Здравей Гост

Транзити на Плутон

• 635 Отговора
  • 145010 Прегледи
*

elfidka

• 3129
Re: Транзити на Плутон
« Отговор #420 -: Април 20, 2012, 06:51:49 pm »
Аз имам наблюдения в друг композит за тригон между тр. Плутон и композитна Венера - сближаване и подобряване на дългогодишни лоши отношения между родител - дете.
Но за връзка, не ми е ясно много много...
Пък и този куинконкс  :rolleyes: как да се тълкува
Слънце - Везни
Луна – Близнаци
Асц. - Лъв
Венера – Лъв
Марс - Дева

Животът не е поемал към нас задължение да осъществява мечтите ни. Трябва да вземем каквото ни предлага и да сме благодарни, защото и по-лошо би могло да бъде !!!

« Отговор #421 -: Април 20, 2012, 09:28:24 pm »
Извинявай, за мен квинкоксът е прекалено маловажен, за да му обръщам внимание. ;D Тригонът е съвсем друг филм, все пак е класически мажорен аспект.

« Отговор #422 -: Април 21, 2012, 06:40:27 pm »
При мен тр Плутон ще прави тригон с нат Сатурн няколко год.
Има ли преживели този аспект?
Слънце 27 градуса Везни
Луна Близнаци
Марс Скорпион
Венера Скорпион
Мерк Скорпион съвпад Уран секст. Сатурн
Асц Лъв
http://www.youtube.com/watch?v=hk65zzUjI9A
Baraka.1992.BRRip.XviD.AC3-CaLLioPE_MoNTEDiaZ.torrent

*

Ronia

• **
  • 1557
« Отговор #423 -: Април 25, 2012, 10:10:45 am »
Тръгна ретро и пак ще повтори точния квадрат към себе си.  :( Изкара ми наяве всичките страхове, изстиска ме направо, ама аз си го знаех. 12 към 8ми натален нямаше как да е другояче. Плюс, че допринесе и за разни здравни страхове и тревоги.  :-X Много напомня на транзита на Сатурн през 8ми, когато кацна върху наталния Плутон. И тогава се стресях от страх и паника. Сега пак.

*

Papy

• 4343
« Отговор #424 -: Юни 08, 2012, 07:58:30 pm »
Някой да сподели за транзит на плутон през шести-особено на куспидата?

*

Grace

• 2257
« Отговор #425 -: Юни 08, 2012, 08:58:43 pm »
не е задължително да ти се случи кой знае какво. виж кога и дали аспектира лични планети..

*

Papy

• 4343
« Отговор #426 -: Юни 08, 2012, 09:07:51 pm »
Квадрат луна
До колко градуса ще се върне при ретроградното?

*

Grace

• 2257
« Отговор #427 -: Юни 08, 2012, 09:10:21 pm »
6*57
ще споделиш ли в каква насока се е проявила квадратурата

*

Papy

• 4343
« Отговор #428 -: Юни 08, 2012, 09:24:01 pm »
Ма*ка му и прасе-знаеш ли кога се обръща?

Ще споделя, чакай да мине, че сега ми е свито сърцето

Като се обърне прав ще се връща ли пак

*

Grace

• 2257
« Отговор #429 -: Юни 08, 2012, 09:26:24 pm »
на 17 и 18 септември е стационарен и тръгва директен

*

Papy

• 4343
« Отговор #430 -: Юни 08, 2012, 09:27:48 pm »
Мерси много, грейс

*

Grace

• 2257
« Отговор #431 -: Юни 22, 2012, 10:08:43 am »
Много ми е интересно следното - казват, че транзита на Плутон към Венера винаги носи влюбване или кармична връзка. Факта, че променя вече съществуващи партнъорства като че ли идва като логично последствие от горното.
Твърдите аспекти със сигурност се отразяват така. Но аз искам да разбера за тригона и секстила. Имате ли преживян опит или наблюдения върху близки, как са се проявили ? Някой знае ли/преживял ли е хармоничен транзит на Плутон към Венера, без да е донесъл емоционални вълнения и връзки ?   

