Здравей Гост

Венера в Близнаци

• 29 Отговора
  • 7060 Прегледи
*

AH

• 2201
Венера в Близнаци
« -: Април 12, 2007, 10:21:09 am »
Любовта е състояние на свързаност с енергията на всичко около нас.
Веднъж научим ли се да постигаме това състояние, дори да бъдем извеждани от него, ще знаем как да го постигаме отново и всеки път да го задържаме все по-дълго.
Ще се превърнем в нови хора, с повече енергия и по-щастливи.

:)  

*

Lillie

• 30532
Венера в Близнаци
« Отговор #1 -: Април 12, 2007, 11:14:27 am »
Един човек получил просветление по време на дълбока медитация.
После излязъл навън и... започнал да се смее.

Това го чух съвсем наскоро от един колега в службата, последовател на дзен философията  :)

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

kaily

• 5145
    • http://www.kaily.dir.bg
Венера в Близнаци
« Отговор #2 -: Април 12, 2007, 07:24:35 pm »
И като се научиш да си свързан с битието, пет пари не даваш за свързаност с мъжката (респективно женската) енегрия.
И тогава ти си винаги свързан, а отстрани ти разправят, че си бил саможев. Примерно.
мдам  :D  

*

AH

• 2201
Венера в Близнаци
« Отговор #3 -: Април 13, 2007, 09:57:16 am »
Цитат
И като се научиш да си свързан с битието, пет пари не даваш за свързаност с мъжката (респективно женската) енегрия.
И тогава ти си винаги свързан, а отстрани ти разправят, че си бил саможев. Примерно.
мдам  :D
и накъде ти клони мисълта? :)

Гледам, че тая транзитна Венера ти активира сферата на партньорствата и прави квадрат с наталния Плутон :) - да не решиш да променяш, създаваш, разтрогваш партньорства :)
И се пази тия дни от вредни мисли за пари и власт, по отношение на партньори :)

А саможивостта :D - ами тя е симптоматична, вредна, опасна :D  

Венера в Близнаци
« Отговор #4 -: Април 21, 2007, 10:31:45 pm »
:P Венера мина през наталната ми Венера и нищо. Непоследваха никакви събития. Сега е в Близнаци ще премине и през луната ми  и какво да очаквам пак нищо май.

Хубаво поне че марса ми е в 6 та да имам много работа щото живота ми стана беден на събития.

А Венера съвсем ме забрави <_<  :(
« Последна редакция: Април 21, 2007, 10:32:17 pm от SANIELI »
"Сърцето има доводи, които разумът не познава"  Паскал

*

Lillie

• 30532
Венера в Близнаци
« Отговор #5 -: Април 21, 2007, 10:50:47 pm »
Цитат
:P Венера мина през наталната ми Венера и нищо. Непоследваха никакви събития. Сега е в Близнаци ще премине и през луната ми  и какво да очаквам пак нищо май.

Не очаквай от венерина революция мигновенни резултати. Имай предвид годишния й цикъл, в чийто времеви хоризонт и контекст се случва завръщането й в наталната карта.
Венера през Луна - ако се абстрахираме от всички други фактори, възможно е събитие/изживяване с приятен, емоционален характер, макар и краткотрайно...  :)  
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

Венера в Близнаци
« Отговор #6 -: Април 21, 2007, 10:53:48 pm »
:P Поне резултатите дълготрайни ли ще са от Венера?

*

Lillie

• 30532
Венера в Близнаци
« Отговор #7 -: Април 21, 2007, 11:00:12 pm »
Зависи. Ако нещо трябва да се случи, просто ще се случи  :P
От гледна точка на предиктивните техники единият аспект на транзитна Венера (или завръщането й) може и да не е достатъчен. Но може и да е, ако се разглежда като "тригер" /отключващ/ фактор, а и зависи каква събитийност търсим  :)  
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Lillie

• 30532
Венера в Близнаци
« Отговор #8 -: Април 21, 2007, 11:05:40 pm »
Меркурий в Близнаци - "време е за чат",
Венера в Близнаци - "време е за безгрижен флирт",
Съвпад Венера/Меркурий в Близнаци - "ммм, звучи интересно, но нека е неангажиращо".
 :lol:  :lol:  :lol:
Някой иска ли да продължи за Марс в Близнаци?  :P

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Jeni

Венера в Близнаци
« Отговор #9 -: Април 21, 2007, 11:44:09 pm »
.
« Последна редакция: Януари 31, 2009, 10:29:38 pm от Jeni »

Венера в Близнаци
« Отговор #10 -: Април 22, 2007, 11:16:45 am »
Цитат
Зависи. Ако нещо трябва да се случи, просто ще се случи  :P
От гледна точка на предиктивните техники единият аспект на транзитна Венера (или завръщането й) може и да не е достатъчен. Но може и да е, ако се разглежда като "тригер" /отключващ/ фактор, а и зависи каква събитийност търсим  :)
:P  Търсим всички блага, които може да даде Венера.

Навлязла съм в периода "АЗ ИСКАМ".
Даваш, даваш, трудиш се и накрая искаш да получиш.Омръзна ми да гледам кошничката си празна. :)
На Венера съм и дала най-хубавото място в хороскопа, е време е да ме възнагради. Стига толкова забавяне.Пък наближава края на 9-та ми лична година и правя равносметка на всичко. Положителна е но не ме удоволетворява.Искам още. Положих толкова усилия,докога да чакам до дърти години ли? <_<  <_<

Сега ще трябва да изчисля кога Венера е била в 22градус на Телец.

