Здравей Гост

Венера в Близнаци

• 29 Отговора
  • 7070 Прегледи
*

Lillie

• 30532
Венера в Близнаци
« Отговор #20 -: Април 22, 2007, 05:09:30 pm »
Цитат
Сатъра ме държи здраво. Може пък и да се напълни кошничката за лято.
Пък и какво е щастието ако не една илюзия.

Все някога ще се напълни кошничката. Може и с любов, която да положи началото на някаква промяна  :)  
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

Венера в Близнаци
« Отговор #21 -: Април 22, 2007, 05:22:22 pm »
Цитат
Цитат
Сатъра ме държи здраво. Може пък и да се напълни кошничката за лято.
Пък и какво е щастието ако не една илюзия.

Все някога ще се напълни кошничката. Може и с любов, която да положи началото на някаква промяна  :)
 :P Ще си призная нещо. Кошничката очаквам да се напълни към края на май месец. Със Сатурн нали се бяхме разбрали той казва какво да правя и изпълняли го ще дава. Няма изпитания без награда, въпроса е да успееш да си я вземеш.

А любовта, къде е тя? както се пееще в една песен ще дойде като гръм от ясно небе. Те при мен все така се получават нещата. Когато най-неочаквам се случват и ме поставят в едни ситуации, направо незнам как да реагирам. :D  :lol:  :lol:  
"Сърцето има доводи, които разумът не познава"  Паскал

*

Lillie

• 30532
Венера в Близнаци
« Отговор #22 -: Април 22, 2007, 05:42:20 pm »
Да, в това е смисълът на астрологическия "тайминг" - да знаеш кога е дошъл моментът да напълниш кошничката, а кога да я изпразниш  :D

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

Венера в Близнаци
« Отговор #23 -: Април 22, 2007, 06:07:41 pm »
Цитат
Да, в това е смисълът на астрологическия "тайминг" - да знаеш кога е дошъл моментът да напълниш кошничката, а кога да я изпразниш  :D
:D Това ми го подсказва интуицията . Преди време бях писала че очаквам следващите 4 месеца да са решаващи в живота и така и стана. По-голямата част от тях мина остава ми съвсем малко още.След това ще се прехвърля на следващата цел.

На мен много добре ми повлия Астрологията.Негативното ми мислене успях да го превърна в позитивно/с редки изключения/. Винаги така си нагласям нещата че да се получат.
Замислям се и върху това че след като една планета е слаба в даден период то друга е силна, ще работим с нея. Каква каша би настъпила ако всички планети в един и същ момент са силни. През периода в които Марс не ми беше силен трябваше  да осъзная нещата, та когато стане силен да използвам стимула и шанса. който ми дава.Явно и принципа за Венера е същия. :P

Астрологията дава възможност да си следиш периодите и да си хвърляш силите там където трябва, а не да се разпиляваш. :D
« Последна редакция: Април 22, 2007, 06:09:32 pm от SANIELI »

*

Lillie

• 30532
Венера в Близнаци
« Отговор #24 -: Април 22, 2007, 06:39:30 pm »
Цитат
На мен много добре ми повлия Астрологията.Негативното ми мислене успях да го превърна в позитивно/с редки изключения/.
Това наистина е добро постижение, особено за лични планети /най-вече светилата/ в 8-ми дом. В такива случаи нерядко промяната в начина на светоусещане изисква полагане на повече усилия, за да се осъществи, защото нагласата тук има тенденция да остава фиксирана. Винаги се радвам, когато срещам "осмодомни" Слънца, успяли да постигнат съзнателен прогрес в това отношение, но има и мнозина, които продължават да живеят вкопчени в нагласите си. Впрочем, не по-малко важи и за Луна в 8-ми...

« Последна редакция: Април 22, 2007, 06:43:53 pm от Lillie »
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

AH

• 2201
Венера в Близнаци
« Отговор #25 -: Април 23, 2007, 04:59:08 am »
Цитат

Астрологията дава възможност да си следиш периодите и да си хвърляш силите там където трябва, а не да се разпиляваш. :D
да:)

Аз бих го казала и по друг начин :)

Значи откриваме съответствието между ситуация или събитие и звездите.
В зависимост от конкретната конфигурация /планети, знаци, домове и аспекти/ си избираме генералната линия на поведение, която, в общи линии, се състои в: бори се, бягай или търпи :D  

*

sunrain

• 6710
Венера в Близнаци
« Отговор #26 -: Април 23, 2007, 08:17:34 am »
Sanieli, Марс ми е в седми дом. Защо? :rolleyes:  
Изгрява само онзи ден, за който сме се пробудили.

Венера в Близнаци
« Отговор #27 -: Април 23, 2007, 08:49:45 am »
Цитат
Sanieli, Марс ми е в седми дом. Защо? :rolleyes:
 :P Защото когато се видяхме го коментирахме, но от толкова много информация покрай работата започвам да забравям.  ;)
Силен ли ти е в момента?
Аз и Марса от моя 5 си ходим за ръчичка.
 Надявам се че странното ми чувството за хумор не дразни никого :lol:  :lol:  

*

sunrain

• 6710
Венера в Близнаци
« Отговор #28 -: Април 23, 2007, 01:19:25 pm »
Sanieli, да спомням си, че си говорихме.  :) Марс ми управлява пети дом така, че ... не е много различна ситуацията. Пък дали е силен, както споменах нещо не съм наясно много  :ph34r: Избиват ме някви лудости напоследък, ама той ли ме провокира нямам идея  :blink:    
Изгрява само онзи ден, за който сме се пробудили.

*

kaily

• 5145
    • http://www.kaily.dir.bg
Венера в Близнаци
« Отговор #29 -: Април 23, 2007, 03:24:30 pm »
Цитат
... генералната линия на поведение, която, в общи линии, се състои в: бори се, бягай или търпи :D
или владей ситуацията.
Да се бориш, да бягаш и да търпиш е едно и също, ситуацията владее положението.  :P