Здравей Гост

Хората които привличаме към себе си

• 43 Отговора
  • 8601 Прегледи
*

Jeni

« Отговор #40 -: Април 21, 2007, 09:01:44 pm »
.
« Последна редакция: Януари 31, 2009, 10:29:29 pm от Jeni »

*

Lillie

• 30532
« Отговор #41 -: Април 21, 2007, 09:03:04 pm »
Цитат
Въпросът е доколко е трайно едно такова привличане, възможно ли е да се постигне трайна хармония между два коренно различни характера ?

А за връзките съм съгласна. Трайни и задоволителни отношения едва ли са възможни с човек, с който не само сте диаметрално противоположни, а и не ви свързва нищо общо, няма допирателна.
Любовта е сляпа, страстта - зашеметяваща, но идва един момент, в който розовият облак пред очите ти се изпарява и виждаш нещата такива, каквито са. Е, какво да се прави, всички си имаме някъде в картата Луна, Венера, Нептун...  :rolleyes:
« Последна редакция: Април 21, 2007, 09:04:00 pm от Lillie »
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #42 -: Април 21, 2007, 09:19:04 pm »
Цитат
..сянката- най-редовно установявам, че това което силно ме дразни у някои хора, е това, което не харесвам у себе си и като го наблюдавам отстрани, първо регистрирам, че ме дразни, а после с неудоволствие си признавам,че и аз го притежавам това нещо и точно затова ме дразни ..
Всъщност тази "сянка" може да бъде и непроявена у нас, което не означава, че не съществува, че я няма. Може и да е вградена в същността ни, но да не се проявява от нас в реалния живот с най-негативните си характеристики, а периодично да се въплъщава чрез някой "посредник". И тогава най-силно осъзнаваме какви нейни /на сянката/ качества и характеристики най-много ни дразнят, отблъскват и защо. Нерядко си задаваме и въпроса с какво и защо я привличаме. В наталната ни карта вероятно има и индикации за енергии, които ще са по-осъзнати и енергии, които ще сме склонни да усещаме/възприемаме като "чужди". Но всички те са част от нас, от нашия хороскоп.

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Jeni

« Отговор #43 -: Април 21, 2007, 11:37:52 pm »
Цитат
В наталната ни карта вероятно има и индикации за енергии, които ще са по-осъзнати и енергии, които ще сме склонни да усещаме/възприемаме като "чужди". Но всички те са част от нас, от нашия хороскоп.
Това, което си прилича - се привлича,
това което ни прилича - привличаме.
Каквото е горе- това е и долу.
Каквото е отвътре - това е и отвън;.
« Последна редакция: Април 21, 2007, 11:38:43 pm от Jeni »