Здравей Гост

гаден сън :(

• 25 Отговора
  • 8217 Прегледи
« -: Април 10, 2007, 12:23:08 am »
Сънувах, че имам нещо мокро на челото си. Започнах да го бърша с ръце,но не спираше. Отидох да се погледна в огледалото и видях, че от челото ми тече гной и не спира. Ужас!
След няколко дни сънувах, че на друго място на тялото ми има нещо, от което пак течеше гной, изстисквах го и пак течеше. Моля ви, кажете ми какво според вас означават тези сънища. :o Започвам да се плаша, защото в един съновник пишеше, че гной означава болест.

« Отговор #1 -: Април 10, 2007, 12:32:28 am »
Цитат
Сънувах, че имам нещо мокро на челото си. Започнах да го бърша с ръце,но не спираше. Отидох да се погледна в огледалото и видях, че от челото ми тече гной и не спира. Ужас!
След няколко дни сънувах, че на друго място на тялото ми има нещо, от което пак течеше гной, изстисквах го и пак течеше. Моля ви, кажете ми какво според вас означават тези сънища. :o Започвам да се плаша, защото в един съновник пишеше, че гной означава болест.
Ще ти дам съвет да не се шашкаш,защото гной се тълкува като изобилие (я си пусни тото фиш ;)  :D )

« Отговор #2 -: Април 10, 2007, 01:00:11 am »
Лелеее, сякаш ще се успокоя, а ако взема и да спечеляяя :P
Благодаря ти :)  

« Отговор #3 -: Април 10, 2007, 03:15:35 am »
Цитат
Лелеее, сякаш ще се успокоя, а ако взема и да спечеляяя :P
Благодаря ти :)
Ще имаш да черпиш кафе ако спечелиш ;)  :D ,но баба    ми казва,че е на печалба ;) (пробвай).

*

Kali

• **
  • 1411
« Отговор #4 -: Април 10, 2007, 10:22:24 am »
Док, а какво означава да сънуваш цялото си лице в пъпки  :blink: ? Без гной.
Ние можем да бъдем промяната, която искаме да видим в света.

« Отговор #5 -: Април 10, 2007, 01:41:34 pm »
Цитат
Док, а какво означава да сънуваш цялото си лице в пъпки  :blink: ? Без гной.
Пак същото -пущай тото . ;)
Пъпките са на пари ,без значение дали са с гной или без.

« Отговор #6 -: Април 14, 2007, 01:00:42 pm »
С ТОТО-то нещо не се получи  <_<  ама карам баща ми всяка седмица да зарежда ваучер b-connect  да видим ще карам ли аз мини купър,или не ;)  :P  :D

Гаджето ми сънувал една вечер,че мен ме гони някакво голямо черно куче, но не успяло да ме стигне.После тръгнал да ме търси,но някакво друго,този път бяло куче се появило от някъде и го охапало по ръката.Какво иска тази глутница от нас????? :(

Между другото малко ми е гадничко,че не съм компетентна по нито една тема,която се води в този форум, надявам се че не ви досаждам много с разните си сънища :rolleyes:  :rolleyes:  :rolleyes:  

« Отговор #7 -: Април 14, 2007, 07:05:57 pm »
Цитат
С ТОТО-то нещо не се получи  <_<  ама карам баща ми всяка седмица да зарежда ваучер b-connect  да видим ще карам ли аз мини купър,или не ;)  :P  :D

Гаджето ми сънувал една вечер,че мен ме гони някакво голямо черно куче, но не успяло да ме стигне.После тръгнал да ме търси,но някакво друго,този път бяло куче се появило от някъде и го охапало по ръката.Какво иска тази глутница от нас????? :(

Между другото малко ми е гадничко,че не съм компетентна по нито една тема,която се води в този форум, надявам се че не ви досаждам много с разните си сънища :rolleyes:  :rolleyes:  :rolleyes:
Добре си дошла и на никого не досаждаш :D ,пиши си сънищата на воля.
Не спирай да си пущаш фишове ,за съня ще ти отговоря малко по-късно.

*

Xalia

• *
  • 164
« Отговор #8 -: Април 14, 2007, 08:55:45 pm »
Понеже и двете кучета са агресивни, това е вероятно и темата на съня.

Лично при мен кучето в съня символизира телесни/здравословни потребности или състояние. Например при последния "кучешки" сън трябваше да сложа на животното верига, която му опираше на зъбите, като знаех, че ще му е неприятно, но е за малко и то трябва да изтърпи. В действителност трябваше да отида на зъболекар.

Та ако свържеш двете може да се получи значение да речем като: агресивност в резултат от подтиснати телесни/здравни потребности...или пък нещо друго, което по отговаря на твоята ситуация. Аз се опитвам да ти дам просто импулси, за да откриеш значението за теб.

За съня с пъпките пак ми се струва, че има връзка с подтиснато на телесна/здравна основа, което обаче си пробива вече самостоятелно път, като не се съобразява с това как ще изглеждаш сега на околните. Т. е. нещо подтиснато излиза наяве (извън твоя контрол), а точно това ти може би най-малко си го искаала да стане.

*

Xalia

• *
  • 164
« Отговор #9 -: Април 14, 2007, 09:23:55 pm »
За гнойта мисля, че колкото и да плаши в първия момент, положителното е че е наяве - срещу неприятностите, които са видими или познати, т. е. локализирани, имаме шанса да предприемем нещо.

