Здравей Гост

Транзити на Плутон

• 635 Отговора
  • 145017 Прегледи
*

Divna

• 2478
Re:Транзити на Плутон
« Отговор #220 -: Декември 22, 2010, 03:29:10 am »
Лили, книгата на татко Фройд е по-добра /Тълкуване на сънищата/. Пиер Дако е за начинаещи. Но и той върши добра работа поне в началото.  ;)

*

Lillie

• 30532
« Отговор #221 -: Декември 22, 2010, 04:36:48 am »
Фройд не е за мен, да не започнат да ми се привиждат разни неща като тръгна да го чета.  ;D
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Uran

• 6041
« Отговор #222 -: Декември 22, 2010, 03:14:30 pm »
Има известна сугестивност при четенето на подобна литература, а и не само подобна. Сами насаждаме символни клишета в подсъзнанието си като паднал зъб-смърт, бял чаршаф-саван ....

*

sladurkata

• **
  • 1504
  • Риба въдичар
« Отговор #223 -: Декември 24, 2010, 01:04:05 am »
чак сега разбрах защо съм като парцал напоследък и сериозно мисля да приключа със себе си - плутон ми транзитира върху мидпойнтата слънце/плутон.
направо ме е смлял :'(

с този съвпад на марс, тр. лунен възел, меркурий и плутон направо ми иде да се гръмна.

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #224 -: Декември 24, 2010, 01:51:16 am »
чак сега разбрах защо съм като парцал напоследък и сериозно мисля да приключа със себе си - плутон ми транзитира върху мидпойнтата слънце/плутон.
направо ме е смлял :'(

с този съвпад на марс, тр. лунен възел, меркурий и плутон направо ми иде да се гръмна.

Това е една огромна глупост! КОЯ СИ ТИ , ЧЕ ДА НАРУШАВАШ БАЛАНСА НА ВСЕЛЕНАТА?! :rolleyes: :-\ :angry: :angry:
Ти нямаш право на такива мисли , защото това тежи на всички ни!
След този аспект , не е толкова дълъг периода , ще бъдеш по-силна от всякога! Това е урок , който следва да усвоиш , а той не е лесен , но си струва!

Така , че избии тези неприлични мисли и погледни нещата от другата страна....Нищо не е ПО-ДОЛНОПРОБНО ОТ БЯГСТВОТО! КАКТО И ПО-ЛЕКОМИСЛЕНО И ГЛУПАВО! ДА НЕ СЪМ ЧУЛА ТАКИВА НЕЩА В НАВЕЧЕРИЕТО НА БЪДНИ ВЕЧЕР! АКО ТИ Е МНОГО ТРУДНО- ГОВОРИ...., можеш да ми пишеш и на лични..... :kissd:

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

sladurkata

• **
  • 1504
  • Риба въдичар
« Отговор #225 -: Декември 24, 2010, 02:08:27 am »
пу че ме уплаши с този черен шрифт. съжалявам че така съм го написала, исках да кажа че толкова зле се чувствам че наистина ми минават сериозно мисли за самоубийство, но няма да го направя, аз си обичам живота.

не знам дали ще съм по-силна или просто много много прекършена. има разочарования в живота, които дори след време да видим че са били за наше добро, това не премахва разочарованието, че нещо, което сме искали и мечтали не се е получило

*

Марая

• 28287
« Отговор #226 -: Декември 24, 2010, 02:17:29 am »
пу че ме уплаши с този черен шрифт. съжалявам че така съм го написала, исках да кажа че толкова зле се чувствам че наистина ми минават сериозно мисли за самоубийство, но няма да го направя, аз си обичам живота.

