Здравей Гост

AZ SAM STRELEC

• 62 Отговора
  • 11755 Прегледи
AZ SAM STRELEC
« Отговор #20 -: Април 11, 2007, 11:55:49 am »
Blagodarj,blagodarj,blagodarj!!!!!!!! Lillie,AH!!!!!!!!!!!!! MIslj dosta verni neshta za men kazvash Lillie!!!!!!!!Otnovo mn. blagodarj............A, ti AH kakvo bi kazala za kombinaciata na zvezdite pri men????
Pregrashtam vi prijtelski!!!!!!!!!
 :)  

*

Lillie

• 30532
AZ SAM STRELEC
« Отговор #21 -: Април 11, 2007, 01:06:15 pm »
Голяма емоция си  :D с толкова много удивителни  :P  :o  
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

AZ SAM STRELEC
« Отговор #22 -: Април 12, 2007, 12:34:11 pm »
Drugo njma li da mi napishesh Lillie??????? Kakvo oshte vigdash v moita karta?
 :P  

*

Lillie

• 30532
AZ SAM STRELEC
« Отговор #23 -: Април 12, 2007, 01:23:19 pm »
А какво очакваш да видя?  :D прогнози не правя, а и нямам никакво време за лични хороскопи в това забързано ежедневие :huh:  
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Lillie

• 30532
AZ SAM STRELEC
« Отговор #24 -: Април 12, 2007, 01:51:29 pm »
Цитат
Drugo njma li da mi napishesh Lillie??????? Kakvo oshte vigdash v moita karta?
Ами, да речем, че би било хубаво да се приложат тези енергия, творческо въображение /виждане/ и харизма за реализацията на някаква благородна /хуманитарна/ кауза... за което се иска и духовна/ментална дисциплина  :)
« Последна редакция: Април 12, 2007, 01:59:11 pm от Lillie »
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

AZ SAM STRELEC
« Отговор #25 -: Април 12, 2007, 02:24:25 pm »
Chudesno Lillie!!!   A,kakva xumanitarna blagorodna kauza?? Zvezdite li taka kazvat za men ili ti samata?Izvinjvai no sam direkten...i iskren!!.......V kartata mi ima savpad na Mars i Venera v Skorpion..tova kakvo li oznachava? Kakto i Luna v Ribi! Ami ascendent Aquarius?
Vse pak ako imash vreme moge oshte po-podrobno da mi napishesh xoroskopa!!!
A, az shte ti se otblagodarj, po njkakav nachin!! Ti shte opredelish koga i kak !
blagodarj Lilie!!  :)  :)  :)  

AZ SAM STRELEC
« Отговор #26 -: Април 12, 2007, 02:36:53 pm »
Nadjvam se da si dobre s angliiskij!!!!!! :)

for Todor Karov (male)
born on 14 Dec 1972 local time 10:45 am
in Smoljan, BULG U.T. 08:45
24e41, 41n35 sid. time 15:56:13

Planetary positionsplanet sign degree  motion
Sun - Sagittarius 22°28'28 in house 11 direct
Moon - Pisces 29°51'50 in house 2 direct
Mercury - Sagittarius 1°20'38 in house 10 direct
Venus - Scorpio 24°30'55 in house 9 direct
Mars - Scorpio 18°58'10 in house 9 direct
Jupiter - Capricorn 13°46'24 in house 12 direct
Saturn - Gemini 16°39'47 in house 4 retrograde
Uranus - Libra 22°11'04 in house 8 direct
Neptune - Sagittarius 5°37'26 in house 10 direct
Pluto - Libra 4°16'28 in house 8 direct
True Node Capricorn 17°01'17 in house 12 retrograde

House positions (Placidus)Ascendant Aquarius 10°09'13
2nd House Pisces 28°36'49
3rd House Taurus 5°23'33
Imum Coeli Gemini 1°11'08
5th House Gemini 22°16'53
6th House Cancer 13°19'16
Descendant Leo 10°09'13
8th House Virgo 28°36'49
9th House Scorpio 5°23'33
Medium Coeli Sagittarius 1°11'08
11th House Sagittarius 22°16'53
12th House Capricorn 13°19'16

TransitsSaturn square Mars Beginning of September 2006 until beginning of June 2007
Saturn trine Sun Beginning of October 2006 until mid July 2007
Jupiter sextile Ascendant Beginning of January 2007 until beginning of September 2007
Jupiter opposition Saturn Mid February 2007 until end of October 2007
Pluto square Moon Mid March 2007 until beginning of October 2009
Uranus square Saturn End of March 2007 until end of February 2008

AZ SAM STRELEC
« Отговор #27 -: Април 12, 2007, 02:41:20 pm »
Molj te , kato edin poznavach na astro dalbinite komentirai , vapreki tvoeto zabarzano egednevie i zaetost gornata informacia za men!!!!!!
Naistina mislj che razbirash ot tezi neshta, a pak az sam lubopiten prosto da razbera poveche za sebe si ...i za sveta vaobshte!!!!!!!!!!!!

