Здравей Гост

Транзити на Плутон

• 635 Отговора
  • 144930 Прегледи
*

Stella

• 7765
Re: Транзити на Плутон
« Отговор #320 -: Март 02, 2012, 10:06:49 am »
Аз разбрах друго-натално плутон в 1-ви, управлява 2-ри, транзитира иц
Преживях го-имаше свързано с имоти, ама това беше на 2-ри план
Не ми беше лесно

Да, правилно си разбрала. Аз съм се объркала.
Може да купи имот.
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

*

Stella

• 7765
« Отговор #321 -: Март 02, 2012, 10:07:57 am »
Плутон е финансов сам по себе си, тъй че не е задължително да управлява такива домове в натала.
Точно вчера гледах една карта - три сделки с недвижими имоти за периода на транзит Плутон през 4-и дом;
друго проявление - болест по Плутон на родител / засега без фатален край /. В натала Плутон е в 1-и дом.

А аз да питам, че ми влиза в 5-и дом - кажете нещо от опит...
Любов, деца, ... ?

Никога няма да ми влезе в 5-ти. :-\
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

*

Papy

• 4343
« Отговор #322 -: Март 02, 2012, 10:11:18 am »
Плутон е финансов сам по себе си, тъй че не е задължително да управлява такива домове в натала.
Точно вчера гледах една карта - три сделки с недвижими имоти за периода на транзит Плутон през 4-и дом;
друго проявление - болест по Плутон на родител / засега без фатален край /. В натала Плутон е в 1-и дом.

Любов, деца, ... ?

Финансова любов :)

*

Stella

• 7765
« Отговор #323 -: Март 02, 2012, 10:15:36 am »

Любов, деца, ... ?

Аз бих погледнала аспектите, които Плутон прави.

*

Grace

• 2257
« Отговор #324 -: Март 02, 2012, 10:21:51 am »
Цитат
Papyyy...какви са тия интерпретации..  :P  дай нещо по-така... 

квадрат Слънце след година  :(
тригон Асц сега :blink:
тригон Венера следва  :P

Но мисля, че и сам по себе си транзита през кусп 5 трябва да се отрази

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #325 -: Март 02, 2012, 10:24:52 am »

Любов, деца, ... ?

Аз да кажа... ;D...
Там където транзитира Плутон е най-чувствителното място в картата...през периода на неговия транзит.
Винаги търся най-високия ръст в дома на транзита.
Неминуемо любовта ще бъде ангажираща тема...трансформацията на която ще усещаш до степен обсебване.

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Grace

• 2257
« Отговор #326 -: Март 02, 2012, 10:34:56 am »
Цитат
Аз да кажа... ...
Там където транзитира Плутон е най-чувствителното място в картата...през периода на неговия транзит.
Неминуемо любовта ще бъде ангажираща тема...трансформацията на която ще усещаш до степен обсебване.

Марая, ей от това най ме е страх  ;D  ...че и с тоя натален тригон Плутон/Венера
ще си късам нервите, то се е видяло  :P  голяма трансформация ще пада..

*

Papy

• 4343
« Отговор #327 -: Март 02, 2012, 10:42:22 am »
Грейс-шегувах се-мисля, че разбра :)

По моя опит-и марая и стела са прави-виж аспектите и очаквай харчене на енергия по пети
Доза обсебеност-дали ще е деца, дали ще е любов или изкуства и изяви-зависи от картата ти. Но винаги е някак интензивно, много емоции и енергия се хвърлят, странсформацията винаги е за твоя сметка, не казвам, че е лоша. Колкото повече време от транзита в дома минава, толкова по-наясно си с трансформацията и по-леко става-поне при мен беше така
Но аз транзит по 5-ти още съм нямала, при мен още е в 4-ти

*

Марая

• 28287
« Отговор #328 -: Март 02, 2012, 10:44:46 am »
Цитат
Аз да кажа... ...

Марая, ей от това най ме е страх  ;D  ...че и с тоя натален тригон Плутон/Венера
ще си късам нервите, то се е видяло  :P  голяма трансформация ще пада..

Плутон обсебва , при това доста бързо...Иначе няма как да преобрази...или той прави от метален птът...парче тънка ламарина в пъти по-полезна от първоначалната и форма.
Имаш късмет , че диспозитора ще ти помага...Така, че остави на Плутон да си свърши работата по дома.
Раждане на дете никак не е за подценяване като възможност при този транзит.... ;D...А и нодалната ос според обясненията ще транзитира през кардинални позиции....в картата ти.

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

venerra

• **
  • 1416
    • http://hristu.net/
« Отговор #329 -: Март 02, 2012, 10:46:46 am »
Любов, деца, ... ?
При транзита на плутон в 5-ти се омъжих и родих. Когато е бил точно на куспида на 5-ти, съм се запознала с мъжа ми.
плутон ми упр. 5-ти дом и по натал е в 3-ти.
Направи живота си такъв, какъвто го искаш, за да му се насладиш напълно.
Погледнеш ли навън, мечтаеш, погледнеш ли навътре - пробуждаш се. - Карл Юнг

« Отговор #330 -: Март 02, 2012, 10:58:07 am »

Любов, деца, ... ?

