Здравей Гост

Хоуважаваните от мебрар-наследство

• 10 Отговора
  • 3347 Прегледи
*

9779

• 32
Въпрос към уважаваните от мен участници в Клуба от ваша почитателка.
Майка получи наследство,брат ми е взел всичко давайки на мен малка част.
Моля, ви да видите ще получа ли половината част от наследството ,както трябва.
Ако трябват мойте данни са 15.04.1955 г.15.20 Сф,неговите02.01.1947 г.Сф.час не се знае
Благодаря

*

9779

• 32
« Отговор #1 -: Март 29, 2007, 09:30:44 am »
ИЗВИНЕТЕ за збърканото заглавие,а то е Хорар-наследство.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #2 -: Март 29, 2007, 11:30:17 am »
Не съм особено напреднала в хорарите, тепърва ми предстои да ги изучавам по-задълбочено, а и не са ми любим дял от астрологията. Но наистина дават полезна информация и често са незаменими.
Освен това настройките на форума отчитат друг час и не съм сигурна в колко часа си пуснала първото си запитване. Не се сещам дали във форума мненията се отчитат с един час напред или назад.
Ако евентуално първият ти въпрос е бил зададен около 9.30 сутринта, това *според скромните ми знания и опит* в хорарната астрология най би отговаряло на естеството на зададения от теб въпрос, т.е. картата ми изглежда радикална, ако трябва да използваме астрологичен език:
Асц Телец в хорара
Венера в Телец, в 12 дом
Луна в леко сепариращ вече съвпад с ретро Сатурн в 4 дом и в сепарираща квадратура с владетеля на Асц
Предстоящите аспекти на Луната в хорара са тригон с Юпитер близо до върха на 8 дом /в моменат на задаване на въпроса е почти точен, но все още апликиращ/ и опозиция с Марс /и Нептун, ако се отчита/.
Информацията, представена от двата апликиращи аспекта на Луната, е доста противоречива, а и не можем да сме сигурни за точния час на този хорар. Сещаш ли се в колко часа си задала въпроса си?

Без да гледаме хорари и прочие карти ще си позволя един личен коментар. По принцип с бизнес- и финансови въпроси не се занимавам - не са сред приоритетите ми в астрологията, но ми се ще да ти кажа, че много неща, за които се допитваме до "звездите", зависят и предприетите от нас действия и положени усилия. Така че пробвай да направиш нещо по въпроса щом усещаш, че наистина е важен за теб и семейството ти - от "звездите" имаш подкрепата на Юпитер, но се изисква и Марсова инициатива.

Това е от мен. Надявам се АН да се включи в дискусията като човек с много повече знания и практически опит в астрологията.

:)

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

9779

• 32
« Отговор #3 -: Март 29, 2007, 12:34:04 pm »
Благодаря ти ЛИЛИ,
Погледнах часовника беше към 9.25,6 .
На теб специално, на АН  и другите активни участници много вярвам.
Не съм по Марсовите иниативи (в смисъл агресивни отношения между хората)
само мислех ,че както другите наследници са си разделили по равно така трябва и ние.Старая се да елиминирам от себе си гнева,но ми е трудно.Налагам си да мисля,че щом така се е случило  така е трябвало, вярвам,защото имам наблюдения ,че за всяка  постъпка независимо дали е лоша или хубава има адекватена възвращаемост от живота
Мисля че и тук съм чела,че "дупката"преди РД, не е истина ,но на мен едни от най-най непрятните неща са ми се случвали имено в този период.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #4 -: Март 29, 2007, 01:09:25 pm »
Спокойно, и аз съм в "дупка", която продължава и след рождения ден и не знам докога ще продължи. Вероятно се дължи на трайната опозиция между Сатурн и Нептун в квадрат към Асцендента  :unsure: уф...  :unsure:

