Здравей Гост

Кратко но ясно само,че не мога да го разгадая

• 3 Отговора
  • 1988 Прегледи
*

mak

• 30
    • http://
Радвам се,че намерих този форум и се надявам,че ще намеря някой компетентен човек,който да помага при разгадаването на моите сънища.Снощи сънувах,че стоя права на една скала,гледам към синьото небе,в далечината се виждаше море,слънцето грееше но изведнъж се появиха двама непознати,които пуснаха едно торнадо/вятър/,това торнадо мина през морето и започна да ни настига за малко да ме отнесе но аз се скрих под една дървена пейка така се спасих.
Развалям черни магии,правя бели магии,черно-бели също а напоследък и с цветни магии се занимавам/техниката напредна много и вече работим на цветно/.

« Отговор #1 -: Май 01, 2007, 04:43:41 pm »
Имаш много невъздържан характер ,който ти навлича проблеми.
Съня ти като цяло е отражение на твоята душевност и емоции,възможно е да си имала връзка ,която те кара да се чувстваш застрашена и объркана ,но и да подклажда в теб това непокорство и да се пробужда  някакъв творчески потенциал.

*

mak

• 30
    • http://
« Отговор #2 -: Май 01, 2007, 05:05:43 pm »
В някаква къща съм и изведнъж започва  земетресение,аз се уплаших и търсих къде да се скрия,скрих се под касата на една врата,уплахата ми мина и нищо лошо не се случи.Следващият сън:Огромна къща,модерна хубава,аз влязох в нея и усетих,че трябва да са скрия там.Започва да се смрачава небето,заваля проливен дъжд,ДЪРВЕТАТА СЕ ПОКРИХА С НЕЩО ЧЕРНО,ПТИЦИТЕ ЗАПОЧНАХА ДА ПАДАТ ОТ НЕБЕТО,ХОРАТА ДА СЕ КРИЯТ ОТ СТРАХ И ДА БЯГАТ,ВСИЧКО УМИРА ПРЕД ОЧИТЕ МИ И ВСИЧКИ СЕ СТРАХУВАТ.Итересно беше,че водата в реките беше чиста и в нея плуваха зелени листа.Изведъж заваля един хубав бял сняг,който покри всичко и всички му се радваха,децата излязоха да се пързалят но когата се пързаляха под снега имаше чиста вода.
Развалям черни магии,правя бели магии,черно-бели също а напоследък и с цветни магии се занимавам/техниката напредна много и вече работим на цветно/.

« Отговор #3 -: Май 01, 2007, 05:36:17 pm »
Земетресението показва глобални промени,преоценка на жизнените позиции,но и може да показва нервен срив.
Дъжда -това са проблеми ,които се разрешават сами ,пороя е символ на силни и бурни чувства ,които те карат да се чувстваш едно цяло с природата ,показва и силна възстановителна сила.