Аз да кажа... ;D...
Марая е направила най-подходящото описание само с една дума-"обсебване". :blink:
Когато тр.Плутон е навлезнал в 5дом е започнала трансформацията с аналогиите по дома-любов,деца,хоби...Започнах връзка с ревнив и контролиращ партньор.Последва тотална промяна в начина на изразяване.След това започнах активно да рисувам.И последното(за сега ;D) проявление е раждане на дете.Само времето ще покаже какви ще ги сътвори,докато е в 5дом. ;).Но след Плутон нищо не е същото.

*

venerra

• **
  • 1416
    • http://hristu.net/
« Отговор #331 -: Март 02, 2012, 11:00:56 am »
Аз не мога да кажа, че съм била обсебена от мъжа ми или пък от идеята да имам дете и семейство, нито пък съм имала връзка с ревнив и т.н. партньор.
Направи живота си такъв, какъвто го искаш, за да му се насладиш напълно.
Погледнеш ли навън, мечтаеш, погледнеш ли навътре - пробуждаш се. - Карл Юнг

*

Марая

• 28287
« Отговор #332 -: Март 02, 2012, 11:05:51 am »
Плутон умее да трансформира нещата...,така , че да усетиш необходимото едва когато транзита е към своя край.

*

Grace

• 2257
« Отговор #333 -: Март 02, 2012, 11:10:31 am »
Плашите ме, да знаете !  :blink:
Досега изобщо не се страхувах от Плутон, даже не се бях замисляла..Но сега...с аналогиите по 5-и дом...

MoonLight, при теб какви аспекти е правил Плутон при транзита през 5-и и имаш ли в натала предпоставки за обсебване и ревност - като напрегнати аспекти на Плутон към личните планети, например?

*

Stella

• 7765
« Отговор #334 -: Март 02, 2012, 11:12:59 am »
Цитат
Papyyy...какви са тия интерпретации..  :P  дай нещо по-така... 

квадрат Слънце след година  :(
тригон Асц сега :blink:
тригон Венера следва  :P

Но мисля, че и сам по себе си транзита през кусп 5 трябва да се отрази

Хайде да те поизмъча още малко. кои домове управляват Слънце и Венера? А кой дом управлява Плутон /нищо, че сам по себе си е финансова планета/? Питам, защото картата ти не е пред мен.

*

Марая

• 28287
« Отговор #335 -: Март 02, 2012, 11:15:02 am »
Досега изобщо не се страхувах от Плутон, даже не се бях замисляла..Но сега...с аналогиите по 5-и дом...

MoonLight, при теб какви аспекти е правил Плутон при транзита през 5-и и имаш ли в натала предпоставки за обсебване и ревност - като напрегнати аспекти на Плутон към личните планети, например?

А защо те е страх? От какво? ;D
Grace,
Какви аспекти ще прави Плутон по време на транзита си през 5-ти дом...?Ти би трябвало вече да го усещаш в 5-ти /щом и говориш за него/...Обикновено Плутон действа 5* преди точния аспект.

« Отговор #336 -: Март 02, 2012, 11:20:31 am »

;D ;DВъобще не се страхувай,защото Плутон ще ти покаже страни от теб,които си потискала дълбоко в себе си. ;)Има трудности,но те са необходими в името на растежа.Ще сложа картата,за да я видиш по-добре. :blink:
« Последна редакция: Март 02, 2012, 11:32:16 am от MoonLight »

*

Grace

• 2257
« Отговор #337 -: Март 02, 2012, 11:24:32 am »
защото ме е страх от думички като - обсебване....а трансформацията боли.. ;D пък и в сферата на любовите...уф..да не взема да си загубя ума ...  ;D

Стела, Слънце - 8, У12
Плутон - 1, У3
Венера е много силна при мен - У2, У9 на трон в 9-и в тригон с Плутон, Уран, Луна

Аспекти на транзита

квадрат Слънце след година 
тригон Асц сега
тригон Венера следва   

Марая, честно да ти кажа, не съм много сигурна, че го усещам, макар да е в съвпад вече с куспидата. Но имам усещане за затишие пред буря...

*

Марая

• 28287
« Отговор #338 -: Март 02, 2012, 11:28:13 am »
защото ме е страх от думички като - обсебване....а трансформацията боли.. ;D пък и в сферата на любовите...уф..да не взема да си загубя ума ...  ;D

Стела, Слънце - 8, У12
Плутон - 1, У3
Венера е много силна при мен - У2, У9 на трон в 9-и в тригон с Плутон, Уран, Луна

Аспекти на транзита

квадрат Слънце след година 
тригон Асц сега
тригон Венера следва   

Марая, честно да ти кажа, не съм много сигурна, че го усещам, макар да е в съвпад вече с куспидата. Но имам усещане за затишие пред буря...

Къде е меркурий? Доколкото разбирам от обясненото АСЦ-то ти е Дева.... :rolleyes:

*

Grace

• 2257
« Отговор #339 -: Март 02, 2012, 11:30:17 am »
Цитат
Къде е меркурий? Доколкото разбирам от обясненото АСЦ-то ти е Дева....

еееее...точно ти да питаш за моя Меркурий.... ;D  ;D