Здравей Гост

Транзити на Плутон

• 635 Отговора
  • 144879 Прегледи
*

Papy

• 4343
Re: Транзити на Плутон
« Отговор #360 -: Март 02, 2012, 02:41:40 pm »
Аааа-марая-разби ме :)

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #361 -: Март 02, 2012, 02:45:11 pm »

Що... ;D...На пръв поглед е страшно...и е така..,но когато Плутон ти е на кардинална ос- Гокленов и силно поставен в картата...свикваш.... ;) и на меда и на жилото...

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Stella

• 7765
« Отговор #362 -: Март 02, 2012, 02:51:30 pm »
Анабел, на теб кой дом ти управлява Слънцето. И аз ще преживея /живот и здраве/ съвпадът на Плутон със светилата във втори дом, но когато премине във Водолей. На мен светилата ми управляват 8-ми дом и се намират във 2-ри.  ;D

Притеснява ме също опозицията на тр. Плутон на К2 с натален Юпитер на К8.  :(
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

*

Papy

• 4343
« Отговор #363 -: Март 02, 2012, 02:53:09 pm »

Що... ;D...На пръв поглед е страшно...и е така..,но когато Плутон ти е на кардинална ос- Гокленов и силно поставен в картата...свикваш.... ;) и на меда и на жилото...

Знам, знам :)))

*

Anabell

• 2022
  • Dreams are today's answers to tomorrow's questions
« Отговор #364 -: Март 02, 2012, 03:03:34 pm »
Анабел, на теб кой дом ти управлява Слънцето. И аз ще преживея /живот и здраве/ съвпадът на Плутон със светилата във втори дом, но когато премине във Водолей. На мен светилата ми управляват 8-ми дом и се намират във 2-ри.  ;D

Слънцето упр 9 дом във 2. По 9 дом - ходих да уча в чужбина (по евро стипендии), работих с принц там (патрон на студиото ни), после в БГ работих с бивши министри пак по евро проекти, всички пари идваха от чужбина, дипломирах успешно Магистратурата. НЕ СЕ ОПЛАКВАМ!

До сега в живота ми, като се замисля, България най-малко ми е плащала (и упр 9 дом и Юпитер са ми във 2). И сега пак разчитам на американска стипендия да ми оправи годината....
When One Door Closes Another Door Opens

*

Марая

• 28287
« Отговор #365 -: Март 02, 2012, 03:08:26 pm »

Слънцето упр 9 дом във 2. По 9 дом - ходих да уча в чужбина (по евро стипендии), работих с принц там (патрон на студиото ни), после в БГ работих с бивши министри пак по евро проекти, всички пари идваха от чужбина, дипломирах успешно Магистратурата. НЕ СЕ ОПЛАКВАМ!

До сега в живота ми, като се замисля, България най-малко ми е плащала (и упр 9 дом и Юпитер са ми във 2). И сега пак разчитам на американска стипендия да ми оправи годината....

Къде е Юпитер? :rolleyes:

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Grace

• 2257
« Отговор #366 -: Март 02, 2012, 03:08:54 pm »
Anabell, по описанието, което си дала по горе, аз виждам проявлението на Плутон като У Асц - пишеш за взаимоотношения, как си променила отношението си към приятели и обкръжение, както и личностна трансформация / вкл ценностна система по 2-и /. В кой дом на натала е Плутон?

*

Anabell

• 2022
« Отговор #367 -: Март 02, 2012, 03:10:48 pm »
Anabell, по описанието, което си дала по горе, аз виждам проявлението на Плутон като У Асц - пишеш за взаимоотношения, как си променила отношението си към приятели и обкръжение, както и личностна трансформация / вкл ценностна система по 2-и /. В кой дом на натала е Плутон?

Да Плутон ми е втори упр асц (асц ми е Скорпион), иначе е на К12... (само ПЛ и ЛУНА са ми над хоризонта).

