Здравей Гост

Вярвате ли в магии?

• 25 Отговора
  • 11888 Прегледи
*

mak

• 30
    • http://
Вярвате ли в магии?
« -: Май 02, 2007, 04:32:21 pm »
Намерих един/от многото/сайт за магии и направо останах изумена особено от стотиците видове/черни,бели и чено бели магии а сега техниката напредна и не е лошо да вземат да измислят и цветни магии :rolleyes:  :rolleyes: :lol: /хората пишат,четат а някой дори плащат на разни измамници за разваляне на магии.Аз лично не вярвам в магии и ми е ужасно смешно когато някой ми каже,че му е направена магия.
Развалям черни магии,правя бели магии,черно-бели също а напоследък и с цветни магии се занимавам/техниката напредна много и вече работим на цветно/.

Вярвате ли в магии?
« Отговор #1 -: Май 02, 2007, 06:41:19 pm »
Цитат
Намерих един/от многото/сайт за магии и направо останах изумена особено от стотиците видове/черни,бели и чено бели магии а сега техниката напредна и не е лошо да вземат да измислят и цветни магии :rolleyes:  :rolleyes: :lol: /хората пишат,четат а някой дори плащат на разни измамници за разваляне на магии.Аз лично не вярвам в магии и ми е ужасно смешно когато някой ми каже,че му е направена магия.
На мнение съм че така наречените магии действат на хора с по-слаба енергийна защита или на такива ,които са склонни към внушение .
Самия процес на омагьосване зависи от самите нас , хората сами си правят действието на магията и самите те си я развалят ,а не там някакви стихчета,процедури и други подобни.
Предметите ,заклинанията и обстановката при "магьосниците "са за по-силно внушение на този ,който е отишъл при тях.
Не съм виждал по-голяма магия от силата на волята на някои хора ,а от това следва да мисля ,че съществува енергийно въздействие.

Вярвате ли в магии?
« Отговор #2 -: Май 02, 2007, 06:45:40 pm »
Цитат
За мен понятията като бяла и черна магия са немислими ,защото винаги има някой  пострадал от енергийното въздействие ,затова спокойно мога да приема и термина цветни магии :D  :D  :D  :D  ;)  

*

mak

• 30
Вярвате ли в магии?
« Отговор #3 -: Май 03, 2007, 10:50:09 am »
Цитат
Цитат
Намерих един/от многото/сайт за магии и направо останах изумена особено от стотиците видове/черни,бели и чено бели магии а сега техниката напредна и не е лошо да вземат да измислят и цветни магии :rolleyes:  :rolleyes: :lol: /хората пишат,четат а някой дори плащат на разни измамници за разваляне на магии.Аз лично не вярвам в магии и ми е ужасно смешно когато някой ми каже,че му е направена магия.
За мен понятията като бяла и черна магия са немислими ,защото винаги има някой  пострадал от енергийното въздействие ,затова спокойно мога да приема и термина цветни магии :D  :D  :D  :D  ;)
Ти не си ЗЪБОЛЕКАР ти си ЗЪБОДОКТОР :P  :P  :P  :D  :D  :D  
Развалям черни магии,правя бели магии,черно-бели също а напоследък и с цветни магии се занимавам/техниката напредна много и вече работим на цветно/.

Вярвате ли в магии?
« Отговор #4 -: Май 15, 2007, 01:00:59 pm »
Здравейте,
Не искам да развалям добрия тон, но като не вярвате какво правите тук?
И още нещо - бай бабо да те не стига, че тогава ще повярвате, но поразиите ще са големи и трудни за оправяне

*

Lillie

• 30532
Вярвате ли в магии?
« Отговор #5 -: Май 15, 2007, 01:24:52 pm »
Много по-лесно е да причиниш зло, отколкото да го заличиш.

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

mak

• 30
Вярвате ли в магии?
« Отговор #6 -: Май 15, 2007, 05:49:43 pm »
Цитат
Здравейте,
И още нещо - бай бабо да те не стига, че тогава ще повярвате, но поразиите ще са големи и трудни за оправяне
ti puk za6to rei4,4e ne triabva da sme tuk?

