Здравей Гост

Транзити на Плутон

• 635 Отговора
  • 145011 Прегледи
*

Uran

• 6041
Re: Транзити на Плутон
« Отговор #280 -: Януари 20, 2012, 01:19:59 pm »
Транзитът на Плутон през ИЦ и 4 дом бе белязан със загуби на близки хора по драматичен и неочакван начин- катастрофа, сестринска грешка, внезапен инфаркт по време на почивка в курорт.

*

elfidka

• 3129
« Отговор #281 -: Януари 20, 2012, 01:49:03 pm »
Транзитът на Плутон ще мине през моя ДЦ на 70 години....хи хи.....И като У4 може и някоя сватба да ми донесе  ;D ;D ;D
Ако съм жива де  ;)
Слънце - Везни
Луна – Близнаци
Асц. - Лъв
Венера – Лъв
Марс - Дева

Животът не е поемал към нас задължение да осъществява мечтите ни. Трябва да вземем каквото ни предлага и да сме благодарни, защото и по-лошо би могло да бъде !!!

*

AH

• 2201
« Отговор #282 -: Януари 20, 2012, 02:46:52 pm »
   Аз съм готова по принцип, включвам също и смъртта тук, но не знам на кого ще е - на близък ще е - та всяко щастие трябва да се изстрада ....Ясно ми е че безплатни обяди няма...Сътресенията, почнаха от преди 2 години - личности, дългогодишни приятели и любови - зачертани....

Нали не забравяме, че въпросният транзит върви с прогресивна Луна на ИЦ и прогр.Слънце в съвпад с натална Луна и в апликация с МЦ.

И ако си припомним основната символика на  тия ъгли: ИЦ – тенденция за самостоятелно съществуване; МЦ – тенденция да съберем хора около себе си:)

та може би първо първата тенденция, а после- втората:) – основното, което  учим в тоя период  на първата тенденция  е да не чакаме другите, да не зависим от тях и да сме си самодостатъчни,  а после при втората тенденция нещата се подреждат от самосебе си с приобщаването на някои към нас:)

« Отговор #283 -: Януари 20, 2012, 03:32:52 pm »
Транзитът на Плутон през ИЦ и 4 дом бе белязан със загуби на близки хора по драматичен и неочакван начин- катастрофа, сестринска грешка, внезапен инфаркт по време на почивка в курорт.
И на мен ми предстои такъв транизит. :mellow:  Къде е разположен натален Плутон и какво управлява в картата, какви аспекти има? В четвърти дом има ли други планети?

*

samoella

• **
  • 639
  • И след най-тъмната нощ настъпва утро....
« Отговор #284 -: Януари 20, 2012, 03:52:21 pm »
Момента в който пресече IC при мен беше много тежко-за първи път срещнах смъртта -доста рано,но не винаги този транзит е свързан със смърт..
ВЧЕРА Е ИСТОРИЯ
УТРЕ Е МИСТЕРИЯ
ДНЕС Е ПОДАРЪК

*

Uran

• 6041
« Отговор #285 -: Януари 20, 2012, 04:19:07 pm »
И на мен ми предстои такъв транизит. :mellow:  Къде е разположен натален Плутон и какво управлява в картата, какви аспекти има? В четвърти дом има ли други планети?
Натално ми е в 3 дом, а управлява 5-ти.

п.п.На мен ми преминал над натални Уран, Юпитер, Марс и Нептун. Съвпадът с Марс поусетих. Аспектирал е останалите ми планетки с опозиции и квадратури.

« Отговор #286 -: Януари 20, 2012, 07:14:16 pm »
;D На мен точно на 70 години,

Специално ти може скоро да поусетиш нещичко сходно на това, което се усеща при транзит на Плутон на МЦ – понеже сега тр. Плутон ти е над Слънцето, а то има някои общи неща с МЦ:)

В доброто си проявление това е време на самоутвърждаване, власт над себе си, полезни навици, успехи по отношение на финанси.

Тюх, е, го е, пак карък - тогава съм била на година, година и малко. Никогиш не ми се падат "полезни навици".

аз ги придобих на 35, но началото започна с посещения на гробища ,съвпада беше на К4
Свободен е само онзи, който се радва на свободата на всички...
Истински свободен е този, който няма нужда да прави избор...

*

Divna

• 2478
« Отговор #287 -: Януари 20, 2012, 10:43:49 pm »
Ан, хареса ми как разсъждаваш по отношение на Плутон.  :blink: Ще те помоля да ми дадеш някаква насока върху следния акцент:
В момента имам точен съвпад на дирекц. Слънце и Плутон (идващи от 11 дом) с натална Луна (1ви дом). След не дълго прогресивна Луна застава срещу съвпада (дир. Слънце/Плутон с нат. Луна), което значи, че имам и прогресивно пълнолуние. На 14 март 2012, имаме мунданен голям земен тригон Марс (в Дева)-Юпитер/Венера/Лилит (в Телец)-Плутон (в Козирог). Мунданният голям земен тригон е на градусите на натална Луна, което означава, че тя ще получи като допълнение секстил от транзитни Марс и Плутон и опозиция от транзитни Юпитер, Венера и Лилит.
Чудя се тази енергия, която ще получи наталната ми Луна как да я тълкувам.  :-\ Натална Луна е в Скорпион в съвпад с нат. АЦ. В радикса ми К9 е в градусите на Рак.