*

Anabell

• 2022
« Отговор #368 -: Март 02, 2012, 03:11:39 pm »

Марайка писах, бе - във ВТОРИ дом е и Юпитер ;)

*

Stella

• 7765
« Отговор #369 -: Март 02, 2012, 03:13:19 pm »

Дааа, паричките ти идват от чужбина. Ти май учеше за юрист, ако не се лъжа!
разбрала си откъде ще ти идват паричките -от чужбина и от юридическата професия.
Още повече, сама си го разбрала. Плутон ти управлява асцендента затова си била концентирана върху тези въпроси. Плутон ти е дал такава сила, че нито искаш да виждаш други хора, нито искаш да се откроняваш от пътя си, ставаш като тежкотоварна машина. Затова си прекъснала отношения с онези хора, които са ти се стрували повърхностни и не дотам в унисон с твоите стремежи. С Плутон върху лични планети, ако знаеш колко хора разчистих от живота си - при това и приятели, с които преди съм си прекарвала приятно времето. Изведнъж се почувствах отдалечена от тях. Като че ли те останаха на някакво друго ниво, което аз загърбих. Тъжно е, но не можеш да се спреш, защото подсъзнателно чувстваш, че това е твоя път. Интуитивно усещаш, че трябва да свършиш голям обем къртовска и неприятна работа, само и само да се случат нещата. готов си да преминеш през изпитания, които не си в състояние никому да обясниш, а и да се опиташ да обясниш - няма да те разбере. Пропастта между теб и хората, с които си си прекарвал приятно времето става все по-голяма и по-голяма и в един момент се отчуждавате. Аз имам приятелки, с които и една лоша дума не съм си казала, но се отделихме, защото израстнахме в различни посоки.
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

*

Anabell

• 2022
« Отговор #370 -: Март 02, 2012, 03:18:29 pm »
Стела, точно така - не сме се карали с приятелките ми, просто си дойде времето...

Иначе не съм аз юристът - ThunderGodess беше юристът на форума.  ;)

*

Марая

• 28287
« Отговор #371 -: Март 02, 2012, 03:27:43 pm »

Знак и аспекти ме интересуват... ;)
12-ти дом...трансокеан.

*

Anabell

• 2022
« Отговор #372 -: Март 02, 2012, 03:43:33 pm »

Знак и аспекти ме интересуват... ;)
12-ти дом...трансокеан.

по знак - Козирог - падение, секстил със Сатурн и асц, тригон МЦ, съвпад Сл, много широк секстил с ПЛ, но са в секстилни знаци.

В никакъв случай нямам пари, дори нямам финансова независимост от родителите си, но имам достъп до хора с МНОГО пари... но това го отдавам на Венера екзалтираща, в тригон с Плутон на трон.

« Отговор #373 -: Март 14, 2012, 09:23:28 am »
Транзитен Плутон /през 3 дом/ е в точна квадратура с натална Луна.Точно на същия градус /9гр./ на 10 април ще се обърне ретро. В натала двете планети са в съвпад и се намират в 1 дом, луната упр.10, а плутон 2 дом. Какво според вас да очаквам като събитие. Нещо свързано с кариерата и парите или ценностите ми ще търпи трансформация ,която ще засегне и асцендента .

*

Grace

• 2257
« Отговор #374 -: Март 14, 2012, 10:04:52 am »
с транзит на Плутон към Луна, независимо от дома, трябва да се внимава за здравето.
промени и събития свързани със семейни отношения - родители, деца, братя и сестри, близки роднини, непосредствено обкръжение;
промяна засягаща дома, би могло и смяна на местоживеене;
изплуват въпроси и проблеми от миналото;
силни емоции, вероятно ще преживееш дълбока личностна трансформация, възможна е загуба или придобиване на емоционален или друг ресурс, което да промени коренно житейската ти нагласа, пътя в живота.
ако има конфликт с родител, това би променило радикално отношенията ти с него.

PS Сори, пиша го за втори път, че първия нещо се затри.

