Здравей Гост

Транзити на Плутон

• 635 Отговора
  • 144931 Прегледи
*

Anabell

• 2022
  • Dreams are today's answers to tomorrow's questions
Re: Транзити на Плутон
« Отговор #380 -: Март 21, 2012, 10:32:33 pm »
На 10 април Плутон тръгва ретроградно от 9,33 гр. и ще се върне до 6,5 градуса на 18 септември, когато тръгва отново директен. Ако имате планети между тези градуси и в мидпойнтите им, те ще бъдат докоснати. При тръгването на Плутон ретро, ще има обръщане навътре и надигане на някои болезнени плутонови теми- пластовете на подсъзнанието ще се раздвижат отново. Осъзнаването настъпва при обръщането на посоката от ретроградно към директно движение. Така, че периодът от 10 април до 18 септември ще бъде период на чистка на подсъзнанието по въпросите, свързани със засегнатите планети. Най-често това е чистка от стари навици.
Мерси Стела, много добър коментар  ;) и със Сатурн ретро, пак ще има да преосмисляме.  :-[
When One Door Closes Another Door Opens

*

Stella

• 7765
« Отговор #381 -: Март 21, 2012, 11:17:52 pm »
На 10 април Плутон тръгва ретроградно от 9,33 гр. и ще се върне до 6,5 градуса на 18 септември, когато тръгва отново директен. Ако имате планети между тези градуси и в мидпойнтите им, те ще бъдат докоснати. При тръгването на Плутон ретро, ще има обръщане навътре и надигане на някои болезнени плутонови теми- пластовете на подсъзнанието ще се раздвижат отново. Осъзнаването настъпва при обръщането на посоката от ретроградно към директно движение. Така, че периодът от 10 април до 18 септември ще бъде период на чистка на подсъзнанието по въпросите, свързани със засегнатите планети. Най-често това е чистка от стари навици.
Мерси Стела, много добър коментар  ;) и със Сатурн ретро, пак ще има да преосмисляме.  :-[

Със Сатурн ще си преосмисляме личните ограничения и границите, които си поставяме, но неговите уроци са ясни от самото начало, друг е въпроса, че им се инатим, поради вроденото ни чувство за неподчинение. За разлика от уроците на Плутон, които са пълна мистерия, преди да е преминал транзита.
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

*

venerra

• **
  • 1416
    • http://hristu.net/
« Отговор #382 -: Март 22, 2012, 08:39:43 am »
Какво ви се е случвало на тр. плутон секстил с нат. юпитер?

Плутон ми упр. 5-ти дом и транзита е в 6-ти. Юпитер упр. 6-ти, по натал е в 8-ми.
Сега очаквам да спечелим един проект, който ще е за 2 години и ако стане, ще имам допълнителни доходи за този период. Предполагам, че така ще ми се отрази този аспект.
може и нещо любовно заради връзката 5-8 дом  :mellow: ... но предпочитам първия вариант  ;D
Направи живота си такъв, какъвто го искаш, за да му се насладиш напълно.
Погледнеш ли навън, мечтаеш, погледнеш ли навътре - пробуждаш се. - Карл Юнг

« Отговор #383 -: Март 22, 2012, 05:55:04 pm »
  Днес ми 0.00 съвпада на тр. Плутона със Слънцето ми в 7-ми дом - а иначе новолунието попада в 11 ми дом, като прави хубави тригони с Нептуна ми в 6-ти дом и Парс Фортуната в 3-ти дом....Не знам какво ще последва, очаквах нещо интересно да се случи. Събития по принцип винаги има при мен около новолунията, но 3-4 дни преди това...Но сега с този Плутон, съм хем малко замряла, хем уверена, хем ранима....бушуват разни емоции, но предполагам че лека по лека ще се уталожат ....ама като тръгне назаден не знам пак кво ще връща повръща....Иначе съм болна, а аз обикновено веднъж на година се разболявам там от грип или настинка...

*

elfidka

• 3129
« Отговор #384 -: Март 22, 2012, 06:03:13 pm »
Плутон кой дом ти управлява ?
Слънце - Везни
Луна – Близнаци
Асц. - Лъв
Венера – Лъв
Марс - Дева

Животът не е поемал към нас задължение да осъществява мечтите ни. Трябва да вземем каквото ни предлага и да сме благодарни, защото и по-лошо би могло да бъде !!!

« Отговор #385 -: Март 22, 2012, 07:08:37 pm »
6-ти Скорпион, а е в 5-ти дом

*

Stella

• 7765
« Отговор #386 -: Март 22, 2012, 07:21:56 pm »
6-ти Скорпион, а е в 5-ти дом
Болестта е вид чистка също. почивай си сега. Като премине транзита, ще получиш голяма награда.  :P
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

« Отговор #387 -: Март 22, 2012, 07:51:37 pm »
 :wub: дано така да е прочистването, щото в къщи всичко е с главата надолу и нищо не ми се пипа, като се пооправя малко - ще има доста за чистене....и манджите на комшиите от прозорците ми  :-X....За наградата имам идея, не точно идея но в момента работя над нея.

*

zora

• *
  • 169
« Отговор #388 -: Март 25, 2012, 06:25:47 pm »
Плутон транзитира в 6 ,а е У5,в същото време транзитите му са квадрат МЦ и секстил Сатурн У7 в 9 натален.Определено съм чела,че  квадрата му с МЦ е много тежък , но секстила му със Сатурн ми е трудно да го анализирам.

