Здравей Гост

Транзити на Плутон

• 635 Отговора
  • 145027 Прегледи
*

Grace

• 2257
Re: Транзити на Плутон
« Отговор #240 -: Декември 23, 2011, 08:58:19 pm »
само по един транзит не може да се каже.

Е, по тази логика и по само 1 транзит бременност не може да се каже дали ще има или не.

Но има теми за отделните планети и теми, нали?

Питам, като възможност, дали е възможно!?

:blink: щом настояваш, да, всичко свързано със здравето е възможно при транзит на Плутон през 6-ти дом. Но аз не бих отговорила на въпрос въз основа само на един транзит.
и да, така е, по 1 транзит не може да се каже и за бременност, и за каквото и да било. и ако някой астролог ти  "предскаже" каквото и да е събитие въз основа на един транзит, те съветвам да си имаш едно наум.  :blink:

« Отговор #241 -: Декември 23, 2011, 09:02:55 pm »
Ясно, благодаря Лили!

Благодаря за съвета, Грейс!

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #242 -: Декември 23, 2011, 09:15:51 pm »
При всички положения не бива да се подценява дома през който транзитира Плутон...Но аз бих казала, че ще доведе до промяна в ежедневните дела...,в хранителния режим....в навиците...

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

« Отговор #243 -: Декември 23, 2011, 09:37:01 pm »
Изчетох първите няколко страници и реших да проверя при загубите на мои близки в какво положение е бил Плутон

миналата година когато почина баба ми тр Плутон в 9 е правел квадратура с АЦ и МЦ,
Бедата е там, че пределите на разумното се налагат от малоумните.

*

Grace

• 2257
« Отговор #244 -: Декември 23, 2011, 09:38:11 pm »
Валя, а какво е правел Сатурн?

« Отговор #245 -: Декември 23, 2011, 09:38:45 pm »
При всички положения не бива да се подценява дома през който транзитира Плутон...Но аз бих казала, че ще доведе до промяна в ежедневните дела...,в хранителния режим....в навиците...

Благодаря ти, Марая!

« Отговор #246 -: Декември 23, 2011, 09:42:31 pm »
Валя, а какво е правел Сатурн?

тр Сатурн в 4 прави квадрат с нат Меркурий, Юпитер,Сатурн,Уран,Нептун и Хирон  :o Колко много квадратури само  :unsure:
Бедата е там, че пределите на разумното се налагат от малоумните.

*

virgo

• *
  • 456
« Отговор #247 -: Декември 30, 2011, 02:16:12 pm »
Провокирана от друга тема се разрових за събития свързани с Плутона и излезе интересно.
Плутон прави точен съвпад с АС, когато се запознавам с мъжа си. Това се случва в Стрелец. Когато излиза от Стрелеца 11 год. по-късно мъж ми ме изоставя заради друга. Интересното е, че по времето, когато съм била най-зле психически заради изоставянето, изневярата и предателството съм имала транзитен Плутон секстил с Юпитер и тригон със Слънце. И това в началните градуси на Козирог. Започна и валеж на Козирози в живота ми. Още не е спрял. А аз си мислех, че идва от Сатурн това. Ама като гледам, че първата декада на Козирога се оправлява от Сатурн - явно са се омешали нещата.
Сега Плутон напуска първи дом и навлиза във втори. Обещава да остане там до края на 2034 г. Май до пенсия! :blink:

*

Stella

• 7765
« Отговор #248 -: Декември 30, 2011, 04:00:09 pm »
Провокирана от друга тема се разрових за събития свързани с Плутона и излезе интересно.
Плутон прави точен съвпад с АС, когато се запознавам с мъжа си. Това се случва в Стрелец. Когато излиза от Стрелеца 11 год. по-късно мъж ми ме изоставя заради друга. Интересното е, че по времето, когато съм била най-зле психически заради изоставянето, изневярата и предателството съм имала транзитен Плутон секстил с Юпитер и тригон със Слънце. И това в началните градуси на Козирог. Започна и валеж на Козирози в живота ми. Още не е спрял. А аз си мислех, че идва от Сатурн това. Ама като гледам, че първата декада на Козирога се оправлява от Сатурн - явно са се омешали нещата.
Сега Плутон напуска първи дом и навлиза във втори. Обещава да остане там до края на 2034 г. Май до пенсия! :blink:

Плутон ти е засегнал партньорската ос, 1-7 дом.
Когато тр. Плутон в козирог ми аспектира натални Меркурий/Венера в Риби, срещнах мъж с асцендент Скорпион (меркурий при мен също управлява 7 дом, а венера - 5-ти). При квадратурата откъм Стрелец - имах драматичен романс с мъж зодия Скорпион.
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

