Здравей Гост

ЧРД!

• 2958 Отговора
  • 617843 Прегледи
*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
Re:ЧРД!
« Отговор #1600 -: Декември 11, 2010, 06:51:17 pm »

Вера Кочовска ми е много ,ама много близка....По-добре е! :(
Изпращам цялата си положителна енергия за майка ти и Вера...вярвам , че Вселената си знае работата.... :wub: :wub:

все ме човърка едно, доц.Спасов спомена,че постоянно повтаряла думата "звездопад", вчера гледах старо неино интервю с Венета и там казва ,че душите на мъртвите отиват , кръжат в звездопада.... какво ли значи :rolleyes:
преди е споменавала,че е обвързана с кармата на България, има съвпад Сатурн/Слв в Рак и здравословното й състояние показвало положението на страната ни, значи в момента сме
в критично състояние ,необходими са интензивни и спешни мерки за да се спасим като държава, дано попаднем на добри лекари,като  д-р Хаус....

http://vbox7.com/play:abb66abf
http://www.blitz.bg/news/article/84332

моля се Господ да им даде сили на всички нуждаещи се да преминат изпитанието.....да бъде волята му...

Стреличка..., отиди до Руската църква и се помоли на мощите на Отец Серафим....Вземи от там светена вода и елей и като отидеш при нея и дай да отпие глътка вода, а на челцето и направи кръстче с елея....Вярата , вярата и само вярата....
ВЕРА ме е спасявала няколко пъти....Много ми е мъчно за нея..,но тя сама си го избра , тя прекали...просто прекали.... :( В :blink: :'(СЯКО РАЖДАНЕ НА ЗВЕЗДА Е СМЪРТ НА ЧОВЕК...

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Uran

• 6041
« Отговор #1601 -: Декември 12, 2010, 03:11:12 am »
Извинявам се, че спамя в тази тема, но си го мисля отдавна. Е ли е възможно да се е самонатровила с поетата човешка болка също като персонажа от "Зеленият път"? Просто силите и да не са и стигнали да се "самопочисти". :(

*

Марая

• 28287
« Отговор #1602 -: Декември 12, 2010, 03:17:22 am »
Извинявам се, че спамя в тази тема, но си го мисля отдавна. Е ли е възможно да се е самонатровила с поетата човешка болка също като персонажа от "Зеленият път"? Просто силите и да не са и стигнали да се "самопочисти". :(

:( :( Да!

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

kabala

• **
  • 1291
    • страницата на Кабала
« Отговор #1603 -: Декември 12, 2010, 07:30:55 am »
Честит празник на Инти! Да си ми жива, здравааааа и стига плюска на тая маса-))))) ;D ;D ;D ;D Наздраве на всичкииии от Бургасссссс-)))) Вещата. Лорда и Язе вдигаме наздравица за малкото Интенце-))) :49: :49: :49: :49:
Ако човек не знае към какво пристанище да държи курс,за него нито един вятър няма да бъде попътен! , Сенека

*

Vision

• 3523
« Отговор #1604 -: Декември 12, 2010, 12:15:07 pm »
честит рожден ден и от мен, Инти.. :blink:

пожелавам ти много щастие и любов и може би, ако ти го искаш, и едно сладко .. ;) :blink:

Не се излагай!! Провери си правописа!! Точно ТУК!!
''Не знам'' се пише отделно /за разлика от ''Неграмотен''/..

« Отговор #1605 -: Декември 12, 2010, 05:13:08 pm »
Честит рожден ден, Инти!

Много ми липсва присъствето ти във форума. Пожелавам ти да намираш време за всичко, което ти се иска да му се посветиш!

Ето и за този да намериш време. ;D

Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

*

priya

• **
  • 1263
« Отговор #1606 -: Декември 12, 2010, 05:15:45 pm »
.
« Последна редакция: Юни 11, 2011, 04:05:51 am от priya »
"По-умният винаги отстъпва" - това обяснява господството на глупостта в света!

*

Инти

• 2068
« Отговор #1607 -: Декември 12, 2010, 05:48:53 pm »
Много Ви благодаря за пожеланията :sa: :kissd:

Обещавам да Ви радвам повече с моето присъствие тук.

« Отговор #1608 -: Декември 12, 2010, 05:53:08 pm »
  Инти, честит рожден ден и от мен! Пожелавам ти мнооого здраве и да намериш час по-скоро призванието си в този живот, за да усещаш пълнотата на мига, деня, живота. Подарявам ти пълна кошница с късмет  :blink:!

*

Uran

• 6041
« Отговор #1609 -: Декември 12, 2010, 06:05:31 pm »
Честит Рожден Ден, Инти! Пожелавам ти щастие, здраве, хармония в търсенето на нови по-красиви светове!

