Хехе, ето че сега ми лъхна лекичко на уранов егоцентизъм, ще ме прощаваш

изгряващ Водолей и Слънце в 11ти дом в точен секстил с Уран. Бих добавила и "лъвски", но нямаш акцентиране на този знак като че ли...
А с този стрелешки Меркурий в кулминация на МЦ съмнявам се, че ще се отървем лесно от теб и въпросчетата ти, нали? Нито пък от скорпионския ти Марс, който веднъж постави ли си нещо за цел, ще го преследва "до дупка". Това, разбира се, са само абстрактни обобщения

но смея да предполагам, че /една типична/ Луна в Риби не действа така :rolleyes:
Ами какво да ти кажа... астролози има всякакви. А и всеки от нас би отишъл или отива на астролог с различни очаквания. Някои очакват да им се предскаже животът, други - да им се каже какво да правят
А и държа да отбележа, че тук, в този сайт никой не се удря в гърдите и не се нарича с тази "титла" - астролог. Сещам се, че някой някъде бе казал следното: "Можеш тогава да се наречеш астролог, когато другите започнат да те наричат така". Така че...
Мислиш ли, че и аз не искам да ми кажат какво вещаят "звездите" за мен и бъдещето ми? Да, ама тц... повечето ми занимаващи се с астрология виртуални приятелки директно отказват с "оправданието", че съм била "трудна за гледане/предсказване" :huh:
Ако толкова държиш да получиш компетентен отговор, това ще е АН или някой по-напреднал... аз лично не бих се осмелила да се нарека "астролог"... все още