Небесна, ще продължа да се опитвам да тълкувам солара ти за тази година.
Виждам, че сол. Слънце попада в 9 сол. дом, което ще рече, че ти би имала възможността да се възползваш от удоволствията на живота, да пътуваш, да обогатиш контактите си, да се срешне с богато душевни хора. Това е добра позиция за сол. Слънце, защото означава, че ако през изминалата година си имала значими проблеми, то през настоящата ти ще успееш да се "освободиш". Като цяло имаш акцентиран 9 соларен дом, падащ се във втори натален.
Ъгловите ти соларни домове се намират в кардинални знаци, което означава че ще имаш една активна година. Според мен доста пътувания (по въздух) свързани с работата ти. Тъй като сол. Венера се намира в 9 дом във Водолей (въздушен знак), а Везни управляват твоя 10 натален дом.
Прави ми впечатление, че сол. Уран попада в 10 сол. дом. Това означава, че ще има съществена промяна в твоята кариера.
Втори дом от солара ти е доста значим, защото kупсидата му попада върху радикална планета (Юпитер). Във втори сол. дом ти е и Марс. Въобще оста 2/8 е силна. Или поне аз така я виждам. Според мен трябва да очакваш някакви финансови облаги (може би вид наследство). Сол. Юпитер е в 9 сол. дом и прави точен съвпад с нат. Меркурий, намиращ се във втори натален още едно доказателство за парични постъпления.
Интересен ти е солара и ми се иска да продължа, но трябва да тръгвам за работа

.