Здравей Гост

krajba

• 15 Отговора
  • 4359 Прегледи
krajba
« -: Април 14, 2007, 10:32:30 pm »
kajete mi mi vie astrolozite  kakvo zna4i da krade6 na sun??? kak da si go obqsnq az tova ?

krajba
« Отговор #1 -: Април 15, 2007, 01:10:56 am »
Цитат
kajete mi mi vie astrolozite  kakvo zna4i da krade6 na sun??? kak da si go obqsnq az tova ?
Ще понесете значителни загуби.Ако в съня  ви заловят ще станете причина за голям скандал.

krajba
« Отговор #2 -: Април 15, 2007, 10:03:20 pm »
Цитат
Цитат
kajete mi mi vie astrolozite  kakvo zna4i da krade6 na sun??? kak da si go obqsnq az tova ?
Ще понесете значителни загуби.Ако в съня  ви заловят ще станете причина за голям скандал.
e xubavo ama men ne me zalovixa az uspqx da se skriq ot tqx ne vqrvam da ima skandal koga da go o4akvam razbirash li.... :D  

*

Lillie

• 30532
krajba
« Отговор #3 -: Април 16, 2007, 07:53:38 pm »
Цитат
kajete mi mi vie astrolozite  kakvo zna4i da krade6 na sun???
Астролозите по принцип рядко се занимават с тълкуване на сънища - поне в смисъла, в който го разбираш ти. Но ако наистина проявяваш интерес, би могла да прочетеш по нещо от чичковците Фройд и Юнг  :D

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

krajba
« Отговор #4 -: Април 16, 2007, 09:40:29 pm »
Днес следобяд ми се сбъдна един сън който успях да запомня и го санувах преди 10тина дена :blink:  съштите хора ми излезнаха в ситуация  която я сънувах пълен филм :huh:  има истина в тия сънища нз как става всичко но
вече имам респект към сънищата ;)  

krajba
« Отговор #5 -: Април 16, 2007, 09:50:57 pm »
Цитат
Днес следобяд ми се сбъдна един сън който успях да запомня и го санувах преди 10тина дена :blink:  съштите хора ми излезнаха в ситуация  която я сънувах пълен филм :huh:  има истина в тия сънища нз как става всичко но
вече имам респект към сънищата ;)
znae6 li... az ponqkoga sanuvam situacii koito sam prejivqla prez denq,tai 4e sam skolnna da mislq 4e sani6tata  sa natrupanata emociiq prez denq koqto izbiva prez no6ta,ne sam kazala 4e ne se sbadvat no ne sam i mnogo super ubedena v tova kogato mi se slu4i ne6to takova 6te go povqrvam.... zavisi spored men ot xorata ako sa po emocionalni moje i ve4erta pak pod vazdeistvie na emociite da im se slu4vat stranni rabotii :rolleyes:  

krajba
« Отговор #6 -: Април 16, 2007, 11:55:00 pm »
За мен сънищата не са празни картинки ,които виждаме по време на спане.
Сънищата ни помагат да се разтоварим от напрежение,сънищата ни помагат да открием своето подсъзнание и да научим истини ,които реално не бихме си позволили дори да си помислим.Сънищата откриват нашата душевност ,нашето физическо състояние,нашите стремежи и страхове.Сънищата са олицетворение на природата на човека.
Ще се повторя още веднъж за моите наблюдения върху астрологичните карти и сънуването ;хората с ретроградни планети чрез сънищата си осъществяват контакт с миналото,сънищата им са колоритни и тежки с последователност на събитията ,които сънуват.
Хората, при които липсват ретроградните планети в наталните карти са повече склонни към хаотични и разпокъсани сънища ,които са насочени към разкриване на бъдещи събития.
По мои наблюдения изключение във втория случай правят хората с поставени Сатурн и Плутон в 12 дом и наличието на повече планети разположени там,при тях се наблюдава добър преход както към минали ,така и към бъдещи събития.

Радостни и приятни сънища най-често сънуват хората ,които са с открита и весела природа на характера,не задържат в себе си зли помисли и нямат подсъзнателни страхове.

Сънища свързани с притеснения имат личностите които са под голямо напрежение и се чувсват заплашени от неща в реалността.

Страховитите   сънищата са показателни за хората ,които се чувстват в опасност ,чувстват се несигурни и имат реални или нереални опасения за заплаха.