*

AH

• 2201
Вярвате ли в магии?
« Отговор #7 -: Май 15, 2007, 06:40:54 pm »
Цитат
Здравейте,
вярата е нещо трудно постижимо и не се дава на всеки:)
Няма лошо да има вярващи и невярващи:)

Вярвате ли в магии?
« Отговор #8 -: Май 17, 2007, 06:45:12 pm »
Цитат
Hubavo e da ne vyarva6 - tova te predpazva! No ako namerish razni ne6ta, neobichajni, na neobichajno myasto... Kogato ti se slu4vat stranni ne6ta... Kakvo bi si pomislil togava? Kogo bi popitala, zashtoto kakvoto i da iskash da spodelish - zvuchi otkacheno... Da e jiva i zdrava za men, zavinagi Mag Teodora!

Вярвате ли в магии?
« Отговор #9 -: Май 17, 2007, 09:49:44 pm »
Мила ,едно от нещата когато намериш подобни предмети е да не ги пипаш ,защото са заредени с определена негативна енергия.
Неслучайно съм писал ,няма бяла и черна магия,защото ако за един нещо е добро ,то за друг това може да е кофти.Хората ,които правят подобен енергийни предмети неосъзнават ,че оставят страшна кармична затормозеност на следващите поколения в рода си - на деца,внуци ,правнуци и така докато не се изчисти силата на това ,което са сътворили .
Колкото до псевдо лечителите не съм много съгласен,че трябвада се посещават ,защото те блокират енергийното въздействие ,но не го премахват ,това може да стори само ,човека ,който го е направил и то като промени своята енергия и помисли към ,човека ,който е станал жертва на първото въздействие.
Всеки един от нас може да направи блокаж на негативна енергия ,но с това само ще я пренасочи в друга посока .
Когато човек спре да вярва в подобен род намеси си изгражда най-добрата защита срещу тях.

Вярвате ли в магии?
« Отговор #10 -: Май 18, 2007, 11:47:10 am »
izvinete che pi6a nalatinaca ama imam problemi s kirilicata......taka otnosno va6ata tema za magiiite az se saglasqvam sus zubolekar 4e  kogato spre6 da vqrva6 v takiva raboti si izgrajda6 nai dobrata za6tita sre6tu tqx... no vse pak v4era 4etox v edin vestnik za xora koito smqtali 4e e im e bila napravena magiq i mnenieto na edna jena koqto se zanimava s tqxnoto razvalqne be6e 4e: rano ili kasno tozi koito e napravil magiqta 6te go zastigne sa6tata u4ast... ne slu4aino xorata sa kazali ne pravi tova koeto ne iska6 da pravqt i na teb..... :rolleyes:  

Вярвате ли в магии?
« Отговор #11 -: Май 18, 2007, 12:40:07 pm »
В древността сред вещиците и магьосниците е съществувал закона за "Трикратното възмездие " ,което е по-скоро етическо понятие ,отколкото закон .
Съгласно концепцията на този закон ,всяка вещица трябва да има предвид ,че  използвайки своите сили за добро или зло ,силата на нейното въздействие се връща трикратно върху нея.Закона е важен дотолкова ,че се явява като залог ,че магическия талант на дадена вещица няма да се използва за омагьосване или дори за манипулация,защото ще ги сполети трикратно зло.Някои от вещиците са вярвали ,че възмездието се връща дори седемкратно.Много отсъвременните вещици следват този закон като вярват ,че когато използват своите сили за направата на добра магия ,то тях ще ги сподели трикратно добро ,но не се замислят ,че това ,което хората са поискали за тях ,не е това,от което наистина имат нужда .Във всяка енергийна намеса се съдържа злина ,защото така се отклонява реалния път ,който е отреден на даден човек,а с това се променя и съдбата на хората ,към които е насочено това въздействие.

*

Jeni

Вярвате ли в магии?
« Отговор #12 -: Май 27, 2007, 01:33:39 am »
.
« Последна редакция: Януари 06, 2009, 01:11:11 am от Jeni »

Вярвате ли в магии?
« Отговор #13 -: Май 27, 2007, 01:55:36 am »
Цитат

:ph34r: Тук някъде съм разказвала,че доста отдавна ненадейно намерих "такива неща" и невярата не ме спаси..освен ,че ги пипах ,ами ги и изхвърлих, коси, нокти капани с  восък и чушки разни...но това не попречи на действието да се прояви , по никакъв начин.
Аз написах ,че не трябва да се пипат  ;)  :P  :D  