*

Lillie

• 30532
Венера в Близнаци
« Отговор #11 -: Април 22, 2007, 11:33:13 am »
И аз така се чувствам... то бива, бива забавяне и спънки, ама това вече на нищо не прилича. Е, да се надяваме, че все някога и нашата "кошничка" ще се напълни, все с нещичко  :rolleyes:
За венерини и прочие завръщания - сещам се, че в някоя от по-новите версии на Zet имаше опция за построяване на такъв тип карти. Разглеждат се на същия принцип като солари и лунари  B)

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

Венера в Близнаци
« Отговор #12 -: Април 22, 2007, 11:44:51 am »
:rolleyes: Стигам до мисълта че недоволството е всеобщо или поне е сред рогатите зодии.

Имам наблюдение и върху козирозите и те не са особено щастливи. :)  

*

Lillie

• 30532
Венера в Близнаци
« Отговор #13 -: Април 22, 2007, 11:50:47 am »
Цитат
Сега ще трябва да изчисля кога Венера е била в 22градус на Телец.
Венера съвпада с наталната си позиция на 5.04.2007г. около 16.06ч, ако се вземат предвид координатите на реалното ти местопребиваване.

А "рогатите" не се чувстват доволни, защото имат навика да ритат срещу ръжена  :D  
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Lillie

• 30532
Венера в Близнаци
« Отговор #14 -: Април 22, 2007, 12:05:21 pm »
И, между другото, усещаш ли вече квадрата на транз. Нептун към господарката на стелиума? Или може би ще трябва да се почака Сатурн да "настъпи" този градус за добиване на повече яснота  ;)  
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

sunrain

• 6710
Венера в Близнаци
« Отговор #15 -: Април 22, 2007, 04:23:22 pm »
Тук има и нерогати, дето ги тресе недоволство, но човек каквото си му липсва си го търси ... нормално е.  :D  Сигурно.
Пък Саниели, моля те не говори за дърти години, че ние по-големичките какво да кажем тогава  :rolleyes:

За Марс в Близнаци - време за думи и действия на .. няколко фронта  ;)

Абе незнам как точно да го определя. Моят Марс е там. Нямам си на идея колко силно се проявява и дали той е виновен за дадено поведение или други позиции са причината.  
Изгрява само онзи ден, за който сме се пробудили.

Венера в Близнаци
« Отговор #16 -: Април 22, 2007, 04:30:39 pm »
Цитат
И, между другото, усещаш ли вече квадрата на транз. Нептун към господарката на стелиума? Или може би ще трябва да се почака Сатурн да "настъпи" този градус за добиване на повече яснота  ;)
:D Благодаря за информацията.

Все още не чувствам квадратурата  на Нептун, Сатурна така ме е подхванал, та положението е "тук и сега". Без илюзии,без мечти изцяло съм в реалноста.
Марса ми е силен в момента, в 6 дом има подем , но може и Уран да е ударил едно рамо,Него винаги го подценявам.
Когато Марса ми мина през наталния Южен Лунен възел се прояви като "чистач". В рамките само на 4 дена изчисти всички непотребни неща от живота ми. Появи се като гръм от ясно небе след застой от няколко месеца. Надявам се да продължи в същия дух.
Ау ма то май и пари ще има забравих че ми управлява 2 дом.
Остава само и Венера да се задейства и съм ОК. :P  :P  :P  

*

Lillie

• 30532
Венера в Близнаци
« Отговор #17 -: Април 22, 2007, 04:31:51 pm »
Моя рибешки го усещам като близнашки... много често, само че умножен по 2  (и повече) :lol:  
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Lillie

• 30532
Венера в Близнаци
« Отговор #18 -: Април 22, 2007, 04:45:15 pm »
Цитат
Все още не чувствам квадратурата  на Нептун, Сатурна така ме е подхванал, та положението е "тук и сега". Без илюзии,без мечти изцяло съм в реалноста.
Добре е да си "тук и сега", а и нептуновите вибрации рядко имат видима манифестация и при мнозина от нас се усещат повече в психологически план, особено ако не са съчетани с други, насочени към събитийно изразяване транзити и прогресии.
Но все пак си мисля, че в някакъв смисъл ще се усети лек нептунов полъх... предвид това, че има тройно подчертаване на връзката Венера/Нептун - по транзит, вторична прогресия и в предстоящата слънчева революция  :)

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

Венера в Близнаци
« Отговор #19 -: Април 22, 2007, 04:57:03 pm »
Цитат
Цитат
Все още не чувствам квадратурата  на Нептун, Сатурна така ме е подхванал, та положението е "тук и сега". Без илюзии,без мечти изцяло съм в реалноста.
Добре е да си "тук и сега", а и нептуновите вибрации рядко имат видима манифестация и при мнозина от нас се усещат повече в психологически план, особено ако не са съчетани с други, насочени към събитийно изразяване транзити и прогресии.
Но все пак си мисля, че в някакъв смисъл ще се усети лек нептунов полъх... предвид това, че има тройно подчертаване на връзката Венера/Нептун - по транзит, вторична прогресия и в предстоящата слънчева революция  :)
:D Сигурно си права , така съм се средоточила върху нещата , че на моменти  пропускам нещо.

Вниманието ми е насочено към нат.Нептун, той е в съвпад с транзитния Юпитер. Очаквам илюзии от там, обаче Сатъра ме държи здраво. Може пък и да се напълни кошничката за лято.
Пък и какво е щастието ако не една илюзия.

Sunrain, в кои дом ти е наталния Марс?
« Последна редакция: Април 26, 2007, 10:11:18 am от SANIELI »