Здравей Гост

помогнете ако можете

• 9 Отговора
  • 2396 Прегледи
помогнете ако можете
« -: Април 24, 2007, 12:33:17 pm »
Здравейте,току що напуснах работа.Причината-напрегната обстановка в работата.Интриги,изопачаване на истината и в крайна сметка аз-некомпетентна/с години трудов стаж зад гърба си/.Въпросът ми е :има ли някаква закономерност при избора ми на неподходящите хора?Какво ми предстои?Родена съм на 27,05,1972г. в гр.Бяла обл.Русе

*

Lillie

• 30532
помогнете ако можете
« Отговор #1 -: Април 24, 2007, 01:04:21 pm »
Привет,
без точен час на раждане не мисля, че някой би могъл да ти даде адекватен и астрологически обоснован отговор, дори и при голямо желание.
В хорара на въпроса Сатурн е в съвпад с Асцендента, вероятно показва притесненото ти състояние...
Между другото, имаш ли навика да реагираш малко по-емоционално или да изпитваш противоречия? За проблемите в работата и на какво евентуално се дължат не бих могла да кажа нищо без построен хороскоп.
От чисто човешка гледна точка и без да се отчита влиянието на "звездите" в хороскопа мога да ти кажа, че това, което споделяш тук, е едно от най-често срещаните явления в съвременното общество, в колективите. А и в голяма степен зависи от преобладаващия манталитет на хората в групата. Изживяла съм същото отношение неведнъж и в края на краищата не можеш да промениш нищо. Затова понякога най-доброто решение е да ги оставиш да се давят в собствената си "кал"! Неприятно е, обидно, несправедливо, понякога дори боли, но такъв е животът. А и като затваряш ненужна вече "врата", си даваш шанс да се отворят нови, по-светли и широки.
 :)  
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Kali

• **
  • 1411
помогнете ако можете
« Отговор #2 -: Април 24, 2007, 01:21:41 pm »
Интриги има навсякъде. И аз трудно ги понасям, даже не мога да ги дишам, но и те са част от всичко, което ни заобикаля. :(  Даже сега си мисля какво ли бих правила ако нямаше интриги? :)

И аз в моята работа се нагледах и наслушах на всякакви ..../ ще спестя грозните думи/. И накрая толкова ми омръзна, че реших да си сменя работата. Аз, дето от години обяснявам колко ми е удобно, само на 2 спирки, харесва ми и какво ли още не. И разговори вече имах с евентуалния бъдещ шеф и с настоящия шеф. Казаха "ДА", остава документално да се придвижат нещата и да не изникне някоя неприятна изненада.

Ако не бяха тия интриги, щях да си ходя на близката работа и да не поглеждам настрани. А новото място е с предмет на дейност, който винаги силно ме е привличал. Така че "Да са живи и здрави интригантите!". Ако всичко ми се уреди, ще ги почерпя.

Исках да кажа, че човек като губи не знае дали и какво печели.  :)  
Ние можем да бъдем промяната, която искаме да видим в света.

*

sunrain

• 6710
помогнете ако можете
« Отговор #3 -: Април 24, 2007, 01:39:17 pm »
На мен също ми се налага да се сблъсквам точно с това, което най-много ме отвращава. Имам чувството, че много хора живеят само с чуждите работи и умират да си бъркат носа, да коментират и правят констатации. Адски гадно е. Все още се боря да свикна с интригите и клюките. Имам напредък, но често продължават да ме вадят от равновесие. Приемам го обаче като истинско изпитание, каляване на нервите, явно имам нужда, че лесно се паля на подобни теми. Трябва да се правиш на глух и сляп ... А когато са край теб по цял ден, а не някъде отдалеч да чуваш, е още по-трудно. Страшно се дразня. Но не трябва да падаме духом и на тяхното ниво, да се борим с този ужасен порок.    
Изгрява само онзи ден, за който сме се пробудили.