*

Jeni

Вярвате ли в магии?
« Отговор #14 -: Май 27, 2007, 02:05:22 am »
.
« Последна редакция: Януари 06, 2009, 01:11:30 am от Jeni »

*

Lillie

• 30532
Вярвате ли в магии?
« Отговор #15 -: Май 27, 2007, 01:40:35 pm »
Jeni, завистта на хората край и граници няма, колкото и да ми е неприятно да направя това заключение, а и рядко съм голословна.
Склонна съм да вярвам, че всеки от нас е изтъкан от Добро и Зло, а и в цялата Вселена съществува Закон за невидимо равновесие. Всеки от нас ежедневно прави своя избор кое от двете начала да надделее. И в момента, в който го осъзнаем, добиваме едно особено "виждане", което ни води напред и ни помага да заобикаляме "капаните" по пътя...
И затова от човек до човек има огромна разлика, въпреки че във всеки от нас доброто и злото са разпределени поравно. Един може да дръпне много напред по пътя, друг ще продължи да потъва в собственото си блато, трупайки и периодично изхвърляйки насъбралата се отрова...

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Jeni

Вярвате ли в магии?
« Отговор #16 -: Май 27, 2007, 07:17:54 pm »
.
« Последна редакция: Януари 06, 2009, 01:14:09 am от Jeni »

Вярвате ли в магии?
« Отговор #17 -: Юни 02, 2007, 02:33:22 pm »
Привет!Аз току що се регистрирах тук и вече имам въпроси.Виждам,че сте специалисти.И на мен трудно ми се хваща вяра на магии,но пък ако има такова нещо.Нали понякога всичко върви с главата надолу.Всичко претегляш,обмисляш и накрая....котка ти минава път.Значи може и да има магии/поне зла умисъл от някого/.Тогава какво да правим?Нали може не непременно чрез някакви предмети да се опитват да ти навредят?Може просто с много силна мисъл,толкова да те мразят,че да влияят на живота ти?Тогава как да се предпазваме?Този въпрос живо ме интересува?Ще ви бъда благодарна,ако отговорите!Благодаря! :rolleyes:  

Вярвате ли в магии?
« Отговор #18 -: Юни 02, 2007, 05:48:13 pm »
Цитат
Привет!Аз току що се регистрирах тук и вече имам въпроси.Виждам,че сте специалисти.И на мен трудно ми се хваща вяра на магии,но пък ако има такова нещо.Нали понякога всичко върви с главата надолу.Всичко претегляш,обмисляш и накрая....котка ти минава път.Значи може и да има магии/поне зла умисъл от някого/.Тогава какво да правим?Нали може не непременно чрез някакви предмети да се опитват да ти навредят?Може просто с много силна мисъл,толкова да те мразят,че да влияят на живота ти?Тогава как да се предпазваме?Този въпрос живо ме интересува?Ще ви бъда благодарна,ако отговорите!Благодаря! :rolleyes:
-Безопасна игла поставена някъде по дрехите,върши работа.
-Ако предполагаш ,че има въздействие от определен човек ,когато разговаряш с него си сръствай ръцете пред теб.
-с палеца и показалеца на двете ръце правиш два съединени пръстена .
-Огледална защита -представяте си че се обградени със тухлени стени ,които са облицовани с огледална повърхност от външния край,по този начин енергийното въздействие се обръща към извършителя.

По- сложните защити са свързани с определени ритуали.(ще пусна някои по -приемливи за масово ползване след като ги прегледам)

Вярвате ли в магии?
« Отговор #19 -: Юни 02, 2007, 07:06:54 pm »
Друг прост начин да отблъснете енергийно въздействие е носенето на огледалце или друга огледална повърхност ,която да отразява образите на хората ,с които разговаряте.
-огледалце може да носите в някой джоб на дреха,но задължително насочено с отразяващата страна навън.

Друг метод е "Магическата бутилка"
-Вземате стъклена бутилка и я пълните до половината с остри предмети- пирони ,кърфици, счупени стъкла.След това я заливате със смес от вода и сол ,затворете я здраво и я обърнете три пъти последователно с дъното нагоре.
Помолете се да ви пази от зли влияния и я закопайте на не повече от 40см на някое безлюдно и усамотено място.Защитата действа в продължение на седем години.