Здравей Гост

Транзити на Плутон

• 635 Отговора
  • 144851 Прегледи
*

Grace

• 2257
Re: Транзити на Плутон
« Отговор #460 -: Юни 26, 2012, 09:47:39 pm »
Преживяла съм тр.Плутон тригон Венера ,но по същото време все още действаше и квадратурата към нат.Плутон ,също така вече се усещаще и квадратурата му и към Слънцето,така че ...страстно изживяване  имаше точно като по учебник. ;)
С мъж Скорпион (Слънце опозиция Плутон),с разлика във възрастта (Венера съвпад Сатурн),живеещ в чужбина(Слънце ,упр.К9)-интензивна ,обсебваща,страстна ,рязка,прекъсваща ,болезнена тръпка. :blink:

това си е като по учебник наистина :blink: буквално !

*

Papy

• 4343
« Отговор #461 -: Юни 26, 2012, 09:49:02 pm »

И сега докато беше в 6-ти дом пак ми даде -12 кг отгоре към теглото. ;D ;D ;D

;D
А на мен що не дава бее, толкова ми трябваха 5 килца...
смятай колко тъпо, при положение, че луната ми е в стрелец

*

Grace

• 2257
« Отговор #462 -: Юни 26, 2012, 09:50:30 pm »
Папи, оценявам усилията ти  :blink:
единия ясно, а останалите двама - какво? нищо ли?

Другите-куинкос-влюбване, раждане на дете-съвпад-последният съм аз :)

Папи, съвпада на Плутон с Венера ли даде раждане на дете ? а някоя от двете планети да има връзка с 5-и дом в натала?

.....и passion, стига с тоя Юпитер в темата за Плутон, моля  :blink:

*

Papy

• 4343
« Отговор #463 -: Юни 26, 2012, 09:53:52 pm »
Грейс, не се ядосвай, нали знаеш, че си спамим  :blink:

Плутон е втори у2 и у3
Венера-у1, у2, втори у8

Даде и много други неща-смяна на жилище, рак на майка ми, баба ми си изкълчи ръката
Той бавничко се движи, пък и венера ми е точно на иц
Затова така "жънах"

*

Grace

• 2257
« Отговор #464 -: Юни 26, 2012, 10:03:31 pm »
Преживяла съм тр.Плутон тригон Венера ,но по същото време все още действаше и квадратурата към нат.Плутон ,също така вече се усещаще и квадратурата му и към Слънцето,така че ...страстно изживяване  имаше точно като по учебник. ;)
С мъж Скорпион (Слънце опозиция Плутон),с разлика във възрастта (Венера съвпад Сатурн),живеещ в чужбина(Слънце ,упр.К9)-интензивна ,обсебваща,страстна ,рязка,прекъсваща ,болезнена тръпка. :blink:

passion, а как беше орбиса спрямо събитието? точен, мако преди или след ...?

*

Papy

• 4343
« Отговор #465 -: Юни 26, 2012, 10:13:02 pm »

Една от индикациите при транзит даваш напълняване е транзитния упр.на АСЦ да е в знаци ,даващи тази предпоставка.Но първо гледаш натала -дали въобще си предразположена към такова. :blink:

Значи-никакъв шанс, или поне не много
Нат венера в козирог съвпад с луната. Венерата нали наскоро беше в телец. Кръгла нула

*

Grace

• 2257
« Отговор #466 -: Юни 26, 2012, 10:18:20 pm »

Буквално е в случая ,защото е важно как е поставен Плутон в натала .При мен ( и при още много други хора със сходна на моята локализация планети)тр. Плутон преди да направи тригон Венера,квадрат Слънце е направил съвпад и/или опозиция с всички планети,АСЦ,нодална ос  в натала ми без Меркурий( но пък пр.Меркурий е направил опозиция с нат.Плутон) и съответно ги е "заредил" с интезитета си,дълбочината на преживяното,болката си,страстта си..А това са аспектите на осъзнаване във времето и на принципите на Марс/Венера ,Аз/Ти. :blink:

в този случай - бих заложила на тригона на Плутон към Луната ти. а иначе по същото време - прогр Луна в Лъв в 9-и дом - колко синхронично !

*

Papy

• 4343
« Отговор #467 -: Юни 26, 2012, 10:29:27 pm »

Тр.Плутон/Венера -3 градуса преди точния аспект
тр.Плутон /Плутон -точен квадрат
тр.Плутон -Слънце-5 градуса преди точния аспект ,

но тогава съм имала и точен съвпад тр.СЛВ с Венера :blink:

Ето етоо-а къде е Слв натално?

*

Papy

• 4343
« Отговор #468 -: Юни 26, 2012, 10:31:53 pm »

Знаеш ли защо споменах 9-ти дом ,не толкова заради чужбина ,а защото Лъв е на куспидата на К9.Винаги когато е активиран върха със знака Лъв има предпоставка за влюбване. ;)

Вярно? Който и да е той? В мъжка и женска карта?

