Здравей Гост

Покана за астро-среща

• 185 Отговора
  • 35192 Прегледи
*

Lillie

• 30532
Покана за астро-среща
« -: Март 30, 2007, 04:22:32 pm »
Привет на всички почитатели на Астрологията :)

Поех ангажимента да изиграя ролята на Хермес-вестоносеца и да представя пред посетителите на този сайт любезната покана на клуб AstroGalaxy за предстояща среща на любителите на астрологията.
Нека всички се чувстват поканени независимо от нивото /практикуващи или просто изучаващи/ в астрологията, от предпочитаната школа/направление или принадлежност към определена група/форум. Приемете го като среща на съмишленици от колегиални, а не конкурентни астрологични форуми. Обединени сме от обща цел - изучаването на Астрологията и нейното практическо приложение в живота като философски фундамент и начин на светоусещане. Целта е обединяване и сплотяване, а не разграничаване.

И за да не съм голословна, копирам поканата на астрогалакси тук:

"Предимството на общуването в нета е в това, че се избягват цял куп неудобства и най-вече това да се съберат хора на определено място по точно определено време.  
Е, понякога една среща в реала може да е едно забавно, предизвикателно и плодотворно начинание.
Поканени са всички форумци !!!
Тъй като доста от форумците не са в София, ако желаят да бъдат солидарни със столицата, а и за да си направят веселото, може да се съберат по градове, като например солидната варненска група. Би било интересно да се видим на няколко паралелни партита.
Моето предложение за София обхваща датите след Великден - за сега фиксираната дата е 11.04.2007",

и
"Идеята е да се организира варненската и софииската група в един ден. След партитата ще има отзиви, с фотоси естествено. Във Варна има достатъчно симпатични места за подобно събиране",

и
"При всички случаи ще е късно събиране - към 19.30-20.00, все пак 11.04 е сряда.  Оказва се, че през уйкендите хората са още по-ангажирани, отколкото през седмицата, а какво по-хубаво време за среща, от средата на седмицата.
Всички са поканени, инициативата само е на АстроГалакси. С много се познаваме от други сбирки - на clubastrology.net, както и на олл-а. Ще се радвам на тази среща да се видим и с хора от другите форуми".

Мястото и часът на провеждане на срещата във Варна все още не са уточнени и подлежат на дискусия.
Всички желаещи да се чувстват поканени.
Варненци, не се ослушвайте - Sunrain, Sanieli, Jeni...  :P Ако случайно съм пропуснала да спомена някой, моля извинете.

:)  :)  :)
« Последна редакция: Март 30, 2007, 06:59:01 pm от Lillie »
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

Покана за астро-среща
« Отговор #1 -: Март 30, 2007, 06:56:44 pm »
Цитат

Мястото и часът на провеждане на срещата във Варна все още не са уточнени и подлежат на дискусия.
Всички желаещи да се чувстват поканени.
Варненци, не се ослушвайте - Sunrain, Sanieli, Jeni...  :P Ако случайно съм пропуснала да спомена някой, моля извинете.

:)  :)  :)
Идеята е много добра.След празниците всички ще бъдем заредени с положителна енергия и ще добавим още по една доза от тази среща. :P  :P  :P

"Сърцето има доводи, които разумът не познава"  Паскал

*

sunrain

• 6710
Покана за астро-среща
« Отговор #2 -: Март 31, 2007, 06:52:54 pm »
Разбира се, че подкрепям идеята за среща. Ще се радвам да се видим на 11-ти!  :)  
Изгрява само онзи ден, за който сме се пробудили.

*

Lillie

• 30532
Покана за астро-среща
« Отговор #3 -: Март 31, 2007, 06:57:08 pm »
Ще продължавам да ви държа в течение на дискусията за предстоящата астро-среща. Дано не се промени датата, а желанието най-сетне да се съберем е налице  :D  
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Jeni

Покана за астро-среща
« Отговор #4 -: Март 31, 2007, 10:09:41 pm »
,
« Последна редакция: Януари 06, 2009, 01:18:58 am от Jeni »

Покана за астро-среща
« Отговор #5 -: Март 31, 2007, 10:41:58 pm »
Ами Пловдив??? :huh:  :huh:  :huh:  
Слънце: Стрелец  Асцендент: Везни  Луна:Телец

Покана за астро-среща
« Отговор #6 -: Април 01, 2007, 12:33:14 am »
Цитат
Ами Пловдив??? :huh:  :huh:  :huh:
Ние ще се организираме като дойде голямата жега и ще поканим другите на планина в Родопите,а иначе можем да се съберем някъде да пием кафе и да си побърборим,но за конкретно на 11 април съм зает.
Ако имате желание Пловдивчани да  се координираме за импровизирана среща напишете кой кога е свободен и да видим какво можем да спретнем.
 :D  

