Здравей Гост

ЧРД!

• 34 Отговора
  • 8067 Прегледи
ЧРД!
« Отговор #20 -: Март 31, 2007, 09:25:26 am »
Само, че над Лилит влиае единствено транзита на Луната и Лилит :)  

*

Lillie

• 30532
ЧРД!
« Отговор #21 -: Март 31, 2007, 05:25:48 pm »
При мен Венера най-силно я провокира по транзит  ;) нейде из многобройните руски астропортали го четох навремето - за транзити на Венера и Марс, пробуждащи "лилитни" страсти  :lol:

Впрочем, досега не съм видяла какво е реалното въздействие на лилитен транзит в една натална карта, с изключение на нейното завръщане. Но в повечето случаи един /транзитен/ аспект не действа изолирано, а паралелно с други влияния  B)

« Последна редакция: Март 31, 2007, 05:28:23 pm от Lillie »
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

sunrain

• 6710
ЧРД!
« Отговор #22 -: Март 31, 2007, 07:01:08 pm »
Аз като чуя за Лилит и веднага ококорвам очи  :D Понеже и при мен предстоят тези съвпади, а също и с Марс, ще я видим каква ще е тази работа. Тъкмо ще направим анализ  :P Макар, че съм толкова скептична в момента ...    
Изгрява само онзи ден, за който сме се пробудили.

*

Lillie

• 30532
ЧРД!
« Отговор #23 -: Март 31, 2007, 07:35:05 pm »
Да видим какво ще стане първо... и после ще има "отзвуци" в темата за Лилит. Сега чакам Венера да ми премине през Дсц, да видим какво ще "донесе" тоз път  :lol: ама каквото съм намислила... ммм, няма да е много по Венера, а по Марс  :huh:

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

ЧРД!
« Отговор #24 -: Март 31, 2007, 08:01:15 pm »
:D При мен натална Венера и транзитна са съвпад и забелязвам положителна промяна.  Почукам ли на врата тя се отваря. :P
 Бихте ли ме светнали какви промени да очаквам още че нещо май изгубих нишката.
"Сърцето има доводи, които разумът не познава"  Паскал

*

Lillie

• 30532
ЧРД!
« Отговор #25 -: Март 31, 2007, 08:08:07 pm »
Да се надяваме, че ще са позитивни, а и "юпитерова" настройка изглежда, че не ти липсва, в границите на разумното де  :P  :rolleyes:  
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Lillie

• 30532
ЧРД!
« Отговор #26 -: Март 31, 2007, 08:10:27 pm »
Цитат
:D При мен натална Венера и транзитна са съвпад и забелязвам положителна промяна.  Почукам ли на врата тя се отваря. :P

Ако венерите са в точен съвпад в момента, значи се случва венерино завръщане. Може да се построи карта на същия принцип като солари и лунари  B)

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

ЧРД!
« Отговор #27 -: Март 31, 2007, 08:14:19 pm »
:D Не са в точен 5 градуса има още до тогава. ;)  
"Сърцето има доводи, които разумът не познава"  Паскал

*

Xalia

• *
  • 164
ЧРД!
« Отговор #28 -: Март 31, 2007, 08:33:10 pm »
Цитат
Да видим какво ще стане първо... и после ще има "отзвуци" в темата за Лилит. Сега чакам Венера да ми премине през Дсц, да видим какво ще "донесе" тоз път  :lol: ама каквото съм намислила... ммм, няма да е много по Венера, а по Марс  :huh:
Поне едно приятелство може да ти донесе Венера на ДЦ, ама тоя секстил от транзитен Нептун (владетел на четвърти дом) към Венера (владетел на седми и единайсти) е по-сериозна работа. Обаче опозицията на Сатурн с Нептун/Марс показва някакво предизвикателство, свързано с чужбина и комуникация/език, въздействащо на теб (АЦ) и партньорствата ти (ДЦ).

Това естествено са фрагменти, ти имаш много движение сега в хороскопа и от страна на другите прогностични методи, та има достатъчно и за Марса (май от прогресивно Слънце беше).

*

Lillie

• 30532
ЧРД!
« Отговор #29 -: Март 31, 2007, 08:39:13 pm »
За транз. Венера в съвпад с нат. Юпитер гласим предстоящата среща на любителите-астролози  :rolleyes: все пак си е събитие, разширяващо мирогледа, а и кръга познати също  :)
За предстоящото приключване на поредния 2-годишен марсов цикъл не ми се и мисли... последното марсово завръщане съвпадна с една доста неприятна и болезнена раздяла  :huh: но "всяко зло - за добро", казват мъдрите хора  B)  
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Xalia

• *
  • 164
ЧРД!
« Отговор #30 -: Март 31, 2007, 09:12:32 pm »
Цитат
За транз. Венера в съвпад с нат. Юпитер гласим предстоящата среща на любителите-астролози  :rolleyes: все пак си е събитие, разширяващо мирогледа, а и кръга познати също  :)
За предстоящото приключване на поредния 2-годишен марсов цикъл не ми се и мисли... последното марсово завръщане съвпадна с една доста неприятна и болезнена раздяла  :huh: но "всяко зло - за добро", казват мъдрите хора  B)
Тоя път мaрсовото завръщане ще е под щастлив знак: според секундарните дирекции и слънчевата дъга Слънцето ти е в секстил с Марса. :P
« Последна редакция: Март 31, 2007, 09:12:58 pm от Xalia »

*

Lillie

• 30532
ЧРД!
« Отговор #31 -: Март 31, 2007, 09:16:01 pm »
Дано.
Поживьом - увидим  :P  :)  
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Xalia

• *
  • 164
ЧРД!
« Отговор #32 -: Март 31, 2007, 09:24:10 pm »
А и като погледнем на кои домове в радикса ти са владетели Слънцето и Марс, става много интересно. :D  

*

Lillie

• 30532
ЧРД!
« Отговор #33 -: Март 31, 2007, 09:28:50 pm »
Да, тая "калпава" Луна всичко разваля  :lol:  
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

ЧРД!
« Отговор #34 -: Март 31, 2007, 09:46:47 pm »
Цитат
При мен Венера най-силно я провокира по транзит  ;) нейде из многобройните руски астропортали го четох навремето - за транзити на Венера и Марс, пробуждащи "лилитни" страсти  :lol:B)

Щом казваш. Може да се дължи и на това, че Венера управлява Телец. Според теб може ли нещо да влиае ей така без да си има основателна причина иначе?