Ох, и аз я обичам тази комбинация. Добавям и малко маслинки. Докато пиша и взех да се давя в слюнка.
Цитат на: Uran в Август 13, 2010, 06:44:10 pmЗа мен платата със сирене и плодовете. Пу-Пу! :blink: :blink:умирам за такива, особено синьо сирене с круши и грозде..малко съм пристрастена и тази вечер мисля само това да хапна, с бяло вино.. :08:
За мен платата със сирене и плодовете. Пу-Пу! :blink: :blink:
Вижън, благодаря за вкусотиите, аз също си падам много по тази комбинация, пък сирената са ми голяма слабост. Мррр. :wub: Нека сега и аз да ти честитя празника! Да бъдеш здрава и щастлива! :blink:
нема да се плашиш Уран, тука има гребкини , плувци ще те спасим от удавяне
Цитат на: strelicka в Август 13, 2010, 06:54:28 pmнема да се плашиш Уран, тука има гребкини , плувци ще те спасим от удавяне Коя е другата гребкиня, освен мен? Яяяяя...бърже да си признае.
ЧРД,момичетаБъдете здрави,здрави,здрави,,,Сейте добро и дано добро ви настига. :kissd: :58:
Оракула изрече:
ЧРД Вижън ! :blink:Бъди щастлива с това което си и нека това щастие прелива в тези около теб,не изневерявай на Слънцето! Дзен ти праща послание:Аз Съм Пътник през пустинята. От Себе Си Идвам - Към Себе Си Пътувам.
Цитат на: Скарлет в Август 13, 2010, 07:56:05 pmЦитат на: strelicka в Август 13, 2010, 06:54:28 pmнема да се плашиш Уран, тука има гребкини , плувци ще те спасим от удавяне Коя е другата гребкиня, освен мен? Яяяяя...бърже да си признае. аз бе мило, у левски спартак на панчарево, но ме уплаши една жена-мъж там , не мерси да изглеждам така,та тренирах по- малко от година, после плуване
Ако не е стигнало угощението, само дайте знак, че искам всички да се въргалят като преяли котараци с доволни физиономии, усмихнати като аватара на Аурора. Всеки път се смея като го видя, падам.