Уважавам написаното от всички ,които имат нужда да споделят своите вълнения от даден сън и държа да подчертая,че влагам достатъчно енергия и желание да помогна на всеки споделил съня си тук.

МОЛЯ, ЗА УВАЖЕНИЕ КЪМ ХОРАТА ,КОИТО В ЖЕЛАНИЕТО ДА ПОМОГНАТ ,ХАБЯТ ВРЕМЕ И НЕРВИ! Ценете това ,което пишем защото го правим с добри намерения ,като се лишаваме от доста неща за да помогнем на този ,който действително се нуждае от помощ и съвет.

БЛАГОДАРЯ ,ЧЕ ТЪРПЕЛИВО ПРОЧЕТОХТЕ ТОВА МОЕ ОТКРОВЕНИЕ!

krajba
« Отговор #7 -: Април 17, 2007, 08:47:33 am »
mnogo ste mi pak umni4ki bre kak taka.... nikoi ne vi kara da si xabite nervite i energiiite... za drugite nikoi ne se e otnesal kum vas sas neuvajenie ama 6tom vie taka go razbirate ok .6tom 4ovek ve4e ne moje da si izrazi mnenieto .... nqma kakvo pove4e da si kajem .sedete ni6tete si tam zvezdite, kartite i planetite i si pravete kefa......a kogato nqkoi re6i da vi oponira i vie saotvetnoto ne mojete da mu kajete ili dokajete 4e e taka barzate da go napadate i da kazvate znaex si taka 6te6e da stane.......  

S MNOGO UVAJENIE I NE PODCENQVA6TO VA6ITE TALANTI I ZANIMANIQ

krajba
« Отговор #8 -: Април 17, 2007, 08:50:59 am »
Цитат
За мен сънищата не са празни картинки ,които виждаме по време на спане.
Сънищата ни помагат да се разтоварим от напрежение,сънищата ни помагат да открием своето подсъзнание и да научим истини ,които реално не бихме си позволили дори да си помислим.Сънищата откриват нашата душевност ,нашето физическо състояние,нашите стремежи и страхове.Сънищата са олицетворение на природата на човека.
Ще се повторя още веднъж за моите наблюдения върху астрологичните карти и сънуването ;хората с ретроградни планети чрез сънищата си осъществяват контакт с миналото,сънищата им са колоритни и тежки с последователност на събитията ,които сънуват.
Хората, при които липсват ретроградните планети в наталните карти са повече склонни към хаотични и разпокъсани сънища ,които са насочени към разкриване на бъдещи събития.
По мои наблюдения изключение във втория случай правят хората с поставени Сатурн и Плутон в 12 дом и наличието на повече планети разположени там,при тях се наблюдава добър преход както към минали ,така и към бъдещи събития.

Радостни и приятни сънища най-често сънуват хората ,които са с открита и весела природа на характера,не задържат в себе си зли помисли и нямат подсъзнателни страхове.

Сънища свързани с притеснения имат личностите които са под голямо напрежение и се чувсват заплашени от неща в реалността.

Страховитите   сънищата са показателни за хората ,които се чувстват в опасност ,чувстват се несигурни и имат реални или нереални опасения за заплаха.

Уважавам написаното от всички ,които имат нужда да споделят своите вълнения от даден сън и държа да подчертая,че влагам достатъчно енергия и желание да помогна на всеки споделил съня си тук.

МОЛЯ, ЗА УВАЖЕНИЕ КЪМ ХОРАТА ,КОИТО В ЖЕЛАНИЕТО ДА ПОМОГНАТ ,ХАБЯТ ВРЕМЕ И НЕРВИ! Ценете това ,което пишем защото го правим с добри намерения ,като се лишаваме от доста неща за да помогнем на този ,който действително се нуждае от помощ и съвет.

БЛАГОДАРЯ ,ЧЕ ТЪРПЕЛИВО ПРОЧЕТОХТЕ ТОВА МОЕ ОТКРОВЕНИЕ!
I ZA MEN NE SA PRAZNI KARTINKI . ETO TI MNOGO TO4NO GO RAZTALKUVA....... STANA SKANDALAAAA.....