*

Anabell

• 2022
  • Dreams are today's answers to tomorrow's questions
« Отговор #249 -: Януари 19, 2012, 07:04:25 pm »
Ето Ви един интересен транзит - няма да качвам карти, заради личната информация, но когато Плутон навлиза в Козирог съвпада точно с МЦ мой приятел (асц Овен) - много голямо пробив в кариерата си прави тогава, на международно ниво.  :P

По натал има секстил на Слънце и Плутон.
When One Door Closes Another Door Opens

*

Stella

• 7765
« Отговор #250 -: Януари 19, 2012, 07:07:51 pm »
Ето Ви един интересен транзит - няма да качвам карти, заради личната информация, но когато Плутон навлиза в Козирог съвпада точно с МЦ мой приятел (асц Овен) - много голямо пробив в кариерата си прави тогава, на международно ниво.  :P

Няма съмнение, че ще има пробив. Асцендента не ме интересува, а по-скоро кой дом управлява Плутон и какъви други аспекти прави в картата.
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

*

Anabell

• 2022
« Отговор #251 -: Януари 19, 2012, 07:11:55 pm »

Няма съмнение, че ще има пробив. Асцендента не ме интересува, а по-скоро кой дом управлява Плутон и какъви други аспекти прави в картата.

Няма включени домове - Плутон по натал му е в 8 дом, упр 8 дом, има само два аспекта - секстил с Нептун и Слънце.

« Отговор #252 -: Януари 19, 2012, 07:13:58 pm »
Аз започнах важен етап от професионалното си развитие при съвпад на транзитен Плутон с прогресивно МС.

*

Stella

• 7765
« Отговор #253 -: Януари 19, 2012, 07:15:16 pm »

Няма включени домове - Плутон по натал му е в 8 дом, упр 8 дом, има само два аспекта - секстил с Нептун и Слънце.

Просто исках да се ориентирам чужбината какво общо има с професионалния пробив. Мислех си, че може да има връзка с 9-ти дом.

*

Anabell

• 2022
« Отговор #254 -: Януари 19, 2012, 07:39:25 pm »
При него има Юпитер в Риби, в 12 дом по натал.

« Отговор #255 -: Януари 20, 2012, 08:04:28 am »
Аз започнах важен етап от професионалното си развитие при съвпад на транзитен Плутон с прогресивно МС.

на какъв орбис подейства съвпада :rolleyes: и какво упр.плутон и откъде идва
Свободен е само онзи, който се радва на свободата на всички...
Истински свободен е този, който няма нужда да прави избор...

*

Diyana

• 2705
« Отговор #256 -: Януари 20, 2012, 10:02:38 am »
Късметлии ;D. Плутон преко сили ще се добере до МС-то ми, :blink: като стана на 80.
Obscenis, peream, Priape, si non
uti me pudet improbisque verbis
sed cum tu posito deus pudore
ostendas mihi coleos patentes
cum cunno mihi mentula est vocanda

« Отговор #257 -: Януари 20, 2012, 10:32:02 am »
 ;D На мен точно на 70 години, по мои сметки и планове вероятно когато ми шлифова Луната - вече ще съм готова за оня свят.  ;D ;D ;D Естествено ако надскоча някои възлови моменти....Понеже Плутон играе особена роля в моя живот - като първа изгряваща планета в радикса ми, анаретен и стационарен, като ми шлифова всички кусури по личните планети, като ме трансформира и си взема уроците от тооо си земен път - ще съм пътница  ;D ;D ;D. През живота си до тук Плутон мина през почти всички лични планети в радикса ми, изключая Луната. В момента е стъпил на Слънцето ми........Няма да доживея да мине само през натален Сатурн - вероятно в следващ живот ще имам този аспект за отработване....А ако имам нещастието да живея 100 години, тогава и Хирон ще ми бъде ошлайфан....Ще бида готов даймонд  ;D ;D ;D  - малко като сбръчкан чаршаф - ма живааа костенурка  ;D

*

Stella

• 7765
« Отговор #258 -: Януари 20, 2012, 10:34:29 am »
Аз пък съм била в нетрудоспособна възраст, когато Плутон ми е пресякъл МЦ. Немам спомени от тойзи период.  ;D ;D ;D

*

elfidka

• 3129
« Отговор #259 -: Януари 20, 2012, 10:42:17 am »
Аз пък съм била в нетрудоспособна възраст, когато Плутон ми е пресякъл МЦ. Немам спомени от тойзи период.  ;D ;D ;D

При мен пък това никога няма да се случи, тъй като в момента транзитира в 5 дом  :rolleyes:
Слънце - Везни
Луна – Близнаци
Асц. - Лъв
Венера – Лъв
Марс - Дева

Животът не е поемал към нас задължение да осъществява мечтите ни. Трябва да вземем каквото ни предлага и да сме благодарни, защото и по-лошо би могло да бъде !!!