Много добре казано :rolleyes:
Сънувам доста напоследък, но сякаш касаят работата ми - шофиране на кола, пътуване във влак, изкачване по стълби, изкачване на планина до някакъв връх и т.н.
По принцип се впечатлявам, когато някой друг ме е сънувал и сънят е ясен, изчистен от абстрактни чудовища, които летят и какви ли не други свръхестествени качества притежават

А, и сърдечните дела са ми слабата тема.
Много ти благодаря за пожеланието, особено в частта с "летенето", ама сред такова летене като паднеш после прекарваш 1 година в кома и още 1 в реанимацията

Така, че реших да приключа с летенето, явно не ми е писано по този начин в този живот. И реших разумно да подхождам, не че до сега имам успех, но кой знае. Напоследък съм възприела философията на хората от третата възраст - бабите и дядовците ми: свързваш се с някого по "разумни" причини, пък току виж любовта се появила след това
Написано, това последното, и на мен ми прозвуча глупаво и смешно, но какво да се прави, като не се получава започваш да търсиш алтернативни начини, поне да знаеш, че всичко си опитал :rolleyes: