Здравей Гост

Едно запитване

• 3 Отговора
  • 1591 Прегледи
Едно запитване
« -: Април 18, 2007, 04:05:36 pm »
Едно и също месторождение на двама души,една и съща зодия с противоположни асценденти и се познават от бебета.На това как му се вика -карма, съвпадение или абсолютно нищо?  :blink:

*

Lillie

• 30532
Едно запитване
« Отговор #1 -: Април 18, 2007, 04:17:18 pm »
Всичко е възможно...
Ако са родени на една и съща дата /и година/, но с противоположни Асценденти, може наистина взаимно да се допълват и да имат особена връзка помежду си.
Не мога да кажа със сигурност дали са "сродни души", но би било интересно да им се разгледат комбинът и композитът  B)  
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

Едно запитване
« Отговор #2 -: Април 18, 2007, 04:25:25 pm »
Цитат
Всичко е възможно...
Ако са родени на една и съща дата /и година/, но с противоположни Асценденти, може наистина взаимно да се допълват и да имат особена връзка помежду си.
Не мога да кажа със сигурност дали са "сродни души", но би било интересно да им се разгледат комбинът и композитът  B)
Последните две думи не ги разбрах :huh: ,но все пак как може да се направи това?

*

Lillie

• 30532
Едно запитване
« Отговор #3 -: Април 18, 2007, 04:36:08 pm »
Цитат
Последните две думи не ги разбрах :huh: ,но все пак как може да се направи това?
Тия карти се използват наред с класическата synastry chart в партньорската астрология. В сайта на astro.com има опция и за композит (composite chart) и за комбин (Davison relationship chart). Това са специфични карти, построени на принципа на осредняване на радикалните данни от картите на двамата партньори. Образно казано, се получава нещо като "2 в 1"  :rolleyes:

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.