не знам дали ще съм по-силна или просто много много прекършена. има разочарования в живота, които дори след време да видим че са били за наше добро, това не премахва разочарованието, че нещо, което сме искали и мечтали не се е получило

Не само , че ще те уплаша , ами и ще те напляскам :96: , ама- ха.... :88:

Напротив няма разочарования ....има друго..., знаеш ли как се нарича....трансформация.... :blink: Концентрацията на определени чувства могат лесно да бъдат трансформирани и в навечерието на Бъдни вечер , аз ти изпращам една мисъл- Трансформирай ин в ян! струва си - можеш го! :blink:

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Hm

• **
  • 1397
« Отговор #227 -: Юли 13, 2011, 02:27:51 am »
Споделете опит - ваш или на други хора, от транзитен Плутон в 4-и дом. Как е повлияло това?

*

Santi

« Отговор #228 -: Юли 14, 2011, 11:53:32 pm »
Ще го определя като тежко ежедневие, сложна семейна среда в почти всеки аспект ( имотни разправии с роднини или придобиване на имущество също) .
Аспектите са също от значение - при твърди към светилата се очакват събития сходни на горепосочените, но все пак си е строго индивидуално .

*

Lillie

• 30532
Re: Транзити на Плутон
« Отговор #229 -: Август 14, 2011, 01:09:32 pm »
И Санти се е затрил...  :-\
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Марая

• 28287
« Отговор #230 -: Август 14, 2011, 02:20:36 pm »

И  Жълтолилава.... :-\ :rolleyes:

*

Lillie

• 30532
« Отговор #231 -: Август 14, 2011, 02:22:20 pm »

И  Жълтолилава.... :-\ :rolleyes:

Да не са се залюбили?  :P :93:
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Uran

• 6041
« Отговор #232 -: Август 14, 2011, 02:29:23 pm »
 Жълтолилава се е реинкарнирала като Холанда. :blink:

*

carmen

• *
  • 188
« Отговор #233 -: Август 14, 2011, 06:52:20 pm »
В любимата ми тема за Плутон прилагам карта на моя приятелка, която преживява доста труден момент,загубва майка си много рано,наскоро и баща си,няма роднини,чувства се много самотна..транзитен Плутон скоро ще направи точен съвпад с Венера...дали няма да й донесе малко любовни трепети, как мислите?

« Отговор #234 -: Август 14, 2011, 07:10:57 pm »
Не съм експерт, затова не взимай присърце поста ми.

Транзитен Плутон активира наталната й квадратура Венера-Плутон, което може да донесе любовни трепети (и то силни особено в комбинация директа Венера върху натално Слънце, която е действаща в момента), но може и да не е много приятно усещане. Може да изпитва много силно жаление да бъде обичана, всичко или нищо в любовта, ревност към половинката или попадане на доминиращ партньор. Ако в този период има любовни разочарования, ще ги изживява много дълбоко. Прогресивна Венера наближада натална Луна (У5). Прогресивна Луна наскоро е сменила знака и й предстои да направи тригон с натално Слънце (У7). Мисля, че догодина края на пролетта, началото на лятото би могъл да бъде светъл период откъм намиране на нова любов.

*

carmen

• *
  • 188
« Отговор #235 -: Август 14, 2011, 07:18:11 pm »
Благодаря  :blink:, дано е така...

« Отговор #236 -: Декември 23, 2011, 06:24:41 pm »
При тр. Плутон през 6 дом :sec: Сатурн,У6 - може ли да се наблюдава здравословен проблем?

*

Grace

• 2257
« Отговор #237 -: Декември 23, 2011, 07:52:40 pm »
само по един транзит не може да се каже.

« Отговор #238 -: Декември 23, 2011, 08:51:49 pm »
само по един транзит не може да се каже.

Е, по тази логика и по само 1 транзит бременност не може да се каже дали ще има или не.

Но има теми за отделните планети и теми, нали?

Питам, като възможност, дали е възможно!?

*

Lillie

• 30532
« Отговор #239 -: Декември 23, 2011, 08:55:40 pm »
Аспектът сам по себе си (и разглеждан изолирано) не е достатъчен, за да причини заболяване, но може да бъде един от отключващите фактори за проявяване на някаква симптоматика.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.