Здравей Гост

гаден сън :(

• 25 Отговора
  • 8216 Прегледи
« Отговор #20 -: Април 23, 2007, 08:12:29 am »
здравейте!

толкова ме притесни съня, които сънувах и речих да пиша в този форум...разбира се изчетох всички сънивници, но всичко написано в тях е много противоречиво..сънувах сина си да лежи до дете, което беше с бяло лице т.е.  маскирано като мим с червени устни...

« Отговор #21 -: Април 23, 2007, 10:03:21 am »
Цитат
здравейте!

толкова ме притесни съня, които сънувах и речих да пиша в този форум...разбира се изчетох всички сънивници, но всичко написано в тях е много противоречиво..сънувах сина си да лежи до дете, което беше с бяло лице т.е.  маскирано като мим с червени устни...
Устните с червило означават лекомислено поведение.
Маскираното лице е предупреждение за измама .
Ако сина е на години за женене то може да означава ,че ще се сдобие с дете.
Това ,че са легнали означава очакване.

marifisa,ще съм ви благодарен, ако ми кажете на каква възраст е сина ви,защото тогава ще мога да ви отговоря по- ясно за значението .
Ще ми е от помощ и пояснение за  мястото,на което са лежали.

« Отговор #22 -: Април 23, 2007, 01:15:50 pm »
Blagodarq za otgovora...sinyt mi e na 14 godini...moje bi samoto lice na deteto do nego mi e napravilo silno vpe4atlenie..tolkova bqlo  s 4erveni ustni pri tova qrki..nemoga da kaja nisto za tova kyde se razviva moqt syn..prosto gi vidqh...znam ot moqta maika, 4e ne hubavo da se synuvat deca..ozna4avat griji....

« Отговор #23 -: Април 23, 2007, 02:55:49 pm »
Цитат
Blagodarq za otgovora...sinyt mi e na 14 godini...moje bi samoto lice na deteto do nego mi e napravilo silno vpe4atlenie..tolkova bqlo  s 4erveni ustni pri tova qrki..nemoga da kaja nisto za tova kyde se razviva moqt syn..prosto gi vidqh...znam ot moqta maika, 4e ne hubavo da se synuvat deca..ozna4avat griji....
В този случай са засегнати общуването и грижите за детето.Майка ви е права когато казва ,че децата в съня са предпоставка за грижи,защото всяка една майка наблюдава детето си дори подсъзнателно ,а по време на сън нещата изкристализират в някаква форма.
Колкото до съня ,значението е най-вероятно приятел който може да подведе сина ви към лоши навици.Самата маска на мим може да ви насочи към някой от приятелите на детето ви ,опитайте се да си спомните дали някое от децата,които дружат със сина ви не ви е направил по-ярко впечатление с някяква реплика или с формата на устните ,това може да даде яснота в посланието ,което съня ви отправя.

« Отговор #24 -: Април 23, 2007, 04:34:12 pm »
Blagodarq Vi ...mislq, 4e trevogata ot synq po4ti iz4ezna s napredvaneto na denq...

« Отговор #25 -: Април 24, 2007, 07:17:37 am »
Здравейте!

За съжаление сънят ми се сбъдна...в смисъл бях подложена на стрес от страна на "мъжа на мъжа на моя живот" .....заяви , че ще излиза с приятели в 8 вечерта ....но най- страшното се случи когато разбрах какво място смятат да посетят...съдба...