виж затъмненията и лунациите за периода. дават добра насока за сферата на проявление на събитията.

« Отговор #375 -: Март 14, 2012, 10:56:22 am »
с транзит на Плутон към Луна, независимо от дома, трябва да се внимава за здравето.
промени и събития свързани със семейни отношения - родители, деца, братя и сестри, близки роднини, непосредствено обкръжение;
промяна засягаща дома, би могло и смяна на местоживеене;
изплуват въпроси и проблеми от миналото;
силни емоции, вероятно ще преживееш дълбока личностна трансформация, възможна е загуба или придобиване на емоционален или друг ресурс, което да промени коренно житейската ти нагласа, пътя в живота.
ако има конфликт с родител, това би променило радикално отношенията ти с него.

виж затъмненията и лунациите за периода. дават добра насока за сферата на проявление на събитията.
Грейс, благодаря ти за включването. Проблемите със здравето вече са факт. Чувствам, че ме наляга и депресия. :(

*

samoella

• **
  • 639
  • И след най-тъмната нощ настъпва утро....
« Отговор #376 -: Март 14, 2012, 02:34:45 pm »
При мен предстои секстил на транз. Плутон с нат. Луна В Скорпион .Плутон се движи по 4 дом а в натала е в 1 дом  и е У3
ВЧЕРА Е ИСТОРИЯ
УТРЕ Е МИСТЕРИЯ
ДНЕС Е ПОДАРЪК

« Отговор #377 -: Март 15, 2012, 08:03:24 am »

и на мен вчера ми блокира тема , където си сейвам  за Плутон,нито се отваря,нито се затваря,бъг и така половин час,после сама се отблокира :o

и тази трагедия  вчера- на 14 март е точен големият тригон на Юпитер/Венера/връщат се от зимна ски ваканция/ с Марс и Плутон в земни знаци
загиналите деца са на 12 години/първи юпитеров възврат/ Бог да ги прости!

"28 души, включително 22 деца, завръщащи се от ски-ваканция, са загинали при автобусна катастрофа в край Сиер в швейцарския кантон Вале. Други 24 деца са ранени. Автобусът е пътувал от Вал д'Анивер. Командирът на местната полиция коментира, че трагедията е безпрецедентна и че дори опитни спасители са били травматизирани. Хеликоптери и линейки са транспортирали ранените до четири болници. Белгийският външен министър съобщи, че повечето деца са били на около 12-годишна възраст. Двамата шофьори са загинали в инцидента."   
http://www.focus-news.net/?id=s3796
« Последна редакция: Март 15, 2012, 08:26:58 am от strelicka »
Свободен е само онзи, който се радва на свободата на всички...
Истински свободен е този, който няма нужда да прави избор...

*

Stella

• 7765
« Отговор #378 -: Март 21, 2012, 09:52:48 pm »
На 10 април Плутон тръгва ретроградно от 9,33 гр. и ще се върне до 6,5 градуса на 18 септември, когато тръгва отново директен. Ако имате планети между тези градуси и в мидпойнтите им, те ще бъдат докоснати. При тръгването на Плутон ретро, ще има обръщане навътре и надигане на някои болезнени плутонови теми- пластовете на подсъзнанието ще се раздвижат отново. Осъзнаването настъпва при обръщането на посоката от ретроградно към директно движение. Така, че периодът от 10 април до 18 септември ще бъде период на чистка на подсъзнанието по въпросите, свързани със засегнатите планети. Най-често това е чистка от стари навици.

*

venerra

• **
  • 1416
    • http://hristu.net/
« Отговор #379 -: Март 21, 2012, 10:28:31 pm »
Какво ви се е случвало на тр. плутон секстил с нат. юпитер?
Направи живота си такъв, какъвто го искаш, за да му се насладиш напълно.
Погледнеш ли навън, мечтаеш, погледнеш ли навътре - пробуждаш се. - Карл Юнг