Здравей Гост

Дявола

• 7 Отговора
  • 2786 Прегледи
*

crazy_666_999

Дявола
« -: Март 30, 2007, 08:07:06 am »
Преди известно време сънувах доста странно нещо.Бях с приятели но изостанах.Започнах да бягам след тях,но те навлязоха в някакво много странно място имаше изсъхнали дървета и умрели животни.Уплаших се обърнах се да си тръгвам но видях дявола.Той ми каза нещо,но въобще не ме беше страх от него.След това си тръгнах.Ако някой знае как се тълкува този сън нека ми каже.10Х предварително

*

AH

• 2201
Дявола
« Отговор #1 -: Март 30, 2007, 09:50:02 am »
предизвикателства някакви ти предстоят или пък е предупреждение за лъжи и измами :) - според съновниците :)  Пак според тях може и да е предложение за брак :)  

*

Lillie

• 30532
Дявола
« Отговор #2 -: Март 30, 2007, 11:21:21 am »
Цитат
Започнах да бягам след тях, но те навлязоха в някакво много странно място имаше изсъхнали дървета и умрели животни...
Хм... възможно е сънят ти да е бил символично преминаване "отвъд", гмуркане в света на подсъзнанието. Изсъхналите дървета и умрелите животни на онова "странно" място най-вероятно не са буквално послание, защото сънищата ни 'говорят' на символичен език и често в тях присътства архетипна символика. Възможно е сънят ти да загатва за някакви потиснати и погребани дълбоко в подсъзнанието чувства, емоции... или може би страх от загуба,  независимо каква, чието присътствие в живота си може би дори /или почти/ не осъзнаваш... Образът на дявола, от който не те е било страх в съня, вероятно представя онова, пред което ти предстои /или се очаква от теб/ смело да се изправиш "очи в очи" - било то някакво предизвикателство или истина.
Тук вече ми е трудно да си представя каква би могла да бъде реалната манифестация на този сън в живота. Просто споделям интуитивното си усещане, не съм веща в тълкуването на сънища  B)
« Последна редакция: Март 30, 2007, 11:22:57 am от Lillie »
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Xalia

• *
  • 164
Дявола
« Отговор #3 -: Март 30, 2007, 01:58:40 pm »
При Кастанеда се казва, че преместването на събирателната точка (тази, от която зависи възприятието) е решаващо за това, какви светове възприемаме. Две противоположни позиции са например Рай, Бог, Святост от една страна и от друга - Сатана, Ад, болки, страдания и т. н. По време на сън събирателната точка се измества с лекота, при което е възможно да попаднем в един от тези два свята или в един съвсем различен от представите ни.

При твоя сън ти си стигнала на границата на "адския" свят, но за разлика от приятелите си ти осъзнаваш в каква местност си попаднала и вземаш решение да се върнеш, защото там няма живот, не е здравословно и примамливо. Дяволът на границата няма власт, затова не е и страшен. Понеже ти виждаш "голата действителност, той не може да те изкуши, нито може да те заплаши. Твоите приятели не са виждали така съзнателно и без илюзии както ти. Така ли е и в живота ти?

Дявола
« Отговор #4 -: Март 30, 2007, 02:33:58 pm »
Дявол-символизира поддаване на естествените биологични чувства;съблазън,изкушение,рискивани игри със силите на злото.За жените може да е начало на нова връзка или бремен ост .Разговор с дявола -извършване на необмислени постъпки.

*

crazy_666_999

Дявола
« Отговор #5 -: Март 30, 2007, 09:03:00 pm »
Цитат
При твоя сън ти си стигнала на границата на "адския" свят, но за разлика от приятелите си ти осъзнаваш в каква местност си попаднала и вземаш решение да се върнеш, защото там няма живот, не е здравословно и примамливо. Дяволът на границата няма власт, затова не е и страшен. Понеже ти виждаш "голата действителност, той не може да те изкуши, нито може да те заплаши. Твоите приятели не са виждали така съзнателно и без илюзии както ти. Така ли е и в живота ти?
Ами да,до голяма степен имаш право.Доста е дълго да обяснявам,но в общи линии се преместих от градът,в който живеех а старите ми познати са там и от както съм тук осъзнах че голяма част от тях не са ми били приятели.Някога правех мнооого грешки с тях,а сега съм започнала да се осъзнавам :D Благодаря на теб и на останалите че писахте по темата ми :)  

*

crazy_666_999

Дявола
« Отговор #6 -: Май 01, 2007, 04:26:13 am »
Здравейте отново хора :) Пак съм тук и пак мисля да досаждам :) Щях и по рано да го правя ако не бях забравила къде е сайтчето :blink: Голяма шматка съм :unsure: Както и да е...Тук съм за да ви попитам за един много гаден сън,търсих в съновника,но нищо...Та сънувам че сестра ми си е взела някаква квартира.И аз и отивам на гости,обаче вътре супер мръсно.Оглеждам се и виждам балконите,и апартаментите на други хора.Също и някакъв спрян мотор,който незнаино защо ми направи голямо впечатление.Но не това е важното...Сънувах много червей в апартамента,те ме полазиха беше найстина ужасно <_< Махах ги,но по краката имах още,а до мен някакво кълбо от тея дето ги бях махнала.След това се появиха някакво момиче и момче.Не помня защо но и бях много ядосана,взех ключ и ги заключих,след това се върнах но тях ги нямаше...Друго стрнно нещо което сънувах скоро беше някаква пирамида.Но не от тези в египет :D Сънувах че се строй в градът ми.Наоколо имаше много зеленина и бях много въодошевена,какво значат според вас мойте сбаркани сънища.Ако ми отговорите пак просто ще бъда очарована :lol:  :P  :lol:  

Дявола
« Отговор #7 -: Май 01, 2007, 05:54:10 pm »
Цитат
Здравейте отново хора :) Пак съм тук и пак мисля да досаждам :) Щях и по рано да го правя ако не бях забравила къде е сайтчето :blink: Голяма шматка съм :unsure: Както и да е...Тук съм за да ви попитам за един много гаден сън,търсих в съновника,но нищо...Та сънувам че сестра ми си е взела някаква квартира.И аз и отивам на гости,обаче вътре супер мръсно.Оглеждам се и виждам балконите,и апартаментите на други хора.Също и някакъв спрян мотор,който незнаино защо ми направи голямо впечатление.Но не това е важното...Сънувах много червей в апартамента,те ме полазиха беше найстина ужасно <_< Махах ги,но по краката имах още,а до мен някакво кълбо от тея дето ги бях махнала.След това се появиха някакво момиче и момче.Не помня защо но и бях много ядосана,взех ключ и ги заключих,след това се върнах но тях ги нямаше...Друго стрнно нещо което сънувах скоро беше някаква пирамида.Но не от тези в египет :D Сънувах че се строй в градът ми.Наоколо имаше много зеленина и бях много въодошевена,какво значат според вас мойте сбаркани сънища.Ако ми отговорите пак просто ще бъда очарована :lol:  :P  :lol:
Червеите символизират първичната енергия и всичко свързано със земята,примитивните взаимоотношения.Могат да показват голяма физическа умора ,но и да са проблеми за разрешаването, на които все не ви остава време.Пирамидата символизира тайно познание и почест.Ключа е разкриване на някаква загадка.

Но за мен твоя сън си е свързан чисто ,с любовни проблеми, за които ти трябва повече информация за да ги преодолееш :P  ;)  :D .