*

elfidka

• 3129
« Отговор #432 -: Юни 22, 2012, 10:17:02 am »
Някой знае ли/преживял ли е хармоничен транзит на Плутон към Венера, без да е донесъл емоционални вълнения и връзки ?

Много се съмнявам, защото Плутона е чистач и винаги има какво да се изчисва от предишен живот или от този, на Венерина тема.
Слънце - Везни
Луна – Близнаци
Асц. - Лъв
Венера – Лъв
Марс - Дева

Животът не е поемал към нас задължение да осъществява мечтите ни. Трябва да вземем каквото ни предлага и да сме благодарни, защото и по-лошо би могло да бъде !!!

« Отговор #433 -: Юни 22, 2012, 10:32:53 am »
Да, но не мога да го отнеса само по този транзит. Секстил на транзитен Плутон към Венера, но съвпад на Уран и Нептун с Венера - първото ми тийн влюбване. Беше много сладко и детско. ;D
Някъде бях писала, че съвпадът на транзитен Нептун с натална Венера ми е донесъл разочарование. Сбъркала съм. Директен Нептун към Венера беше, не транзитен.

*

Grace

• 2257
« Отговор #434 -: Юни 22, 2012, 10:37:02 am »
Да, но не мога да го отнеса само по този транзит. Секстил на транзитен Плутон към Венера, но съвпад на Уран и Нептун с Венера - първото ми тийн влюбване. Беше много сладко и детско. ;D
Някъде бях писала, че съвпадът на транзитен Нептун с натална Венера ми е донесъл разочарование. Сбъркала съм. Директен Нептун към Венера беше, не транзитен.

е, Мирабела, то голямо чудо е било - Плутон, Уран и Нептун едновременно към Венера ! 

*

Papy

• 4343
« Отговор #435 -: Юни 22, 2012, 10:37:13 am »

По мои наблюдения нептун при влюбвания често е намесен, особено платонични

*

Grace

• 2257
« Отговор #436 -: Юни 22, 2012, 10:40:49 am »
съгласна съм за Нептун, нали все пак е висшата октава на Венера.  ;)

но ми се струва, че транзитите към Венера и Луна са по-валидни за мъжките карти. за женски карти, тежките планети към Слънце и Марс като че ли работят повече. та, в този смисъл, Плутон към мъжка Венера ?

*

Papy

• 4343
« Отговор #437 -: Юни 22, 2012, 10:48:59 am »
Когато сегашният ми мъж ме е "срещнал" тр плутон е бил в опозиция нат луна и куинкос нат венера

Все си мисля, че тригоните носят събития много по-рядко от твърдите и съвпада

*

Grace

• 2257
« Отговор #438 -: Юни 22, 2012, 08:37:24 pm »
Когато сегашният ми мъж ме е "срещнал" тр плутон е бил в опозиция нат луна и куинкос нат венера

Все си мисля, че тригоните носят събития много по-рядко от твърдите и съвпада

съмнявам се, че някой с транзитен тригон на Плутон се е разминал без последствия. Но си права, че твърдите аспекти твърдо действат.  :blink:

*

tania

• **
  • 743
« Отговор #439 -: Юни 22, 2012, 10:32:54 pm »
Много ми е интересно следното - казват, че транзита на Плутон към Венера винаги носи влюбване или кармична връзка. Факта, че променя вече съществуващи партнъорства като че ли идва като логично последствие от горното.
Твърдите аспекти със сигурност се отразяват така. Но аз искам да разбера за тригона и секстила. Имате ли преживян опит или наблюдения върху близки, как са се проявили ? Някой знае ли/преживял ли е хармоничен транзит на Плутон към Венера, без да е донесъл емоционални вълнения и връзки ?
И на мен ми е интересно - скоро ми предстои тригон на Плутон към натална Венера. Имам връзка, чудя се, какви ли промени ще донесе  :-\ При куинконкс на Плутон към Венера бях в пубертета и започнах първата си връзка, но тогава имаше транзити и от Сатурн и Нептун.
"Спартанецът -
Пред кого трябва да се изповядам? Пред теб или пред Бога?
Жрецът -
Пред Бога.
Спартанецът -
Тогава, ЧОВЕКО, дръпни се настрана!"
                                  Плутарх