Така стои въпроса и със сънищата за трупове в мазето - нещо разлагащо се излиза на повърхността и ни дава шанса да работим върху него.

« Отговор #10 -: Април 15, 2007, 01:25:48 am »
Цитат

Черното куче се свързва с измяна на приятел,а бялото с благополучие,но както и Xalia спомена ,може да е проява на някаква болка, а мястото на захапаното да показва къде ще се появи.
Сънищата с кучета са символ на противоположните качесва -добро и зло .Добронамерените символизират верните приятели,а злите са символ на враговете.

« Отговор #11 -: Април 15, 2007, 05:58:58 pm »
Когато човек е поставен пред някаква дилема, мислите ли, че е възможно да сънува например най-правилното за него решение??? Нямам предвид да сънува какво точно трябва да направи, а примерно нещо което да му подскаже...просто тези кучета ги свързвам с нещо :rolleyes: .       а, си спомням когато бях в 11 клас една многоуважавана от мен учителка ме посъветва преди да си легна да изпия половин чаша вода, и на сутринта ако съм сънувала въпросния "знак" да изпия и останалата вода... честно, не помня дали стана нещо :P  :D  :D  :P
« Последна редакция: Април 15, 2007, 06:00:22 pm от ralica_sk »

*

Xalia

• *
  • 164
« Отговор #12 -: Април 15, 2007, 08:48:42 pm »
За да получим информация на сън за определена ситуация, можем да си поставим малко преди заспиването настоятелно конкретен и ясен въпрос и да възнамерим да си спомним съня на другия ден. Ако не се получи веднага, струва си да постоянстваме няколко дни подред. При този метод съществува опасност да сбъркаме въпроса с желание, т. е. да проектираме желанието в съня и да получим изопачен отговор. Ако наблюдаваме и проследяваме (например чрез записване) сънищата си и настъпилите след тях събития, можем да открием учудващо много информация за събития, за които по времето около съня не сме и подозирали.

За трика с водата съм чувала в друга връзка - приемането на течности малко преди сън може да ни накара да ползваме тоалетната, а при ставането е вероятно да сме сънували тъкмо и да имаме още живи впечатления от съня. При мен тази задача (да ме събужда 2-3 пъти на нощ) е поела разглезената ми котка.  :D  

« Отговор #13 -: Април 16, 2007, 11:31:21 am »
Пак ще се върна към съня с кучето. Интересно, но оказа се, че точно на същото място, където приятелят ми сънувал, че го охапа кучето, вчера го ожили оса - даже две ( да му имам късмета ) :D  :D  :D

Xalia, котката ти май наистина е много разглезена :D  моята ме приспива и цяла нощ ми топли краката ;)  

*

Xalia

• *
  • 164
« Отговор #14 -: Април 16, 2007, 12:00:35 pm »
Цитат
Пак ще се върна към съня с кучето. Интересно, но оказа се, че точно на същото място, където приятелят ми сънувал, че го охапа кучето, вчера го ожили оса - даже две ( да му имам късмета ) :D  :D  :D

Xalia, котката ти май наистина е много разглезена :D  моята ме приспива и цяла нощ ми топли краката ;)
Това, че ухапването се е манифестирало наистина в живота като ужилване, може да не е единственото и окончателно значение на съня, а може и да е. Ако приятелят ти наблюдава събитията, може да открие и други връзки.

А  ужилването е пример за това, което имах предвид като казах, че чрез сънищата понякога получаваме информация за бъдещи събития, за които в момента на съня и не подозираме. Жалко само, че понякога тази информация е много обстойна, когато се отнася за горе-долу незначителни неща, а когато се отнася за важни теми е  често или оскъдна, или грижливо закодирана. Затова не всеки си прави труда да се занимава с изследване на сънищата.

« Отговор #15 -: Април 21, 2007, 03:07:23 pm »
Какво означава да сънуваш малко черно котенце и да го галиш? Имаше и други котенца черно-бяло и сиво с шарка на дива котка.

*

Xalia

• *
  • 164
« Отговор #16 -: Април 22, 2007, 07:42:46 am »
Кучетата, котките и други доместицирани животни символизират опитоменото у нас, което обаче може и да хапе, както и видяхме в съня с кучето на приятеля ти.

Да галиш коте означава, предполагам, че ще  поглезиш детето у себе си ("малко черно котентце"), ще си позволиш нещо приятно. Ако имаш други наблюдения, бих се радвала, ако ги споделиш. :)  

« Отговор #17 -: Април 22, 2007, 02:01:15 pm »
Все още нищо не мога да свържа с този сън  :rolleyes:  

« Отговор #18 -: Април 22, 2007, 04:43:04 pm »
Цитат
Все още нищо не мога да свържа с този сън  :rolleyes:
 :P Трябва да изчакаш малко.
 Имала съм сънища, които са се сбъдвали след 2 години.
"Сърцето има доводи, които разумът не познава"  Паскал

« Отговор #19 -: Април 23, 2007, 12:09:36 am »
Котката символизира непредвидимите ситуации,нестабилност ,а също и интуитивната страна на всеки човек.Котката се свързва и с желанието за интимна връзка.Черната котка е знак за вашите подсъзнателни тъмни сили,множество котета  ,говорят за чувство самота и усещане ,че си изгубен.Ласките са свързани с неблагодарност от хора, на които нищо не сте сторили.Това ,че съня е свързан с дива котка е показател за бърза реакция във всяка ситуация.