ZA KOETO TI BLAGODARQ.... NE SAM JELALA DA VI ZASQGAM AMA 6TOM VIE TAKA GO PRIEMATE NQMA PROBLEM SKORO NQMA DA SE VIDIM 6te se li6a ot tova da vlizam tuk i  edva li 6te vi lipsvamm

*

AH

• 2201
krajba
« Отговор #9 -: Април 17, 2007, 12:29:20 pm »
Цитат
6tom 4ovek ve4e ne moje da si izrazi mnenieto .... nqma kakvo pove4e da si kajem .sedete ni6tete si tam zvezdite, kartite i planetite i si pravete kefa......a kogato nqkoi re6i da vi oponira i vie saotvetnoto ne mojete da mu kajete ili dokajete 4e e taka barzate da go napadate i da kazvate znaex si taka 6te6e da stane.......  

е, ти пък много бързо се отказваш :)  

krajba
« Отговор #10 -: Април 17, 2007, 02:44:37 pm »
Цитат
Цитат
6tom 4ovek ve4e ne moje da si izrazi mnenieto .... nqma kakvo pove4e da si kajem .sedete ni6tete si tam zvezdite, kartite i planetite i si pravete kefa......a kogato nqkoi re6i da vi oponira i vie saotvetnoto ne mojete da mu kajete ili dokajete 4e e taka barzate da go napadate i da kazvate znaex si taka 6te6e da stane....... 

е, ти пък много бързо се отказваш :)
nqmam drug izbor... prosto ne iskam tuk da 4uvam upreci 4e sam si izrazila mnenieto, 4e ne sam im uvajavala truda i t.n. i 4e im xabq nervite i tintiri mintiri...  

*

Lillie

• 30532
krajba
« Отговор #11 -: Април 17, 2007, 04:59:52 pm »
Винаги има избор. А и мисля, че прекалено лично приемаш нещата... така типично за акцентиране на Скорпион  :)

И не се притеснявай, никой не си ядосала... нищо че днес има новолуние в Овен, а много от пишещите в този форум са със Слънца в този рогат знак  :lol:
« Последна редакция: Април 17, 2007, 05:03:29 pm от Lillie »
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

krajba
« Отговор #12 -: Април 17, 2007, 06:34:02 pm »
Яяяя, ето тук стана проблема :D  :D  :D .
С риск да вляза в "скандала",искам само да отбележа,че не са много хората,които имат търпението или дори времето да прочитат сънищата на всеки влязъл във форума, че и да го тълкуват.Мисля,че дават доста ценни съвети и то безвъзмездно.
Така,че Фафчето вместо да се правиш на тънкообидна и да се заричаш,че повече няма да посетиш този сайт, можеше просто да кажеш на ЗЪБОЛЕКАР "Благодаря за мнението".Със сигурност това,което е искал да направи е да ти помогне, а не да те гони.
Както и да е.Това пък си беше чисто мое мнение :)

krajba
« Отговор #13 -: Април 17, 2007, 07:19:23 pm »
Цитат
Яяяя, ето тук стана проблема :D  :D  :D .
С риск да вляза в "скандала",искам само да отбележа,че не са много хората,които имат търпението или дори времето да прочитат сънищата на всеки влязъл във форума, че и да го тълкуват.Мисля,че дават доста ценни съвети и то безвъзмездно.
Така,че Фафчето вместо да се правиш на тънкообидна и да се заричаш,че повече няма да посетиш този сайт, можеше просто да кажеш на ЗЪБОЛЕКАР "Благодаря за мнението".Със сигурност това,което е искал да направи е да ти помогне, а не да те гони.
Както и да е.Това пък си беше чисто мое мнение :)
s riska da se namesi6 tam kadeto ne trqbva i s riska nqkoi da kej sa6toto za men ne se pravq na tankoobidna i taka ili ina4e ti ne znae6 za kakvo e stanal skandal .skandala ne e stanal faf foruma.... a na zubolekarq az kazax blagodarq  4e vqrno go raztalkuva sanq i skandal naistina ima6e ama ne forumaa..... ta kaktto i da e i tova si be6e moe mnenie

krajba
« Отговор #14 -: Април 17, 2007, 07:45:55 pm »
Е,ок  :)
Надявам се,не си приела думите ми като заяждане.
Честно казано, на мен досега не ми се е сбъдвал сън, или ако е-аз не съм го разбрала.Но все пак вярвам,че имат някаква връзка с реалността,за това и се интересувам от значението им.

krajba
« Отговор #15 -: Април 17, 2007, 09:33:55 pm »
Цитат
Е,ок  :)
Надявам се,не си приела думите ми като заяждане.
Честно казано, на мен досега не ми се е сбъдвал сън, или ако е-аз не съм го разбрала.Но все пак вярвам,че имат някаква връзка с реалността,за това и се интересувам от значението им.
mne spoko