*

Papy

• 4343
« Отговор #469 -: Юни 26, 2012, 10:47:55 pm »
Цитат на: passion-desire link=topic=1618.msg278531#msg278531
Без значение.Знакът Лъв е естествения упр.на 5-ти дом -там има ли любов? ;)

Мдаа, мерси за инфото-трябва да проверя
Иначе мойта карта си е обратна, в 5-ти ми е водолей, честно казано не съм забелязала сатурн през 11-ти да ми е донесъл нещо
Ма ще видя пак

*

Papy

• 4343
« Отговор #470 -: Юни 26, 2012, 11:00:52 pm »

Защо трябва само транзита на Сатурн през 11-дом трябва да ти носи любовни тръпки???
Всички след Марс гледай ,даже и Марс щом ти е упр.на ДСЦ. ;)

След като при теб К11 е Лъв може да очакваш любовни връзки в приятелската среда,ако работиш в социалната/обществена сфера,групи с общи интереси,срещи на обществени места,свободна /нестандартна връзка,от разстояние/чужбина .
Марс...е бързичък за мен  :blink:, не забравяй венера в козирог, другите...най-много сатурн да мине пак оттам  :blink: докато съм жива де и ми се влюбва де

*

Papy

• 4343
« Отговор #471 -: Юни 26, 2012, 11:11:03 pm »
Към слънцето работят
Утре на спокойствие ще видя към к11

Венера съвпад сатурн пречи на изявата на емоциите и най-вече "харесването", но е важен знака

« Отговор #472 -: Септември 10, 2012, 12:38:53 pm »
Привет, повдигам темата, защото видях, че от днес имам секстил транзитен Плутон с натален Плутон.
Натален Плутон в 10 дом, Скорпион, прави секстил с Нептун 1 дом, Козирог и опозиция със Северен възел в Телец, 4 дом.
Транзитен Плутон ми се появява в втори дом, Козирог и прави секстил с наталния Плутон, това му е единствения аспект.

Уж е хубав съвпад, но от прочетеното досега за Плутон се стреснах. Не намерих нищичко нитов  сайта на Пими, нито през Гугъл за този съвпад, който ще продължи около 2 години.
Между другото чистката при мен се изяви с якоооо изпъпчване и сваляне на килца.

*

Ronia

• **
  • 1557
« Отговор #473 -: Септември 10, 2012, 12:49:22 pm »
Аспектите на Плутон са изключително бавни, за да се изчерпят с един обрив, който аз никак не свързвам точно с Плутон. По принцип аспекти на Плутон към себе си вадят наяве най-скритите и невинаги лицеприятни факти за нас самите в сферата на дома, в който е+който управлява+който транзитира. При секстила е вероятно това вглеждане навътре да мине по-леко и откритото да не е неприятно. В твоя случай е по-вероятно да научаваш неща, свързани с финанси, споделени най-вече, общи ресурси. Освен това Плутон все още е ретро, така че този аспект не би следвало сега да е започнал.

Аз за трети път ще мина сега през квадрат тр Плутон 12ти към натален Плутон 8ми. Натално управлява 10ти и се намира в 8ми във Везни. Съответно се изправям срещу скритите си желания, свързани с връзки, статус, изживявания на емоционално ниво.

« Отговор #474 -: Септември 10, 2012, 12:56:35 pm »
Да, не е от днес, явно днес го забелязах и зачетох.
Все се надявам леко да мине този съвпад и да не засегне финанси в отрицателен аспект.

Какво се случи при теб при предишните квадрати?

*

Ronia

• **
  • 1557
« Отговор #475 -: Септември 10, 2012, 01:13:27 pm »
Каквото съм написала по-горе.

Цитат
Съответно се изправям срещу скритите си желания, свързани с връзки, статус, изживявания на емоционално ниво.

Ако има конкретна събитийност по този квадрат, то би следвало да е тайна връзка със сексуален оттенък, което на мен никак няма да ми е по вкуса. Но това са теории. Подкрепени с прогресии и дирекции, имат база, виж си твоите прогресии, дирекции, транзити.
« Последна редакция: Септември 10, 2012, 01:20:28 pm от Ronia »

« Отговор #476 -: Септември 10, 2012, 03:25:51 pm »
Каквото съм написала по-горе.

Цитат
Съответно се изправям срещу скритите си желания, свързани с връзки, статус, изживявания на емоционално ниво.

Ако има конкретна събитийност по този квадрат, то би следвало да е тайна връзка със сексуален оттенък, което на мен никак няма да ми е по вкуса. Но това са теории. Подкрепени с прогресии и дирекции, имат база, виж си твоите прогресии, дирекции, транзити.

Мерси, разбрах :)  :-[
Не съм запозната много-много с прогресии и дирекции, предполагам, защото още не мога да ги построя в Зет-ата, а тя ми е по-лесна от астро.ком.

Мерси Аркрукс, грешно съм написана, в първи дом ми е Плутон. Съвпада с нат. Наптун обяснява и защо ме спъва нещо в намирането на работа. Сферата ми е точно комуникации и по-точно тяхното управление, рекламна дейност и т.н.

Надявам се влиянието на Плутон да понамалее, че ще заприличам на тийн в най-тежките му години, ако продължавам така.

« Отговор #477 -: Септември 10, 2012, 03:56:03 pm »
Мерси, аз отнесох тази опозиция към забавянето на писмото от чужбина.

*

Milkyway

• 3770
« Отговор #478 -: Септември 18, 2012, 05:55:30 pm »
Плутон кога става директен? :lol:

*

Ronia

• **
  • 1557
« Отговор #479 -: Септември 18, 2012, 08:18:34 pm »