*

Lillie

• 30532
AZ SAM STRELEC
« Отговор #28 -: Април 12, 2007, 04:27:59 pm »
Не искам "отблагодаряване", в какъвто и да било смисъл, не съм и очаквала, нито пък очаквам да го получа някога...
Продължаваш да си задаваш въпросите, ех тоя стрелешки Меркурий на МЦ и водолейски Асц, просто няма отърване!  :lol:
И не бих казала все още, че съм на "ти" с "астро дълбините", както ти се изрази. Някои казват, че астрология се учи цял живот, а понякога и един живот не е достатъчен... та в тази връзка ти лично какво мислиш по въпроса, м?  :P
Подробни персонални интерпретации тук не практикуваме... АН мисля, че ти е казала вече, искрено и директно. Виждам, че си извадил транзитите от астрокома, но не ги разглеждам по този начин. Изглежда доста... ммм... абстрактно. Нито пък някой тук ще тръгне да ти дава акъли как да си живееш живота и да се напъва да го прогнозира, за да се докаже колко добър астролог е. Тук е форум за дискусии. Искаш ли да се включиш?

P.S. Нямам проблем с английския да преведа данните от astro.com-а, споко  ;)
« Последна редакция: Април 12, 2007, 05:04:45 pm от Lillie »
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Lillie

• 30532
AZ SAM STRELEC
« Отговор #29 -: Април 12, 2007, 06:03:05 pm »
Цитат
a pak az sam lubopiten prosto da razbera poveche za sebe si ...i za sveta vaobshte!!!!!!!!!!!!
А там Практикум по астрология пита ли вече? Гарантирам ти, че може да има достатъчно ентусиасти да разплетат всички "нишки" в хороскопа ти  :P  B)

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Lillie

• 30532
AZ SAM STRELEC
« Отговор #30 -: Април 13, 2007, 10:31:29 am »
Драги г-н tozi_k, да не сте ни се разсърдил случайно... така внезапно ни изостави?
Надявам се да получиш суперлативи за съвпада на Венера и Марс в Скорпион, който така те вълнува, при "колегите"  :P
Впрочем, Луната ти в Риби също е с "леко" плутоново оцветяване предвид опозицията й с Плутон.
Струва ми се, че в картата ти има добри предпоставки за изява и влияние в колективен, групов, социален контекст, целта е принадлежност към по-голяма общност, творческо /или духовно/ изразяване в името на общото, цялото, споделяне на духовни и енергийни ресурси, активност и ангажираност в социума и с всичко, което се случва "навън". Възможно е да притежаваш мистичен мироглед, с ориентация към духовното, трансцендентното, в който смисъл си устремен към знание, разширяване на житейския /и духовен/ хоризонт чрез съпричастност към проблемите на хората, обществото, Цялото.

Това е от мен, надявам се някой друг да допълни, ако има желание  :)
« Последна редакция: Април 13, 2007, 10:32:28 am от Lillie »
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

AZ SAM STRELEC
« Отговор #31 -: Април 13, 2007, 01:23:55 pm »
OOOOOO Lillie!!!!!!!!! Kak shte se razsardij na takav otzivchiv chovek, kato teb!! Da naistina imam mnogo goljmo otnoshenie kam duxovnoto i mistichnoto...ama mnogo...nacheten sam po podoben tip temi!!!

No, vse pak kakvo li oznachava Mars i Venus v Skorpio???

Mnogo usmivki!!!  :D   :D   :D  

*

Lillie

• 30532
AZ SAM STRELEC
« Отговор #32 -: Април 13, 2007, 02:45:55 pm »
Ето виждаш ли  :P дори не съм ти направила забележка за правописа... пардон, за латиницата  :D нека сме толерантни и няма да издребняваме, я!  :lol:
Не знам дали вече има отзиви за твоя скорпи съвпад в съседния форум, но аз някак си се чувствам затруднена да ти тълкувам Луната и Венера/Марс в тези домове. Вероятно излъчваш някаква харизма и магнетизъм, за което ти казах вече. Експанзивност и емоционална интензивност, страстите не са ти чужди. Но някакво "гласче" сякаш ми говори, че в проявлението на Луната и Венера/Марс в твоята карта може да има някаква специфика. Да речем, да ангажираш целия си плам и емоционална енергия за постигането на някаква по-висша кауза или цел. В личен план не бих могла, а и не мисля, че е редно да ти кажа какъв си... но нека да видим какво ще ти кажат колегите... нещо "по така", за влиянието на скорпи съвпада Венера/Марс в хороскопа ти  :D

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Lillie

• 30532
AZ SAM STRELEC
« Отговор #33 -: Април 13, 2007, 04:13:46 pm »
Цитат
Da naistina imam mnogo goljmo otnoshenie kam duxovnoto i mistichnoto...ama mnogo...
Да, но го пазиш само за себе си това познание  :P защо не споделиш нещо и тук?  :rolleyes:  
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

