Здравей Гост

Транзити на Плутон

• 635 Отговора
  • 144878 Прегледи
Re:Транзити на Плутон
« Отговор #160 -: Декември 16, 2010, 11:56:23 pm »
За правила незнам...Уран от Овен ще ми квадратира Сатурн... и по веригата почти всички лични планети, така че тепърва ще се  "преобразувам". То това ще е голяма мъка, от МС Уран иска нови начин, а от долу в 4 Сатурнчо ме държи в здрава прегръдка. :97: Наскоро изживях един кошмар по 3д, който мисля че се оправя.., ама при Уран нема нищо сигурно-упр. на 8д.
Единствената ми надежда е в Луната във Водолей, че много не му мисли и действа, ако ме питаш как.. бързо, ама това не винаги е достатъчно.

*

sunrain

• 6710
« Отговор #161 -: Декември 19, 2010, 05:32:51 am »
Точно на 5 градуса от натална планета Плутон дава събитие, уверих се, не при мен.   
Изгрява само онзи ден, за който сме се пробудили.

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #162 -: Декември 19, 2010, 05:36:40 am »
Точно на 5 градуса от натална планета Плутон дава събитие, уверих се, не при мен.   
[/b][/i][/size]

Най-накрая , някой да го потвърди! ;D

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Lillie

• 30532
« Отговор #163 -: Декември 19, 2010, 06:02:28 am »
При мен малко преди ингреса му в Козирог започнаха поредици плутонови събития, Луната ми е в 5 гр. 50 мин. Рак.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #164 -: Декември 19, 2010, 05:29:31 pm »
При мен Плутон дълго време стоя върху нат.Сатурн-изпитвах някакво мъчително чувство.."подушвах" промени.., но те се случиха, когато тр Сатурн направи съвпад с нат. Възли СЛВ Везни на ИС, и тр. Юпитер на1гр. в Риби направи квадрат с натален Юпитер, а бързите планети във Водолей 8дом. Тогава загубих работа.
После Сатурн направи тригон с Луната и се доближи до Слънцето ми-заболяване на близък в семейството. Сатурн вече ми е гушнал Слънцето във Везни, Плутон отминава аспекта с Сатурн, не е по-лесно, налага ми се да се преместя при родителите си.
Продължението...когато Уран навлезе във Овен..

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #165 -: Декември 19, 2010, 09:21:03 pm »
Има една доста сериозна тема за Плутон и опита на стрелците....Мисля , че от там може да се черпи много информация....на база личен опит... ;D

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Divna

• 2478
« Отговор #166 -: Декември 21, 2010, 01:44:23 am »
Някой да е преживял квадратурата на транзитен Плутон с натална Венера? Може ли да споделите какъв беше периода?

*

abroad

« Отговор #167 -: Декември 21, 2010, 02:00:40 am »
Първо да уточня, че Венера управлява 5, 6 и 10 и е съвпад с управителя на АС

Болест, свързана с принудителен едномесечен престой в болница, единствен до сега (по принцип бях много здраво дете)
Първа силна любов ;D, трагична по онова време :P (интересното е, че е завързана в болницата ;D)
Силна трансформация във връзка с горното, няма не искам ;D
При по-голяма осъзнатост, обаче едва ли би се случило същото
Случките са при разходящ (+5) аспект
Рождено Плутон е тригон Венера

*

Divna

• 2478
« Отговор #168 -: Декември 21, 2010, 02:06:20 am »
Mersi Abroad!

Кой дом ти транзитираше Плутон?

*

abroad

« Отговор #169 -: Декември 21, 2010, 02:11:15 am »
 ;D покрай точния съвпад на пр. Луна с нат. Нептун в 12ти съм станала като приемо-предавателна антена тия дни
Бях сигурна, че това ще ме питаш, но си пренебрегнах мислата
Транзитираше през 11 :blink:

*

Divna

• 2478
« Отговор #170 -: Декември 21, 2010, 02:15:29 am »
Благодаря ти, че сподели!  :blink:

*

Uran

• 6041
« Отговор #171 -: Декември 21, 2010, 02:24:35 am »
Някой да е преживял квадратурата на транзитен Плутон с натална Венера? Може ли да споделите какъв беше периода?
Май веднъж вече го споменах, но ще се повторя: Кризааааа. :-X
Съсипа ми финансите гадината. Ти може да си го отиграла на сърдечния фронт и събитието да е на лице. :blink:

*

Divna

• 2478
« Отговор #172 -: Декември 21, 2010, 02:34:24 am »
Благодаря, Уран!

Квадратурата започва след по-малко от месец. По оста 11 /натална Венера/ - 3 /транзитен Плутон/. 4* преди квадратурата на Плутон да бъде точна имах събития - болезнена раздяла с приятеля ми, излизане в болнични и от там финансови затруднения.
Прочетох ви и съвсем се обърках, тъй като твърдите, че усещате квадратурата едва след преминаването й.
При мен явно действието й е започнало преждевременно.  :-[

*

sunrain

• 6710
« Отговор #173 -: Декември 21, 2010, 02:40:21 am »

Напротив, Дивна, казваме, че на 5 градуса преди си действа Плутон отвсякъде! Събитията са се случили при теб явно. Може би ще продължиш да усещаш действието, но дано няма неприятни моменти от тук нататък.

