: Март 20, 2007, 08:41:12 pm »
Хехе, три години и половина успях да изтърпя един скорпионски стелиум... на приливи и отливи  :lol: явно Асц и Луната ми са допринесли за това, защото ако питаш овнешките ми планетки.........  :o
« Последна редакция: Март 20, 2007, 08:41:58 pm от Lillie »
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #25 -: Март 20, 2007, 08:55:20 pm »
:P Въпреки силния ми 8 дом не харесвам скорпитата - по точно жените. С мъжете скорпи нямам проблем и съм съгласна за силното привличане с моята зодия. Жените  не ги харесвам,преди 1 година ми създадоха такива проблеми в работата с надеждата да вземат моето място че направо бяха жалки. Получат ли малко власт и пощуряват.
Е вярно имам и една приятелка , с която бяхме много близки, но тя  със сигурност имаше въздушен Асц.Беше толкова разсеяна, че когато пресичахме улицата се притеснявах за нея, не се сещаше дори да се огледа. Много често ни подминаваше без да ни види и такива истории.  :lol:  :lol:  :lol:  

*

Lillie

• 30532
« Отговор #26 -: Март 20, 2007, 09:11:33 pm »
Не знам, с жени скорпиони досега не ми се е случвало да си кръстосаме щипките или каквото имаме там  :lol: но две лъвици навремето направо ми изпиха кръвта  :blink: но пък си имам и две приятелки със Слънце в Лъв, на които много държа  :)  
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #27 -: Април 21, 2007, 01:27:48 pm »
:P Няма отърване от въздушните знаци.

В новата ми работа едната ми колежка е Водолей и отгоре на всичко с Асц. Близнаци т.е. 2 в 1. Нейното Слънце е на моя  южен Лунен възел. Слънцето й е в съвпад с Юпитера й. Сега се замислям че Слънцата и на другите Водолеи, които са преминали през живота ми са били близо до  или на Южният ми Лунен възел. Може би тя ще помогне за отработването му. Ретро Сатурна ме постави почти на колене :( та май вече съм готова да преглътна част от гордостта си.

Другата ми колежка и пряк шеф е Раче и така удобно ми се е настанила в 10 дом. Най- после и раци на хоризонта :lol:  :lol:  :lol:  

*

Lillie

• 30532
« Отговор #28 -: Април 21, 2007, 01:38:24 pm »
На бившата си вече работа имах двама колеги със Слънце в Дева, т.е. в знака на МЦ-то ми, колежка със Слънце в Телец на Дсц ми и в съвпад с мидпойнта Слънце/Луна.
На предишната работа колежката, която най-много се задържа там и ми допадна, бе с Луна във Везни в точен съвпад със Северния ми лунен възел, докато моя Юпитер бе в точен съвпад с нейния Северен възел в 10-ти дом....  :blink: Слънцето на boss-а бе кацнало точно върху Южния ми възел, но всъщност той имаше Голям кръст в кардиналните знаци  :huh:
« Последна редакция: Април 21, 2007, 01:45:17 pm от Lillie »
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #29 -: Април 21, 2007, 01:53:28 pm »
B) Ами аз и преди съм казвала че напрежението при мен е по оста на Лунните възли :angry: та крайно време да се отработят.

Направо ми е писнало вече от тях <_< ,отгоре на всичко съм и в дупка преди рождения ден, а тя иска да завлече всичко със себе си.Страх ме е да заспя че нещо може да изчезне през това време/ха-ха/

*

AH

• 2201
« Отговор #30 -: Април 21, 2007, 01:54:52 pm »
Цитат
но ми е трудно да разбера афинитета им към безгрижното и неангажирано плъзгане по повърхността...  :ph34r:
по мои наблюдения те често само на повърхността са на повърхността :D

но не е ми трудно да ги виждам и разбирам, заради асцендента си :D

т.е. исках да кажа, че всичко вече си е написано в нашия радикс :)  

*

Lillie

• 30532
« Отговор #31 -: Април 21, 2007, 02:12:17 pm »
Възможно и така да е, и просто да не съм случила на дълбок въздушен знак  :D  
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

AH

• 2201
« Отговор #32 -: Април 21, 2007, 06:02:26 pm »
Цитат
Възможно и така да е, и просто да не съм случила на дълбок въздушен знак  :D
Ще случиш, ако трябва и когато трябва :)

По-скоро тук въпросът е защо не случваме на еди си какво си силно и задълбочено Слънце :)
И къде в радикса ни се вижда последното :)  

*

Lillie

• 30532
« Отговор #33 -: Април 21, 2007, 06:27:30 pm »
Защото може би привличаме противоположното на това, което ние сме  :rolleyes: но нерядко привличаме и "сянката" си без да искаме, но това вече засяга друга тема в астрологията  B)

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

AH

• 2201
« Отговор #34 -: Април 21, 2007, 07:10:45 pm »
Цитат
Защото може би привличаме противоположното на това, което ние сме  :rolleyes: но нерядко привличаме и "сянката" си без да искаме, но това вече засяга друга тема в астрологията  B)
коя тема имаш предвид?

*

Lillie

• 30532
« Отговор #35 -: Април 21, 2007, 07:22:18 pm »
За "сянката" имах предвид, че често несъзнателно привличаме това, което най не бихме толерирали у себе си. И често се случва да го срещаме "навън" чрез хора, обстоятелства и ситуации в живота. Също така казват, че на същия принцип привличаме и неосъзнатите си страхове.
Забелязвам, че лично при мен механизмът на привличане на "сянката" работи перфектно - в реалния живот нерядко попадам на хора и ситуации, които са олицетворение на това, което най-много отхвърлям.

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Jeni

« Отговор #36 -: Април 21, 2007, 08:13:49 pm »
Това, което си прилича - се привлича.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #37 -: Април 21, 2007, 08:15:47 pm »
Не винаги е така. Личен опит.
Полярностите също се привличат... с гръм и трясък  :lol:  
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Jeni

« Отговор #38 -: Април 21, 2007, 08:21:49 pm »
Цитат
Не винаги е така. Личен опит.
Полярностите също се привличат... с гръм и трясък  :lol:
Може.
Въпросът е доколко е трайно едно такова привличане, възможно ли е да се постигне трайна хармония между два коренно различни характера ?
Въпреки,че личният опит е твърде субективно преживяване,
аз поне досега не съм успяла /освен на ниво приемане и разбиране/, пълно и трайно хармонизиране с противоположна и пре различна същност...
« Последна редакция: Април 21, 2007, 08:22:18 pm от Jeni »

*

Lillie

• 30532
« Отговор #39 -: Април 21, 2007, 08:29:05 pm »
Хм... не говорех за лични/интимни връзки.
Имах предвид хора и ситуации - като астрактно/обобщено понятие, които периодично изникват на пътя ни, за да ни помогнат да осъзнаем накъде сме тръгнали. Дори, ако на пръв поглед създават само пречки и внасят фрустрация в живота ни.
Много такива пречки, изкуствено създадени, са ми помогнали да осъзная каква съм и какво трябва да променя, за да не се повтарят непрекъснато...
« Последна редакция: Април 21, 2007, 08:32:09 pm от Lillie »
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.