А за хорара ти:
Асц попада в последните градуси на знака, което според класиците е индикация за това, че задаваш въпроса си "пост фактум", т.е. за нещо вече случило се. Мажорните сепаративни /разпадащи се/ аспекти на Луната в хорара представят състоянието на питащия преди да си зададе въпроса. Така че според мен картата, така построена, наистина е радикална и отразява текущата ситуация покрай теб.
Луната е в почти точен тригон с Юпитер, който е на трон и се намира на границата между 7 и 8 дом. А 8ми дом, како се знае, се свързва с чужди пари, имоти, дивиденти, данъци и наследства, 7 дом представя отсрещната страна, опонента. Затова ти казах, че имаш "юпитерова" подкрепа.
Не след дълго предстои и опозиция на Луната с Марс /и Нептун/. Затова споменах за инициатива, като инициативата може да има най-различни проявления, вкл. и конфликт, противопостовяне, но също предполага и предприемане на по-активни действия. Предполагам, че се чувстваш измамена.
Затруднявам се да предположа какъв ще е крайният изход от ситуацията, но предстоящата опозиция на Луната с владетеля на Дсц мисля, че загатва за вероятен спор, но не знам в чия полза. Възможно е "опонентът" ти да има някакви /не чак дотам почтени/ предимства, но нека мислим позитивно и разчитаме на силата на тригона между Юпитер и Луна/Сатурн в хорара в справедливото отсъждане и разрешаване на спора между страните.
Всичко добро ти желая  :)

П.С. Хорара построих с използване на координатите на София, защото въпросът ти бе зададен към всички във форума, а не лично към мен. Затова Асц попада в последните три градуса на знака Телец. Ако картата бе построена за Варна, Асц щеше да е в Близнаци. Картата с изгряващ Телец ми изглежда по-актуална и отговаряща на текущото "статукво".

« Последна редакция: Март 29, 2007, 01:22:10 pm от Lillie »
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

9779

• 32
« Отговор #5 -: Март 30, 2007, 09:13:42 am »
Благодаря ,ти ЛИЛИ,

ТИ найстина си много компетентна и веща в астрологията, живот и здраве ще ти докажа това. Откликващ на всеки, независимо от частните проблеми.Прочитайки отговора ти, просто душата ми се зареди с едно приятно усещане и ми е хубаво,хубаво,не за проблама ми ами заради това,че си ми отговорила,затова,че даваш на всички много хубави съвети.
Спор мисля,че няма да има, защото аз няма да го предизвикам,не мога да му изтегля парите от банката, повече не желая да го виждам,само му изпратих едно писмо.В това се изразява моята "инициатива". Доколкото го познавам знам,че няма да изпита никакви огризения или скруполи,че е измамил сестра си.

БЛАГОДАРЯ .      

Извинете ,че Ви занимавам със лични неща,но много Ви харесвам и когато имам възможност винаги Ви чета.

УСПЕХ НА ВСИЧКИ

*

AH

• 2201
« Отговор #6 -: Март 30, 2007, 09:43:11 am »
Цитат
Освен това настройките на форума отчитат друг час и не съм сигурна в колко часа си пуснала първото си запитване. Не се сещам дали във форума мненията се отчитат с един час напред или назад.

За хорарен въпрос, каквато и карта да построим, все ще получим отговор, какъвто трябва да получим:)
Ако искаме да отговаряме на такъв въпрос, без да се притесняваме строим карта по най-удобния за нас начин и насочваме вниманието си към символиката, а не към техническите подробности:)
Например можем да я построим за времето, в което четем въпроса, и за мястото, на което сме ние:)

*

kaily

• 5145
    • http://www.kaily.dir.bg
« Отговор #7 -: Март 30, 2007, 11:24:59 pm »
Цитат
За хорарен въпрос, каквато и карта да построим, все ще получим отговор, какъвто трябва да получим:)

Чудна работа, аз па що се получавам отговор, какъвто искам да получа... :blink:  :D  :P  

*

AH

• 2201
« Отговор #8 -: Март 31, 2007, 05:39:54 am »
Цитат

Чудна работа, аз па що се получавам отговор, какъвто искам да получа... :blink:  :D  :P
то и аз така, кажи-речи :D  

*

Lillie

• 30532
« Отговор #9 -: Март 31, 2007, 05:56:48 am »
При мен пък точно обратното се случва. Тайничко се надявам да получа положителен отоговор или отговора, който очаквам, но хорарът често показва друго. И тогава си казвам "абе майната му, все пак е само един хорар, няма да градя предварителни нагласи, я!", но впоследствие се убеждавам, че нещата са се развили по начина, по който са били представени в хорара, но не ми се е искало да повярвам, че ще е така...  :blink:  :o

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #10 -: Март 31, 2007, 11:58:07 am »
Мразя ги тия хорари,аз все се надявам да гръмна шестица от тото2,но винаги ми секват ентусиазма,как все улучвам кофти моменти :(  :D  :D  :D