Здравей Гост

Кофти ситуации в съня

• 18 Отговора
  • 4861 Прегледи
Кофти ситуации в съня
« -: Април 18, 2007, 11:25:02 am »
Моля за извинение, но много често сънувам изпражнения и в нито един съновник не намерих обяснение. Тази нощ ги виях в един обществен умивалник и се мъчих много докато ги отмия със силна струя вода, както и да задържа поривите си от гадене, защото така и не успявах нито да ги отмия, нито да повърна, а само плюех и насочвах струята с вода. Една нощ пък от устата ми излизаха ама много изпражнения, бълвах ги направо.Интересното бе че нямат мирис...
Моля за помощ, как да се отърва от тези неприятни и кофти ситуации в сънищата ми и какво означавт?

*

Lillie

• 30532
Кофти ситуации в съня
« Отговор #1 -: Април 18, 2007, 11:32:37 am »
Казват, че било за пари и придобивки  :D в интерес на истината, и аз нерядко съм имала периоди с такива сънища... може и да се е дължало на изтласквани в подсъзнанието и потискани отрицателни емоции от "сивото" ежедневие  :huh:
« Последна редакция: Април 18, 2007, 11:33:04 am от Lillie »
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Xalia

• *
  • 164
Кофти ситуации в съня
« Отговор #2 -: Април 18, 2007, 12:54:22 pm »
Прекалено ранното хигиенично възпитание на детето (заставяне да седи на гърне преди подходящата за това възраст) може да предизвика у него чувство за загуба, принудителен контрол и по-късно в живота му като възрастен - неврози. Така може у човек да заседне усещането, че всичко свързано със сексуалността и изобщо със телесните функции е мръсно и срамно - следователно и забранено. И точно затова изпражненията може да се появяват и в сънищата, там, където съзнанието няма този контрол.

Екстрементите са резултат, отпадъчен материал от асимилацията на хранителни вещества в организма, нещо, с което трябва да се разделим, защото е преработено. Но ако като деца е трябвало прекалено рано да ползваме гърне/тоалетна, то ни е трудно като възрастни да се разделим с каквото и с когото и било.  

*

Xalia

• *
  • 164
Кофти ситуации в съня
« Отговор #3 -: Април 18, 2007, 02:59:34 pm »
А конкретно може да има връзка със (скорпионско) вкопчване в неща, които са си изживели своето, които са си изпълнили вече предназначението, които са безвъзвратно заминали. Дали това са пари, за които все още се натяква чрез думи (изпражненията се бълват) или нещо друго, го знае само сънувалият.

*

Jeni

Кофти ситуации в съня
« Отговор #4 -: Април 18, 2007, 06:05:42 pm »
.
« Последна редакция: Януари 31, 2009, 10:31:34 pm от Jeni »

*

Xalia

• *
  • 164
Кофти ситуации в съня
« Отговор #5 -: Април 18, 2007, 07:34:59 pm »
Цитат
Vchera 1vo synuvah nqkakvi demoni, no ne si spomnqm qsno synq, a posle rodnini, nqkakva svetla staq, i nqkoj mi razkazvashe za nqkakyv  chovek, iztyknaha mi v synq kolko e vajen , s tova, che mu bili poverili da otgovarq za gylybite v nqkakyv park, neshto kato shef na gylybite  :lol: , nishto ne razbrah ot tozi syn :)
Дали има връзка с днешния ден:

ти си в светла стая ( Форума?),

където говориш с роднини (сродни души),

които ти обясняват за един важен човек (ние с Лилие отклонихме за малко темата към Дöbерейнер),

който е отговорен за гълъбите (тук вече не знам) ?

*

Lillie

• 30532
Кофти ситуации в съня
« Отговор #6 -: Април 18, 2007, 07:44:28 pm »
Говорехме дали 'работи' астрологията /="важно"/, а "гълъбите" може да са били и хорарните въпроси и събитийността в живота, която отразяват/предполагат :P  :lol:
« Последна редакция: Април 18, 2007, 07:45:07 pm от Lillie »
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Jeni

Кофти ситуации в съня
« Отговор #7 -: Април 18, 2007, 08:05:07 pm »
.
« Последна редакция: Януари 31, 2009, 10:31:45 pm от Jeni »

Кофти ситуации в съня
« Отговор #8 -: Април 18, 2007, 08:47:20 pm »
Цитат
А конкретно може да има връзка със (скорпионско) вкопчване в неща, които са си изживели своето, които са си изпълнили вече предназначението, които са безвъзвратно заминали. Дали това са пари, за които все още се натяква чрез думи (изпражненията се бълват) или нещо друго, го знае само сънувалият.
Силно се надявах да е сигнал за нещо хубаво в бъдеще време, както бе първото тълкуване, но човек докато е жив се надява... дано. В общи линии има много истина и в това,че зад гърба ми има много дадени средства, та дори и на кредит, които ще изплащам цял живот. Но все са били за хубаво ;) Други мнения?

Кофти ситуации в съня
« Отговор #9 -: Април 18, 2007, 08:56:22 pm »
B съня значи неприятности и досадни проблеми. Aко си изцапан с лайна, може да се разболееш. Aко чистиш лайно, ще прикриваш пропуските и грешките си.