*

Diyana

• 2705
« Отговор #1610 -: Декември 12, 2010, 06:14:43 pm »
Честит рожден ден, Инти, и добре завърнала се.
Obscenis, peream, Priape, si non
uti me pudet improbisque verbis
sed cum tu posito deus pudore
ostendas mihi coleos patentes
cum cunno mihi mentula est vocanda

« Отговор #1611 -: Декември 12, 2010, 06:39:41 pm »
Честит Рожден Ден,Инти!
Много здраве,щастие и наситени с добро настроение дни ти желая!

*

Марая

• 28287
« Отговор #1612 -: Декември 12, 2010, 06:59:23 pm »

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН ИНТИ! ЖЕЛАЯ ТИ ЗДРАВЕ , КЪСМЕТ И СРЕЩИ СЪС СРОДНИ ДУШИ!

*

Инти

• 2068
« Отговор #1613 -: Декември 12, 2010, 07:10:03 pm »
Аригато ( значи благодаря на японски, ударението пада върху О) Ви на всички отново.

Пожелавам си някой от рожденните ми дни да бъде сред японска градина и да пия дзен чай.

*

Инти

• 2068
« Отговор #1614 -: Декември 12, 2010, 07:18:34 pm »

Благодаря ти за пожеланието. Ех този ретрограден Меркурий обича да изненадва ;D

Честит Рожден Ден от мен на Виктория, пожелавам й да пее с гласа на душата си, в сърцето й да свири музика от ангелска арфа, да бъде закриляна и много обичана.

Този рожден ден ми беше Рибешки отвсякъде, не стига че транзитната Луна беше в Риби ами и 4 души зодия Риби бяха на купона, аквариума беше пълен с цветни рибки, сега трябва да намеря още две Стрелчета за другия рожден ден, за балансирам вода и огън. ;) :P ;D
« Последна редакция: Декември 12, 2010, 07:23:20 pm от Инти »

*

holanda

« Отговор #1615 -: Декември 12, 2010, 07:28:59 pm »
Инти,Честит Рожден Ден !!!

бъди здрава,жизнена,хармонична и цялостна  :88: :58:

Не губи връзката с астрала,защото едва се свързах,за да поръчам тамошен гуру за теб  :P

*

Марая

• 28287
« Отговор #1616 -: Декември 12, 2010, 07:39:03 pm »

Благодаря ти за пожеланието. Ех този ретрограден Меркурий обича да изненадва ;D

Честит Рожден Ден от мен на Виктория, пожелавам й да пее с гласа на душата си, в сърцето й да свири музика от ангелска арфа, да бъде закриляна и много обичана.

Този рожден ден ми беше Рибешки отвсякъде, не стига че транзитната Луна беше в Риби ами и 4 души зодия Риби бяха на купона, аквариума беше пълен с цветни рибки, сега трябва да намеря още две Стрелчета за другия рожден ден, за балансирам вода и огън. ;) :P ;D

Можеш да и го честитиш лично...Оказа се , че и тя има слабост към това място от 2009г....

http://astrosite.org/forum/index.php/topic,4851.0.html

Лелеее , това е множко огъня и водата.... ;D ;D
Бъди щастлива , желана и обичана...!
http://www.youtube.com/watch?v=NmctsmACV7E&feature=related

*

Lillie

• 30532
« Отговор #1617 -: Декември 12, 2010, 07:44:04 pm »
Честит Рожден Ден, мила Инти!  :58:

Желая ти лични успехи, творческо вдъхновение, много красиви мигове с любими хора и да съхраниш чистотата и искрената вяра, които излъчваш, в този арогантен и циничен материален свят.  :blink:

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #1618 -: Декември 12, 2010, 07:47:45 pm »
Честит Рожден Ден,Щастливка!
Пожелавам ти щастие и ухание на цветя и любов в дните ти!

*

Инти

• 2068
« Отговор #1619 -: Декември 12, 2010, 08:10:01 pm »

Можеш да и го честитиш лично...Оказа се , че и тя има слабост към това място от 2009г....

http://astrosite.org/forum/index.php/topic,4851.0.html

Лелеее , това е множко огъня и водата.... ;D ;D
Бъди щастлива , желана и обичана...!
http://www.youtube.com/watch?v=NmctsmACV7E&feature=related

С удоволствие бих й го честитила лично , ако ми кажеш как може да се случи това?  

Аз ценя човека заради това, което е. Всеки е уникален сам по себе си, за мен  е важно да усещам душата на човек, да имам връзка с нея, ако това го няма просто всичко останало е без значение. Радвам се, че имах възможност да се запозная с децата ти, всяко едно от тях си има своята красота.

Относно репортажа , наистина е трогателен. Жената е толкова чиста и непорочна, радвам се, че има силен  дух.  Наистина когато един ден човечеството е готово ще преминем на Терра , там ще има изобилие, ще има хармония, ще има любов за всички, затова работете тук и сега , нека душите ни са чисти за да се пренесем в един нов много по-красив свят.