Тръгна! Слава Богу!
А защо слава Богу?
Да,от една страна трябва и аз да се радвам,защото ще върви към тригон с венерата ми.
От друга,в момента прови последния си точен съвпад с юпитера ми в 6ти. Чувствам лек страх,при последният аспект да не стане нещо с работата ми,или нещо със здравето.....но с Божията помощ,се надявам да не се случат такива неща.
Това ,което остана е,че доста са ми променени възгледите за живота вече.Ако го отдам на този аспект.За любовните връзки.Плутон при мен е У5ти опозиция слънце.Абе научих някакъв урок като че ли.Ако навемето съм смятала,че като намеря мъж,той ще е последния.Живота ме научи ,че не е така.Пък и виждам какво става около мен.Просто няма истина.Колкото хора на този свят-толкова истини.Няма вярност....има ценностна система.И всеки според нея ,гради живота си.Човек се променя.Ако всичко това се дължи на този аспект-доволна съм,че съм прогледнала.Но това е най-общо казано.Бях консервативна,със скрупули.И какво от това.Кой го интересува ,аз как се чувствам.Никой.За това аз сама трябва да се погрижа затова,да се чувствам добре и да бъда щастлива.И да взема от живота,разбира се разумно,това което на този етап,би ме направило щастлива.
Иначе нат плутон ми е ретро.