Покана за астро-среща
« Отговор #7 -: Април 01, 2007, 12:44:04 am »
Пловдив -marita,althea,ЗЪБОЛЕКАР ,систъра и ако има и други да започват да се обаждат ;)  :D  

Покана за астро-среща
« Отговор #8 -: Април 01, 2007, 03:53:57 am »
Цитат
Ние ще се организираме като дойде голямата жега и ще поканим другите на планина в Родопите
:D Чу я ли Родопи венага реагирам.И къде по- точно ще ходите в Родопите, че ми стана интересно :D  :D  :D  :D  :D  :D  :D  :D  

*

Kali

• **
  • 1411
Покана за астро-среща
« Отговор #9 -: Април 01, 2007, 10:15:38 am »
И аз искам да дойда в Родопите. :)

Честит имен ден на всички, които носят името на цвете.[/size][/font]
  Да сте свежи, красиви, незабравими.

Ние можем да бъдем промяната, която искаме да видим в света.

Покана за астро-среща
« Отговор #10 -: Април 01, 2007, 10:32:35 am »
Говоря за село Орехово в Родопите има едно хотелче с капацитет до 15 човека,но ако за лятото успеем да се организираме повече хора ,ще мислим за нещо друго.

това е хотелчето ,нощувката варира от 14до 18лв

Покана за астро-среща
« Отговор #11 -: Април 01, 2007, 10:48:55 am »
:D  :D  :D Орехово трябва да е в западните Родопи. Поне като гледам снимките така ми изглежда. В източните Родопи е много по различно. Явно добре ще си прекарате.  :P  :P  :P

ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН И ОТ МЕН.
Да сте винаги хубави като имената си.

« Последна редакция: Април 01, 2007, 10:54:25 am от SANIELI »

Покана за астро-среща
« Отговор #12 -: Април 01, 2007, 10:51:12 am »
Поканата важи за всички,но трябва да се обадим месец по-рано защото наплива е много голям.

*

Lillie

• 30532
Покана за астро-среща
« Отговор #13 -: Април 06, 2007, 09:01:17 pm »
Хельоууу, тук ли сте? Да не сте забравили за срещата?  :P

По последни данни предстоящата среща във Варна е насрочена за 11 април, с вероятност евентуално да се пренасочи за петък 13-ти  :D

Ориентировъчен час - между 19.00 и 20.00ч, но още не е уточнен.
Предполагаемо място на провеждане /засега/ - пицария "Ла Пастариа", във Варна, ул. Драгоман 45, малко под Стоматологията в посока Адвокатската градинка.

Ако има промени, ще ви информирам.
Има ли желаещи, които ще дойдат със сигурност, защото ще трябва да се направи резервация?

:)
« Последна редакция: Април 06, 2007, 09:01:56 pm от Lillie »
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

Покана за астро-среща
« Отговор #14 -: Април 06, 2007, 11:04:12 pm »
Да не забравите да пуснете снимки от срещите ,защото ние докато се натуткаме да се разберем ще мине доста време :D

*

Lillie

• 30532
Покана за астро-среща
« Отговор #15 -: Април 07, 2007, 09:26:48 am »
Срещата във Варна

дата 11 април
Начален час 19.30

« Последна редакция: Април 07, 2007, 09:27:39 am от Lillie »
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

sunrain

• 6710
Покана за астро-среща
« Отговор #16 -: Април 09, 2007, 09:13:58 am »
Да, аз ще дойда със сигурност. Мястото - пицарията ли остава? Възможно е само да закъснея най-много до към 20 часа, за което съжалявам, но държа да предупредя за тази вероятност. Ще направя всичко по силите ми все пак да съм точна. Ще се видим!
Изгрява само онзи ден, за който сме се пробудили.

Покана за астро-среща
« Отговор #17 -: Април 09, 2007, 11:14:58 am »
Цитат
Срещата във Варна

дата 11 април
Начален час 19.30

OK :))

*

Lillie

• 30532
Покана за астро-среща
« Отговор #18 -: Април 09, 2007, 12:10:05 pm »
Тогава ще ви включим в резервацията. Да, в пицарията ще е  :)  
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

Покана за астро-среща
« Отговор #19 -: Април 09, 2007, 03:25:28 pm »
Има ли местенце и за мен? И аз искам да дойда, но от тези пътувания по празниците нямах възможност да вляза  във форума. :(