AZ SAM STRELEC
« Отговор #34 -: Април 13, 2007, 04:41:29 pm »
"......излъчваш някаква харизма и магнетизъм, за което ти казах вече. Експанзивност и емоционална интензивност, страстите не са ти чужди....."Da, Lillie!!!!
Tochno taka, kogato xorata obshtuvat s men vigdam che sam magnit za tjx!!!
Mnogo prijtno im e i se pojvjva usmivka na licata im-usmivka na radost, na prijtnost, kojto e ot vatre!!!! Pspbeno pak genite-mnogo xubavo se chuvstvat v kompanijta mi...mladi, stari ..vsjkakvi...Ne znam,privlicham gi!!!..Ne iskam da kazvam che sa moj cel..genite de! No taka se poluchava,prosto!
A, za kirilicata...dano ne ti e problem....pisha taka za da ne chetesh maimunki!!!!!
Blagodarj, prijtelko Lillie!!!

*

Lillie

• 30532
AZ SAM STRELEC
« Отговор #35 -: Април 13, 2007, 07:14:46 pm »
Мдам... някои слънца просто не спират да се запознават с хора, все нови хора  ;) мисля, че в особена степен важи за слънца в "домовете на живота", т.е. огнени, а и Слънце в 11-ти дом също може да бъде /в/ "сърцето" на някаква общност... защото тук, в този дом, Слънцето живее, за да бъде част от цялото, но да запази идентичността си  :)

П.С. Какво ти казаха колегите?  :P  
« Последна редакция: Април 13, 2007, 07:15:43 pm от Lillie »
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Lillie

• 30532
AZ SAM STRELEC
« Отговор #36 -: Април 13, 2007, 07:26:28 pm »
Някой беше казал, че астрологията е "изкуство да не дадеш съвет" /Стивън Аройо?/... много обичам да се смея  :D  
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

AZ SAM STRELEC
« Отговор #37 -: Април 13, 2007, 07:40:37 pm »
Skapa Lillie!!!!
Eto kakvo mi e napisal edin uchastnik vav foruma

Ами ...то хората не искаха да ти пишат защото първия ти пост звучеше някак си много заповедно и неприятно , поне на мен така ми се стори.

Ми какво да ти кажа ... така като гледам по картата ти ми изглежда да имаш данни за астрология и окултизъм. С този асцендент и уран в 8-ми дом в секстил с слънцето което пък ти е в 11-ти дом. Така , че... може да фанеш да попрочетеш това онова ( примерно astro.com ) и току виж астрологията може да е твоята стихия :)

А иначе , Уран освен слънцето ти аспектира Сатурн , който пък е в опозиция със Слънцето , според мен това казва , че трябва да си ПО-ТЪРПЕЛИВ. Определено е замесен 4-ти дом (семейната среда) и някакво напрежение там.

Луната в Риби във 2-ри дом в тригон с Нептун , може да говори , че ако си насочен много към материалното е добре да преосмислиш това поради вероятността от заблуди в тази област. :)

9-ти дом в Скорпион и Марс там , може би дава малко фанатизъм , поне понякога.

В любовта как си може би трябва да си по нежен , особено ако ти е липсвала любов в семейството.

От мен толкова , като човек който е чел малко и малко фантазия .

Пийс

*

Lillie

• 30532
AZ SAM STRELEC
« Отговор #38 -: Април 13, 2007, 07:51:08 pm »
Ми фащай съ да четеш астрология в astro.com-а, току виж си станал велик астролог  :P  :D

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Lillie

• 30532
AZ SAM STRELEC
« Отговор #39 -: Април 13, 2007, 09:02:56 pm »
За бойните изкуства... сещам се, че доста отдавна четох една статийка за астрологичните индикации за това. Доколкото си спомням, имаше връзка на Плутон и Уран със силата. Според мен в случая трябва да има някаква свързаност на Слънце/Марс с Плутон/Уран. Връзката Марс-Сатурн вероятно ще изисква дисциплина, /само-/контрол. Или Марс-Юпитер/-Сатурн/...
Силата може да има най-различни проявления, както и различни начини за канализиране. Има крехки на пръв поглед същества /и нерядко инвалиди/, притежаващи невероятна и завидна сила на духа, шапка им свалям.
tozi_k, не се чуди защо го казвам  :P имам навика да наблюдавам, и не само тук  B)

П.С. Имам колан по бойни изкуства, но съм се отказала отдавна от такъв тип изяви  :D светилата ми са в тау-квадрат с Плутон, ъглов Марс включен в голям тригон с Луната и изгряващ Уран. Навремето не се занимавах така активно с астрология, иначе щях да взема данните на другарчетата от залата и да ги разгледам.
« Последна редакция: Април 13, 2007, 09:13:38 pm от Lillie »
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.