*

Divna

• 2478
« Отговор #174 -: Декември 21, 2010, 02:41:35 am »

Напротив, Дивна, на 5 градуса преди си действа Плутон отвсякъде!

Благодаря, Съни!

А имаш ли наблюдения до кой градус е действието му?

*

sunrain

• 6710
« Отговор #175 -: Декември 21, 2010, 02:44:40 am »
О, не бих могла да кажа, но това значи, че плюс/минус 5 според мен, а и други са го потвърждавали. Забелязвам, че на вътрешно ниво въздействието се усеща най-силно, когато е абсолютно точен аспекта, а събитията при някои са преди, при други след...ще го следя вече по-подробно, за да събираме материал по тази неприятна тема.   

*

Vision

• 3523
« Отговор #176 -: Декември 21, 2010, 02:52:16 am »
Благодаря, Уран!

Квадратурата започва след по-малко от месец. По оста 11 /натална Венера/ - 3 /транзитен Плутон/. 4* преди квадратурата на Плутон да бъде точна имах събития - болезнена раздяла с приятеля ми, излизане в болнични и от там финансови затруднения.
Прочетох ви и съвсем се обърках, тъй като твърдите, че усещате квадратурата едва след преминаването й.

при мен тази квадратура трябва да е била някъде през 90-та година..точно по това време имаше големи страсти /и в положителен и в отрицателен смисъл/ с един колега- скорпион..той беше нещо като демон в човешки вид, а аз- невинната девойчица..е, не успя да ме поквари и накрая, като реши да става сводник и замина дори мислех да се самоубивам с хапчета  ;D ;D голяма съм овца.. :-[ после на негово място постъпи един телец, който беше ангел в човешки вид..даже с такива сини очи като на гълъб..пълна противоположност на скорпиона..той пък ме светна за някои духовни неща..а през цялото това време първата ми риба седеше отстрани и ме чакаше да ми уври акъла..въобще силна полярност тези години, живот на високи обороти, теми, свързани с окултното, Бог, демони и т.н. момент на избор на чия страна си, и то чрез любов или чрез Любов..мъжка или Божествена..нещо такова...

Не се излагай!! Провери си правописа!! Точно ТУК!!
''Не знам'' се пише отделно /за разлика от ''Неграмотен''/..

*

Divna

• 2478
« Отговор #177 -: Декември 21, 2010, 02:59:30 am »
Благодаря, Съни!

Не спирам да се задавам въпроса как е възможно този тежък транзит да се задейства преди точния аспект?!  :-\
Уверявам се за пореден път, че не книжките, а практиката е тази, която показва най-точно събитията.
Дано всичко е минало, че честно казано вече ми писна. При квадратурата на тр. Плутон с нат. Слънце се разделих със съпруга ми. Сега при тази квадратура се разделих с приятеля ми. Добре поне, че сега минават тези квадратури и в бъдеще няма да имам раздели, защото нямам и по натал дълбоки връзки. С партньорството беше до тук. Опитах два пъти и Плутон и двата пъти ми показа, че не това е програмата ми.

*

sunrain

• 6710
« Отговор #178 -: Декември 21, 2010, 03:05:27 am »
Дано всичко е минало, че честно казано вече ми писна.

Плутоновите стъпки и последващите резултати са много тежки наистина, каквото и да кажа няма да има смисъл, предполагам как се чувстваш и мога само да ти пожелая занапред да има повече светлина и спокойствие.

И аз го чакам след известно време да се изправи срещу Венера.  :unsure: Такава ни е съдбата, в някои карти минава по-неусетно и не засяга толкова планети, в други няма нещо, дето да подмине...цял живот трансформация и необходимост от тотална промяна. Това е. Няма оттърване.

*

Divna

• 2478
« Отговор #179 -: Декември 21, 2010, 03:06:36 am »
Благодаря, Уран!

при мен тази квадратура трябва да е била някъде през 90-та година..точно по това време имаше големи страсти /и в положителен и в отрицателен смисъл/ с един колега- скорпион..той беше нещо като демон в човешки вид, а аз- невинната девойчица..е, не успя да ме поквари и накрая, като реши да става сводник и замина дори мислех да се самоубивам с хапчета  ;D ;D голяма съм овца.. :-[ после на негово място постъпи един телец, който беше ангел в човешки вид..даже с такива сини очи като на гълъб..пълна противоположност на скорпиона..той пък ме светна за някои духовни неща..а през цялото това време първата ми риба седеше отстрани и ме чакаше да ми уври акъла..въобще силна полярност тези години, живот на високи обороти, теми, свързани с окултното, Бог, демони и т.н. момент на избор на чия страна си, и то чрез любов или чрез Любов..мъжка или Божествена..нещо такова...

Благодаря ти Вижън, че сподели!

Не съм правила опит за самоубийство, не съм си и помисляла за това, но факт е, че и двете квадратури ги приживях доста тежко. При втората личния ми лекар ме спря от работа, тъй като не бях в състояние да се концентрирам, а работата ми е доста отговорна.