*

elfidka

• 3129
« Отговор #389 -: Март 25, 2012, 11:04:38 pm »
Да ви кажа, Плутон ми транзитира в 5 дом и последната година ми квадратира Слънцето което е във втори дом на 6 градуса във Везни. Просто нямам търпение да се махне от тази позиция  че вече ми писна :blink:
Слънце - Везни
Луна – Близнаци
Асц. - Лъв
Венера – Лъв
Марс - Дева

Животът не е поемал към нас задължение да осъществява мечтите ни. Трябва да вземем каквото ни предлага и да сме благодарни, защото и по-лошо би могло да бъде !!!

*

Grace

• 2257
« Отговор #390 -: Март 25, 2012, 11:11:57 pm »
Да ви кажа, Плутон ми транзитира в 5 дом и последната година ми квадратира Слънцето което е във втори дом на 6 градуса във Везни. Просто нямам търпение да се махне от тази позиция  че вече ми писна :blink:

оо..кажи нещо повече. и при мен влезе в 5-и, а след година ще прави квадрат към Сл.

*

Divna

• 2478
« Отговор #391 -: Март 25, 2012, 11:16:20 pm »

оо..кажи нещо повече. и при мен влезе в 5-и, а след година ще прави квадрат към Сл.

Аз се разведох при този аспект /тр. Плутон квадрат нат. Слънце/. Как са поставени Слънце и Плутон в натала? Има ли аспект между тях?

*

Divna

• 2478
« Отговор #392 -: Март 25, 2012, 11:22:07 pm »
не, Сл ми е в 8-и, неаспектирано. Плутон е в 1-и.
при теб транзитите на Плутон към Сл са много важни, защото в натала ти са в съвпад. т.е. неизбежна събитийност .

Провери през периода нат. Слънце дали получава други аспекти от други тежки транзити? Виж как стои въпроса първо по дирекция? Омъжена ли си?

*

Stella

• 7765
« Отговор #393 -: Март 25, 2012, 11:24:53 pm »
При квадратурата на Плутон към Слънце и Луна, аз забременях, родих и бях в майчинство, т.е. зависима от съпруга си материално. Плутон беше на трон в 11-тия ми дом, а светилата са във втори и управляват 8-ми дом.

*

Stella

• 7765
« Отговор #394 -: Март 25, 2012, 11:27:02 pm »
не, Сл ми е в 8-и, неаспектирано. Плутон е в 1-и.
при теб транзитите на Плутон към Сл са много важни, защото в натала ти са в съвпад. т.е. неизбежна събитийност .

Провери през периода нат. Слънце дали получава други аспекти от други тежки транзити? Виж как стои въпроса първо по дирекция? Омъжена ли си?

Каквито и транзити да има, този на Плутон е основен, защото Плутон е най-далечната планета и неговите транзити се случват само веднъж в живота, следват тези на Нептун и Уран. Естествено при нея и Уран е важен, защото е в Овен, но не бива да се пренебрегва аспекта на Плутон.

*

Grace

• 2257
« Отговор #395 -: Март 25, 2012, 11:29:28 pm »
е, Уран и Плутон заедно към Слънце !  какво да кажа ... once in a lifetime !
бременност ? без Луната е трудно да си представя.

*

elfidka

• 3129
« Отговор #396 -: Март 25, 2012, 11:29:38 pm »

Плутон ми управлява 4 дом и когато влезе в 5 - родих малката. Иначе В натала Слънце и Плутон са в съвпад при мене
Какво да ти кажа квадрата със Слънцето е гаден, не помня къде четох, че за него, е най-добре да се изчака да отмине, без да се вживява човек / макар, че това , повярвай ми е навъзможно / но не бива да се предприема никаква борба със съдбата и събитията. Това е времето на проверката на еволюционното ниво на душата, и за този период е нужна една пасивна нагласа в стил Let it go...
Всичко може да се случи тогава, но каквото и да става не трябва да се забравя, че това не е момента за проява на характер или накратко казано, се напомня на човек кой е и за какво се е пръкнал.
Слънце - Везни
Луна – Близнаци
Асц. - Лъв
Венера – Лъв
Марс - Дева

*

elfidka

• 3129
« Отговор #397 -: Март 25, 2012, 11:34:49 pm »
Аз се разведох при този аспект /тр. Плутон квадрат нат. Слънце/. Как са поставени Слънце и Плутон в натала? Има ли аспект между тях?
И аз така, като теб Дивна , това беше през първия квадрат  :blink:
Слънце - Везни
Луна – Близнаци
Асц. - Лъв
Венера – Лъв
Марс - Дева

*

Divna

• 2478
« Отговор #398 -: Март 25, 2012, 11:52:36 pm »
е, Уран и Плутон заедно към Слънце !  какво да кажа ... once in a lifetime !
бременност ? без Луната е трудно да си представя.

В кой градус е Слънце в натала? Погледна ли дирекциите? Как е аспектирано дирекционно Слънце?

Дивна, получава и още как ! съвпад Уран. в сериозна, дългогодишна връзка съм, да.
прогресивен Дсц ще бъде съвпад натално Слънце.

Значи Слънце е в Овен, в 8ми дом. Плутон идва от първи и е в 5ти. Уран от кой дом идва /натално къде е и как е поставен/? Управителя на 5ти дом засегнат ли е от аспект?

*

Divna

• 2478
« Отговор #399 -: Март 25, 2012, 11:54:50 pm »
И аз така, като теб Дивна , това беше през първия квадрат  :blink:

И ти си като мен със съвпад на двете планети в натала. При нас е ясно, без развод трудно минава, особено когато наталния съвпад е близък, та квадратурата да стане двойно по-силна.  :-[