Мерака ми не минава

, просто ангажиментите нямат край

.
Небесна, аз продължавам да виждам в твоя солар ПАРИ.
Соларен Сатурн ти е в 4 дом, а 7 и 8 соларни домове попадат в знака на Козирог. Ти или ще трябва да гледаш възрастен родител (ако родителите са ти живи) или отивам отново към някакво наследство (8 дом) или другата вероятност е да живееш под един покрив с мъж, т.е. да създадеш семейство. Според мен най-вероятно е събитието да е свързано с наследство от родители. Но пък сол. Меркурий ти е в 7 соларен дом и прави връзка с втори натален. Незнам много се обърквам, защото за сол. Меркурий в 7 сол. дом е характерно да има предложение за брак.
СЛВ е също по оста 7/1. А като гледам и 4 сол. дом ти е управляван от Меркурий, както и 7 натален. Определено може да се мисли и за създаване на нов дом, т.е. семейство. И 5 соларен и 5 натален ти се управляват от Венера. Венера в солара е силно поставена. Прави съвпад с Нептун и Хирон в 9 дом. Може и "чуждоземец" да ти е късмета. Но сол. Венера в 9 дом може още да се тълкува и като израстване на душата. Определено като гледам прогресивна Луна е също в Дева и след броени месеци влиза в 9 дом. Ясно е, че ще имаш доста пътувания. И солара и прог. Луна говорят за това.
Но ще спра до тук, защото взех да правя "свободни съчинения" :blink:. Много съм начинаеща и много неща не виждам и не знам. Но пък ми достави голямо удоволствие да се "помъча" със солара ти. Най-вероятно ти вече си си го изтълкувала до основи

, а от мен каквото и да говори солара ти искам да ти пожелая от сърце много лично щастие през настоящата година.