Благодаря ти предварително!

*

AH

• 2201
« Отговор #288 -: Януари 24, 2012, 07:08:01 am »
В момента имам точен съвпад на дирекц. Слънце и Плутон (идващи от 11 дом) с натална Луна (1ви дом).

В общия случай разсъждаваме така:
Събития на знака Скорпион/гледаме средните и добрите / - известна преситеност от живота, наследства или благоприятни финансови случайности. На физиологична и психическа плоскост се свързва с тънка чувствителност и дълбоко възприятие.
Прояви на Луната – тъга;  промени по отношение на сигурност и доходи;  уважение, успехи, слава, но непостоянни; труд, промени в местоживеене и дом.
Прояви на Слънцето – положителни – победа, слава, възможности за издигане; отрицателни – отличие, но и загуба на положение; грижи, болест
Първи дом е от „щастливите“ – в смисъл, че помага за реализация на земното щастие.
При съвпад на Слънце и Луна, Луната се смята за „добра“. Слънцето е „безразлично“ – добро с добрите, лошо с лошите. В случая – „добро“. Слънце и Луна са в „постоянно приятелство“  в първи дом.
Луната е „съзвучна“ със Скорпион.
Имаме достатъчно основания да очакваме благоприятна проява на въпросния съвпад.

Плутон ще го броим за "пари":)

« Отговор #289 -: Януари 24, 2012, 08:36:29 am »
При мен Плутон е в 9 дом и е У9. Тр Плутон ми е в 11 в съвпад с Нептун,Сатурн и Уран и опозиция с Хирон и Мерк. Всъщност незнам как ми влия в момента. Сега най-много усещам друг транзит и като,че ли всичко идва от него  ;)
Бедата е там, че пределите на разумното се налагат от малоумните.

*

Divna

• 2478
« Отговор #290 -: Януари 25, 2012, 07:50:34 pm »
Благодаря, АН!  :58:

« Отговор #291 -: Януари 26, 2012, 09:40:31 pm »
Аз започнах важен етап от професионалното си развитие при съвпад на транзитен Плутон с прогресивно МС.

в момента е активен при синът ми, ще го следя

*

AH

• 2201
« Отговор #292 -: Януари 27, 2012, 06:07:59 am »
Аз започнах важен етап от професионалното си развитие при съвпад на транзитен Плутон с прогресивно МС.

и тук е интересно да се поразсъждава каква е разликата, когато тр. Плутон е в съвпад с наталното МЦ и програсивното

*

Mims

• **
  • 772
« Отговор #293 -: Януари 27, 2012, 02:33:58 pm »
и при мен също, ама предполагам че голям купон ще е като стигне десц. тогава ще съм на 56 и по прогресия имам пр. венера съвпад пр. марс, та явно ще се женя на дърти години. никога не е късно да станеш за резил ;D

При мен шоуто на Плутон(съупр. на 5-ти) почна юли 2010,когато беше на 2 градуса преди ДЦ-то .Голямо мотане падна там,сега е на 2 градуса след него..Любов,омраза,клетви,скандали и драми,продължават до днес..Писна ми..Хем ни сърби,хем ни боли,тръгваме,връщаме се,но краят не се вижда..При всичките му недостатъци нямам сили да се откъсна от него.Сещам се,че когато и тр. Марс мина отгоре,стана страшно.. ;D
Същевременно на моя човек дир. Венера(У5) му е на ДЦ-то и просто сме (съ)абонирани да си изливаме дирекционно-прогресивните болежки един на друг... :91:

« Отговор #294 -: Януари 27, 2012, 08:11:31 pm »

и тук е интересно да се поразсъждава каква е разликата, когато тр. Плутон е в съвпад с наталното МЦ и програсивното
още нямам материал за сравнение

« Отговор #295 -: Февруари 12, 2012, 06:38:26 pm »
Някой преживял ли е транз Плутон секстил на Сатурн?
Слънце 27 градуса Везни
Луна Близнаци
Марс Скорпион
Венера Скорпион
Мерк Скорпион съвпад Уран секст. Сатурн
Асц Лъв
http://www.youtube.com/watch?v=hk65zzUjI9A
Baraka.1992.BRRip.XviD.AC3-CaLLioPE_MoNTEDiaZ.torrent

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #296 -: Февруари 12, 2012, 06:39:09 pm »

Чакам го с нетърпение.... :blink:

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

« Отговор #297 -: Февруари 12, 2012, 06:42:17 pm »

Чакам го с нетърпение.... :blink:
Какво очакваш?
При мене ще се точи дълго време нали Плутон си е бавна Планета а като стане и ретро...
Слънце 27 градуса Везни
Луна Близнаци
Марс Скорпион
Венера Скорпион
Асц Лъв

*

Uran

• 6041
« Отговор #298 -: Февруари 13, 2012, 10:05:25 am »
A тр. Плутон (6 д) в квадрат с натален Сатурн (10д)?

« Отговор #299 -: Февруари 13, 2012, 12:06:39 pm »
A тр. Плутон (6 д) в квадрат с натален Сатурн (10д)?
Моя тр.Плутон е 5 дом У4 а Сатун 1 дом интерсеприран Козирог 5 дом
Слънце 27 градуса Везни
Луна Близнаци
Марс Скорпион
Венера Скорпион
Асц Лъв