помогнете ако можете
« Отговор #4 -: Април 24, 2007, 02:06:43 pm »
:) Всички се въртим в този кръг. Тази ситуация ми е толкова позната.
Може би ти си с характер, който ти е позволил да търпиш. Но аз съм като буря на предишната работа неуспях да издържа и 2 месеца, напуснах. Повечето хора неискат да се развиват и да полагат усилие и когато се появи някой способен му правят живота черен.
Е, задължително трябва да разбере че е "некадърен".Такава е ситуацията в България. :)
« Последна редакция: Април 24, 2007, 03:38:31 pm от SANIELI »
"Сърцето има доводи, които разумът не познава"  Паскал

*

sunrain

• 6710
помогнете ако можете
« Отговор #5 -: Април 24, 2007, 05:58:02 pm »
Не мога да търпя или поне преди не можех. Ако ме знаеше каква съм, нямаше да ти минава през ума ... Но се научих на търпение, Сатурн ме научи.  :ph34r: Особено последните години. Затова казвам, че го приемам като изпитание и каляване на нервите...Може би това е едно от нещата, с които ще трябва да се справя в живота си. Здраве да е, както се казва. Всичко друго ще се нареди. Все някак.  :rolleyes:  
Изгрява само онзи ден, за който сме се пробудили.

*

Lillie

• 30532
помогнете ако можете
« Отговор #6 -: Април 24, 2007, 09:51:45 pm »
Цитат
Повечето хора неискат да се развиват и да полагат усилие и когато се появи някой способен му правят живота черен.
Повечето хора "вярват" в това, което виждат и могат да пипнат. Това е положението. Медиите, политиката, възприетите в обществото "ценности" в много голяма степен допринасят за това, още повече - те са инструмент за манипулация на човешкото съзнание.

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

помогнете ако можете
« Отговор #7 -: Април 28, 2007, 09:23:50 am »
Здравейте на всички,не можете да си представите колко съм ви благодарна за мненията,подкрепата в този тежък за мен момент.Искам да се извиня за закъснелият отговор,но дори и с да риск да ми се посмеете,ще споделя,че форума съвсем случайно го намерих.Регистрирах се и ви писах.Но после трудно го открих/просто не съхраних сайта/.Родена съм в 20,15ч в събота. Вече имам две предложения за работа и се чудя кое да избера.И двете имат предимства и недостатъци.А имам много малък срок.Но няма как,животът винаги е една дилема.Благодаря сърдечно на всички които ми писаха.Желая ви винаги да избирате най-правилният за вас път.  

*

Lillie

• 30532
помогнете ако можете
« Отговор #8 -: Април 28, 2007, 01:39:42 pm »
Цитат
Вече имам две предложения за работа и се чудя кое да избера.И двете имат предимства и недостатъци.А имам много малък срок.Но няма как,животът винаги е една дилема.
В хороскопа ти се вижда едно интересно съчетание между интуиция, въображение, чувствителност и прагматичен ум - използвай ги! Искрено ти пожелавам усетът ти винаги да те води в правилната посока  :)

А това, което ми направи впечатление от астрологична гледна точка, е че си напуснала работа при преобладаващи хармонични транзитни аспекти към констелациите в наталната ти карта. Венера е на Десцендента и активира сферата на партньорските отношения, преминаването на Юпитер през Асц вдъхва кураж и оптимизъм, Марс внася леко напрежение, което е стимул за поемане на инициатива, чрез квадрат към "оста на отношенията" Асц-Дсц. Затова неслучайно казват, че всяко "зло" е за добро. Понякога, за да дойде една позитивна промяна в живота ти, първо е необходимо да затвориш след себе си всички ненужни "врати" - като например, потискащи и стагниращи развитието и напредъка ти хора, нагласи и обстоятелства. Повярвай ми, този начин на мислене наистина носи положителни резултати!  :)
« Последна редакция: Април 28, 2007, 02:03:55 pm от Lillie »
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

помогнете ако можете
« Отговор #9 -: Април 28, 2007, 05:07:22 pm »
Благодаря ти, Lillie,за напътствията и съветите.Надявам се да избера правилната посока.Та нали човек все нея търси.

Никога не са ми правили астрологичен хороскоп и в момента това твое мнение ще ми бъде от голяма полза.
Благодаря ти отново.