Кофти ситуации в съня
« Отговор #10 -: Април 18, 2007, 09:24:25 pm »
Много Ви благодаря на всички за времето, което отделихте за отговор.
Ако може бихте ли обяснили още един сън, който не е от горната категория. Просто прекарвам много голяма част от денонощието пред компютъра и Интернет. Може и по тази причина сънувах, че търся в нет-а едни дълги списъци да открия името на сина си. Но там вместо имена има кодове с разноцветни букви. Тъкмо разгадавах как са закодирани и установих, че някои са размазани като затрити с гума (а може би забранени за четене). Много се ядосах,защото реших,че това е измама. <_<  Само исках да му помогна. Дано не е лош знак ... Зодия Лъв съм, а "кармата" ми каза един медиум е цял живот да помагам и мисля за децата си.  

Кофти ситуации в съня
« Отговор #11 -: Април 18, 2007, 09:30:30 pm »
Лайната се свързват с удовлетворяване на основните потребности,олицетворяват избавяне от нежелани спомени и използване на миналия опит.Мръсна тоалетна е на печалба,чистата е на лошо стечение на личните дела.

Значението от старите съновници- злато.

Кофти ситуации в съня
« Отговор #12 -: Април 18, 2007, 09:45:29 pm »
Цитат
Много Ви благодаря на всички за времето, което отделихте за отговор.
Ако може бихте ли обяснили още един сън, който не е от горната категория. Просто прекарвам много голяма част от денонощието пред компютъра и Интернет. Може и по тази причина сънувах, че търся в нет-а едни дълги списъци да открия името на сина си. Но там вместо имена има кодове с разноцветни букви. Тъкмо разгадавах как са закодирани и установих, че някои са размазани като затрити с гума (а може би забранени за четене). Много се ядосах,защото реших,че това е измама. <_<  Само исках да му помогна. Дано не е лош знак ... Зодия Лъв съм, а "кармата" ми каза един медиум е цял живот да помагам и мисля за децата си.
Сънища с имена са в повечето случаи пророчески.Името изписано някъде е свързано със съдебен процес.Ако в сън чуете нечие име то ще показва името на човек,който ще има съдбовно значение за вас.
Имена на близки хора означават ,че изпитвате тъга по тях.

Кофти ситуации в съня
« Отговор #13 -: Април 18, 2007, 09:54:25 pm »
Мерси за бързата реакция. Но аз не виждах име а само го търсех, като вместо списък с изписани имена имаше трибуквени кодове с три различни цвята, например:  DHL и др. в дълги редици :huh: Дано не досаждам с тези си уточнения много. Истина е че ми е мъчно. Не съм го виждала на живо /като изключим Skype/ от 15 месеца и 1/2.

Кофти ситуации в съня
« Отговор #14 -: Април 18, 2007, 09:59:36 pm »
Цитат
Мерси за бързата реакция. Но аз не виждах име а само го търсех, като вместо списък с изписани имена имаше трибуквени кодове с три различни цвята, например:  DHL и др. в дълги редици :huh: Дано не досаждам с тези си уточнения много. Истина е че ми е мъчно. Не съм го виждала на живо /като изключим Skype/ от 15 месеца и 1/2.
Може да се радвате,защото от това ,което написахте мога да предолагам ,че е бил застрашен от нещо свързано със съдебната власт.

Кофти ситуации в съня
« Отговор #15 -: Април 18, 2007, 10:10:19 pm »
Жив и здрав да си Док! :lol:  Just call me Mam... :lol:  Очаква новини за работна виза, сега е на студентски стаж, дано новините са добри. Все пак е свързано с "власт".

Кофти ситуации в съня
« Отговор #16 -: Април 18, 2007, 10:13:59 pm »
Цитат
Жив и здрав да си Док! :lol:  Just call me Mam... :lol:  Очаква новини за работна виза, сега е на студентски стаж, дано новините са добри. Все пак е свързано с "власт".
Пожелавам и на двама ви късмет! :D  

*

Jeni

Кофти ситуации в съня
« Отговор #17 -: Април 19, 2007, 12:32:47 am »
.
« Последна редакция: Януари 31, 2009, 10:32:00 pm от Jeni »

*

Xalia

• *
  • 164
Кофти ситуации в съня
« Отговор #18 -: Април 19, 2007, 11:00:49 am »
Цитат
Цитат
Силно се надявах да е сигнал за нещо хубаво в бъдеще време, както бе първото тълкуване, но човек докато е жив се надява... дано. В общи линии има много истина и в това,че зад гърба ми има много дадени средства, та дори и на кредит, които ще изплащам цял живот. Но все са били за хубаво ;) Други мнения?
А не е ли хубаво да откриеш или осъзнаеш причината за нещо неприятно? И в последствие ако работиш по въпроса това да ти донесе облекчение в сънищата, което между другото ти беше и изразеното желание при първия въпрос?

Ако съня се отнася за пари, което не е изключено, в единия случай може да има връзка с обществеността (обществен умивалник), а в другия да е свързано със словесност (изпражненията излизат от устата).
 :)