Здравей Гост

Мечти

• 7 Отговора
  • 2548 Прегледи
Мечти
« -: Април 09, 2007, 06:18:12 pm »
Здравейте разбиращи хора :) преди малко се събудих от следобеден сън...реших най-накрая да пиша в някакъв подобен форум,защото напоследък адски често ми се случва (както и този път) да сънувам точно нещата които много искам да ми се случат реално...даже не съм си мислила преди да заспя за това и изведъй го сънувам,после се събуйдам ж лошо настроение че не е реално...Въпросът ми е: след като сънувам мечтите си,в реалния живот дали ще се сбъднат?
П.П. Искам да отбележа че тези мечти не са някакви нереалистични..става дума за любов...ако нещо не е ясно,мога да изясня :)
Мерси :)

Мечти
« Отговор #1 -: Април 10, 2007, 12:22:34 am »
Цитат
Здравейте разбиращи хора :) преди малко се събудих от следобеден сън...реших най-накрая да пиша в някакъв подобен форум,защото напоследък адски често ми се случва (както и този път) да сънувам точно нещата които много искам да ми се случат реално...даже не съм си мислила преди да заспя за това и изведъй го сънувам,после се събуйдам ж лошо настроение че не е реално...Въпросът ми е: след като сънувам мечтите си,в реалния живот дали ще се сбъднат?
П.П. Искам да отбележа че тези мечти не са някакви нереалистични..става дума за любов...ако нещо не е ясно,мога да изясня :)
Мерси :)
Може сънищата да ти подсказват много неща от реалния живот  :) ,но какъв процент от тях ще се случат зависи от теб ,а сънищата могат да ни подскажат какъв подход да предприемем.Детайлите от съня са важни ,дори и най -дребните елементи внасят пояснения.

Мечти
« Отговор #2 -: Април 10, 2007, 09:38:39 am »
ami...te syni6tata mi sa nqkakvi haoti4ni..nqmat opredelen siujet..ili pone tezi za koito pitam v slu4aq..se6tam se 4e v ediniq syn bqh zaspala (s vyprosniq 4ovek do men) v zatymnena s perdeta staq v dvoino leglo i zavivkite bqha svetli..veroqtno 4ar6afi..po nqkoe vreme stanah i v banqta (neznam za6to) si kazahme 2-3 ostri dumi s maika mi,koqto neznam kakvo prave6e v synq mi..ne se vryzva6e...
dr koeto si spomnqm be6e 4e s 4oveka bqhme v golqma auditoriq (v universiteta) i ima6e mn hora i zapo4va6e nqkakva lekciq i az trqbva6e da trygvam,vzehme si dovijdane,celunahme se i synq mi svyr6i...
vodehme i nqkakvi kratki razgovori...tova e koeto se se6tam kato podrobnosti

Мечти
« Отговор #3 -: Април 10, 2007, 01:43:42 pm »
Цитат
ami...te syni6tata mi sa nqkakvi haoti4ni..nqmat opredelen siujet..ili pone tezi za koito pitam v slu4aq..se6tam se 4e v ediniq syn bqh zaspala (s vyprosniq 4ovek do men) v zatymnena s perdeta staq v dvoino leglo i zavivkite bqha svetli..veroqtno 4ar6afi..po nqkoe vreme stanah i v banqta (neznam za6to) si kazahme 2-3 ostri dumi s maika mi,koqto neznam kakvo prave6e v synq mi..ne se vryzva6e...
dr koeto si spomnqm be6e 4e s 4oveka bqhme v golqma auditoriq (v universiteta) i ima6e mn hora i zapo4va6e nqkakva lekciq i az trqbva6e da trygvam,vzehme si dovijdane,celunahme se i synq mi svyr6i...
Много са си показателни ,но ще ги разглеждам по-късно.

*

Lillie

• 30532
Мечти
« Отговор #4 -: Април 10, 2007, 02:06:01 pm »
Наскоро четох една астрологична статия за сънищата. Свързват ги с 8ми дом - знак на върха и планети в него. С Близнаци на върха на 8 дом всяка нощ пътувам, стягам багажи разни... или полагам училищни или университетски изпити... писна ми вече  :blink:  :huh:
« Последна редакция: Април 10, 2007, 02:06:46 pm от Lillie »
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

Мечти
« Отговор #5 -: Април 10, 2007, 02:35:07 pm »
ЗЪБОЛЕКАР МНОГО ЩЕ СЪМ ТИ БЛАГОДАРНА ;)

Мечти
« Отговор #6 -: Април 11, 2007, 09:45:44 pm »
Цитат
Да сънуваш любов е отражение на емоционалното състояние на човека-радост ,щастие,веселие.Леглото може да се тълкува ,като покровителство и нещо ,което те кара да се чувстваш спокойна и комфортно,също така и като бременност.Банята се тълкува като нещо ,което те кара да се чувстваш гузна и подтисната от чувсвата си с въпросния човек и тъй като в съня си виждаш авторитет в лицето на майката ,най-вероятно си получила упреци за връзката си , банята е желанието да промениш нейната нагласа за твоите отношения.Целувката ,голямата аудитория ,многото хора са притеснения и примирение с определени обстоятелства ,нещо което трябва да приемеш на доверие,но те кара да имаш съмнения за предстояща раздяла.

Мечти
« Отговор #7 -: Април 12, 2007, 12:47:50 am »
mersi mnogo ;)